Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

La Stalingrad Victor Ponta i-a luat fața lui Klaus Iohannis

S-a încheiat ceremonia de inaugurare a Cimitirului de onoare a militarilor români de la Roşşoska lîngă Stalingrad.
Din partea premierului Victor Ponta a dat citire unui mesaj Teodor Meleşcanu, consilier al premierului.
Președinția României n-a trimis nici măcar un pupic.
Reamintesc că la Festivalul Viei şi Vinului de la Focşani, ca să-i facă pe plac baronului Marian Oprişan, Klaus Iohannis a trimis un consilier.
La unul dintre cele mai importante momente postdecembriste de păstrare a Memoriei trecutului, Președintele României, ales de Poporul român să-i reprezinte trăirile, n-a catadicsit să trimită fie şi o Telegramă pe Facebook.
Trimițînd un consilier de importanța lui Teodor Meleşcanu, Victor Ponta i-a luat din nou fața lui Klaus Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „La Stalingrad Victor Ponta i-a luat fața lui Klaus Iohannis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *