Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gigi Becali e fericit: pierde pe toate planurile

Unul dintre puținii oameni fericiți din România este Gigi Becali, după ce formația sa de suflet și bani, FCSB, a reușit marea performanță de a mai pierde un nou joc de fotbal în fața unei anonime. Astfel, FCSB a pierdut și cel de-al doilea meci amical din această săptămână, trupa lui Bogdan Vintilă fiind învinsă de Academica Clinceni, scor 2-3. Asta după ce în primul joc, fosta Steaua a pierdut cu 0-2 și meciul cu FC Voluntari.

Deci, primele două jocuri de la reluarea activităților sportive au fost pierdute cu brio de FCSB, ambele confruntări având loc pe teren propriu la Baza de la Berceni. Mă întreb câte boabe încasa Becali, dacă era un teren neutru, dar în deplasare? O căruță!

Uluitor este altceva. Partida cu Voluntari a fost arbitrată de Alexandru Tudor (48 de ani), actualul angajat al lui Gigi Becali. Vă dați seama cât a tras fostul arbitru cu formația sa pentru a scoate o înfrângere onorabilă, cu numai 0-2.

Asta înseamnă că mergem, cu toate motoarele, spre un nou clasament fantastic în Liga I, așa cum am avut la data de 26 august 2019, când Steluța era chiar pe ultimul loc al ierarhiei. Păi într-o țară unde totul merge cu fundul în sus nu este normal? Este! Adică FCSB era lider, dar în clasamentul inversat.

Peste câteva zile, FCSB va avea însă un meci mult mai ușor. Prima confruntare oficială în Liga I pe terenul campioanei CFR Cluj, de la ora 20,00, duminică 14 iunie. (parodie)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *