În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Gabriel Popovociu și legăturile cu România ale lui Biden sunt în ancheta Senatului SUA în scandalul privind laptopul lui Hunter Biden

În mod oficial, Gabriel Popovociu și legăturile cu România ale lui Biden sunt în ancheta Senatului SUA în scandalul privind laptopul lui Hunter Biden. Evidențe bancare, transferuri, conturi, cadouri, tranzacții, travel records. Including but not limited. Bebelușelor, dans! (text și foto de pe Pagina Facebook Sorina Ruxandra Matei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Gabriel Popovociu și legăturile cu România ale lui Biden sunt în ancheta Senatului SUA în scandalul privind laptopul lui Hunter Biden”

  • Trump este ultimul om care ar putea invoca problemele de corupție ale altei persoane

  • Ca a facut clanul Biden afaceri la noi si la ucrainieni este una,intrebarea care se pune insa este urmatoarea ,erau afaceri legale,sau afaceri ilegale? Aceasta e intrebarea.Ca daca afacerile erau legale,chiar daca ele erau imorale,foaie verde si un praz verde.Daca afacerile erau ilegale,dovedite atunci Biden are o problema mare de credibilitate,si ar fi fost bine sa se abtina in a candida la presedintia SUA,devenind o vulnerabilitate pentru opozitia democrata din SUA si nu un avantaj.Asta ramane de vazut,natura afacerilor respective,asta in cazul in care datele sunt 100% corecte,si nu inflorite de „spiritele libere,poetii secolului 21”,cum i denumea Putin pe baietii de la”Fancy Bear”si „Cozy Bear”,maestrii ai calculatoarelor din Rusia.

    • Sincer ar fi fost mai bine pentru democrati sa fi venit cu un candidat mai tanar,mai incisiv,si fara suspiciuni de coruptie,care sa il poata ataca pe Trump,fara ca Trump sa poata exploata vreo vulnerabilitate,asa putea fi trump invins.Si daca Biden ar fi fost curat ca lacrima,ideea e ca omul are o varsta inaintata,si i va fi greu sa conduca o America in criza profunda in care ea se afla,aici este nevoie de un lider mai tanar si mai energic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *