Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Binomul SRI-DNA pregătește o Lovitură de stat!

Punerea lui Victor Ponta sub acuzare nu m-a surprins.
Surse bine plasate în cercurile Puterii – vorba jurnaliștilor americani – mă asiguraseră că premierul nu va supraviețui lunii iunie.

Că Victor Ponta va fi chemat la DNA vineri, 5 iunie 2015, puteam fi siguri după momentul de joi, 4 iunie 2015, cînd SRI a chemat pînă pe litoral rața mecanică Klaus Iohannis, printr-un dispozitiv de teleghidare, folosit la rațele de tablă de pe lacuri pentru a fi aduse la mal, pusă să învețe pe de rost un elogiu la adresa SRI și învîrtită cu cheița ca să măcăne un discurs.

De ce era nevoie de chemarea asta la ordin?
Ca să vadă Populimea că Binomul SRI-DNA e Jupînul în țara asta.
Nici nu știți ce amețeală îți dă gîndul că partide, președinți, foști președinți, premieri, lideri politici și patroni de presă îți caută cu buzele labele tale ca să ți le pupe în semn că le ești Naș.

Convocarea lui Victor Ponta pentru niște așa zise infracțiuni comise pe vremea cînd era avocat e o Operațiune care pute de la distanță a moletiere pe post de batistă de șters la nas.
Planul e simplu.

Dacă Victor Ponta nu demisionează, parlamentari PSD, speriați de acțiunile în forță ale Binomului SRI-DNA, parlamentari UNPR, dacă nu chiar UNPR în totalitate, se vor grăbi să voteze Moțiunea de cenzură a Partidului Meu, zis și PNL.

De ce nu face Binomul SRI-DNA mai subtil, mai inteligent, mai cu respectarea aparențelor?
Păi ce, Securitatea ținea cont de subtilități?
Puterea Binomului SRI-DNA, sprijinit de ÎCCJ, stă tocmai în loviturile de forță, în acțiunile ostentative, în sfidarea bunului simț, în călcarea huruitoare a normelor democratice.

Frica e singurul mijloc de acțiune al sergenților majori mesianici.
Și pe baza acestei frici, ușor de impus la un popor de mămăligari, Binomul SRI-DNA pregătește o lovitură de stat:
Schimbarea Guvernului prin forța cătușelor.

În septembrie 1991, Guvernul Roman era schimbat cu ajutorul bîtelor agitate de mineri.
În 2015, Guvernul Ponta e schimbat cu ajutorul cătușelor agitate de Binomul SRI-DNA.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

158 comentarii pentru articolul „Binomul SRI-DNA pregătește o Lovitură de stat!”

 • Felicitări, Domnule Cristoiu pentru comentariul făcut. Mîine, poimîne ne putem aștepta toți ca acest Binom SRI-DNA să ne ancheteze. Mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu.

 • Dumnezeu cred ca-l iubreste pe Ponta, drumul lui nu se termina aici!

 • MAI LASA-MA CU LOVITURILE TALE DE STAT! ATAT STII SA SPUI .M-AM SATURAT SA CRITICI SI SA MANIPULEZI ,VA COMPORTATI CA UN BATRAN SECURIST SI COMUNIST SI M-AM SATURAT. E CA ZUL SA VA RETRAGETI

 • Sa intelegem ca „binomul” l-a fortat pe Ponta sa faca ce a facut si acum il ancheteaza pe bietul nevinovat. Buna logica asta, pacat ca nu doare.

 • Maestre,ati inceput sa socializati cu A3 ,Rtv,ca de la B1 nu prea lipsiti, de fapt ce spun eu !de la aceste posturi nu v-ati delimitat niciodata asa ca nu ne mira gandurile unui comunist convins si declarat.

 • ai luat-o razna nea cristoiule,,,incep sa cred ca-ti trebuie un medic psihiatru, sau de boli mintale

 • Exista trei scenarii posibile. 1) PSD il va sacrifica pe Ponta, care isi va da demisia. Iar Ponta va scapa basma curata deoarece acuzatiile DNA sunt putin trase de par. Majoritatea fiind a social-democratilor si aliatilor lor, noul guvern va fi tot de stanga. PSD ramane la guvernare iar PNL va face opozitie in mod marsav ca si pana acum. Desigur vor mai urma alte schimburi de carti intre ele doua formatiuni, bineinteles prin intermediul DNA. 😀 Pentru fostii si actualii grei ai PSD, PDL si PNL urmeaza zile grele. Oricum alegerile din 2016 vor fi castigate de PSD. 2) Ponta va fi aparat de majoritatea PSD, iar motiunea va pica. PNL isi va pierde credibilitatea si alegerile din 2016 vor fi castigate de PSD. 3) Ponta nu isi va da demisia, motiunea va trece, se va schimba guvernul; nu e obligatoriu ca cei care voteaza motiunea sa faa majoritate cu PNL. Asa ca prim-ministrul si guvernul va fi tot de stanga. Cu alte cuvinte sunt slabe sansele preluarii puterii de catre PNL. Mai ales ca populatia e satula de cei din aceasta formatiune care tot s-au perindat la putere. Cine sa faca parte dintr-un guvern de dreapta? Controversatul Blaga, forfetarul Boc?

 • Corect! Daca acuzarea DNA in alta perioada si nu se suprapunea motiunii de nezura a PNL parea credibil. In contextul in care PNL este definit ca dirijorul loviturilor de stat nu stiu cine mai poate acorda credibilitate acestor doua actiuni care par paralele dar au o intersectie clar definita: preluarea totala a puterii de catre PNL si structurile sale. Adica Pa democratie, intram in tiranie.

 • Ai îmbătrânit si ai inebunit … Esti dement Cristoiule

 • EXACT CIND PNL DEPUNE MOTIUNE PREMIERUL ESTE PUS SUB INVINUIRE. NU AU AVUT TIMP 8 ANI. PUTE FRATILOR PUTE RAU

 • Tot respectul Domnule Cristoiu. Pozitia de azi insa nu o inteleg.e acuzat , merge in instanta sa dovedeasca ..ce o dovedi, dar cred ca scapa ce e mai important. E prim ministru si afecteaza grav imaginea Romaniei. Nu vad de ce sa se agate de putere. In interes personal. In fond nu ar trebui sa aibe interes in primul rand pentru interesele contribuabililor ( al poporului ) ? urmariti cursul valutar si ma veti intelege. Asta este .

 • La primele comentarii de genul asta v-am dat dreptate,in timp am constatat ca sunteti in permanent conflict cu DNA .Regret,dar nu va mai cred Povestea cu Sova si Ponta e veche.C.Prisacariu a vorbit despre asta si nu o data .

 • Ganditi ba popor de tampitii….nu puteti??? Trist…

 • Ce lovitura de stat vezi mai sasaitule , doar tu si Ciuvica … spitalul 9 mai aveti locuri ? Macar doua !

 • MAFIA PADURILOR A INTRAT IN PANICA Inainte sa incepeti sa citi acest material o sa va rog sa cautati expresile 1) Klauss Iohannis si PNL propune modificari controversate la codul silvic 2) Klaus iohannis este nasul de cununie al consului Austriei ,3) Ambasada Austriei a premiat pe firma Austriaca ce incurajeaza jaful asupra padurile Romaneasca „”4 ATENTAI ROMANILOR SE INCEARCA OPTINERE TOTAL A PUTERI CA SA POATE AJUNGE FIRMELE DIN AUSTRIA SI GERMANIA SA FACE CE VOR cautati expresie 13 motive pentru care program de guvernare PNL este un dezastru ) si feti afla mai multe MAFIA PADURILOR A INTRAT IN PANICA stind ca de azi ziua mediul si timp de 2 zile in toate tara se organizeaza proteste impotriva mafia padurilor ,atunci ca sa poate devia atentie asupra un astfel de subiect Macelarul de la Cotroceni si aparatul sau de manipulare de tip Stalinista a intrat in disperare Aces lucru se intampla deoarece stiu ca subiect Mafia padurilor aduce pagube uriase de imagine atat Macelarul de la Cotroceni cat si ,Mihalache ,Ambasada Austriei Din aceste motive in disperare de cauza au lansat o noue diversiune dupa ce au vazut ca cea de la Rovina nu a produs efect Aceasta diversiune a fost lansat cu 5 ore inainte ca oameni sa iese pe strada Timp suficient ca divertionisti sa infiltrez pancarde si slogane impotriva lui Ponta pentru a putea reduce efectul pe care proteste impotriva mafia padurile provoca si cu aceasta ocazia sa faca oameni sa credea ca a Macelarul ,Mihalache si Ambasada Austria nici usturoi nu au mancat si nici gura nu -i miroasa Tinand cont ca Romania nu este populat doar decatre cei pe care aceasta mafia padurilor i considera ca facand parte din categori astupid people ,rugam ca cei care inca au capacitate sa gandeasca cu propria lor minte sa demasca astfel de diversiune si sa continua sa ceara oprire definitiva exports de masa lemnoasa ,judecare celor vinovati si sa vorbeasca de implicare macelarului de la Cotroceni cumplicile sale si Ambasada Austriei intr-o astfel de problema

 • Maestre..astazi nu sunt de acord cu dvs..Cine stie..poate ar trebui sa va trageti putin la umbra.caldurile astea fac rau 😛

 • lovitura de stat?!masurati-va cuvintele tovarase Ion!

 • Părăsește barca PSD…. copy paste nu te merită…

 • Securitatea comunista o aperi tu, Coroiule, care vad ca ai primit ordin pe unitate sa ataci americanii, colonistii europeni si instutiile statului de drept. Parlamentul penalilor n-are treaba cu democratia. Lasa propaganda ieftina, ca DNA, SRI, nu sunt institutii de forta fata de cetateni, ci fata de infractorii politici. Du-te si pupa-l pe Cacarau in fund, ca acum nu mai zici ca dadea lovituri de stat in 2012, ci ca e mare democrat. Comunistilor, care nu vreti justitie si stat de drept, e cantecul vostru de lebada, si-n politica, si-n presa! Imi pare rau pt voi, dar Putin nu va mai poate ajuta.

 • Domnule Cristoiu,chiar sunteti de neinteles! Pacat!

  • Vai, v-a dezamagit maestrul? Va veni si ziua cind va v-a dezamagi si toti in care ziceti ca, credeti, astazi. Atunci sa va aduceti aminte de cuvintele de acum si de noi. Blestemul meu sa va insoteasca.

 • Dacă S.R.I-ul ştia de „afacerile”necurate ale lui Ponta, pt.că de ce să nu recunoaştem, S.R.I-ul ştie şi de afacerile necurate ale lui Iohannis, de ce s-a programat fix acum anchetarea lui? Ca să distragă cumva atenţia opiniei publice de la ceea ce trebuia să se clarifice – cu participarea preşedintelui- vizavi de abuzurile d.n.a-ului şi în speţă a lui Kovesi, în parteneriat cu Stanciu şi legat de propunerile de demitere? Dacă nu s-ar fii iscat acest precedent- şi dacă d-nul Ponta nu mai dădea declaraţii la adresa d.n.a-ului, îl lăsau în pace, liniştit ca până acum? Sau d-na Kovesi a simţit o ameninţare f. serioasă din partea lui Ponta, aşa că -doreşte să îl dea dispărut la Beci?

 • Bai tristoiule nu am vazut om mai schimbator ca tine. Esti cel mai alunecos tristoi din presa romaneasca.

 • Breaking Fass :))) o chestie teatrala de spalare a imaginii binomului si fraierii dau navala !

 • Maestre, ce jocuri faceti, ce conteaza ce binom lucreaza la dosare, important este ca acest premier a incalcat legea si trebuie sa-si dea demisia de onoare, nu sa terfeleasca tara pe plan international , am fi de ras peste tot . Eu nu inteleg ce jocuri faceti si ale cui ??!!

 • Primul ministru poate fi judecat de ICCJ ,da?Acum intelegem de ce se straduiau A3 ,RTv sa scape de sefa ICCJ cu ajutorul doamnei Marinca..Ehehe ,stia domnul Ponta ca i se leagana latul de-asupra capului .

 • dom’le Cristoiu mai usurel cu pianul pe scari,cu binoame si trinoame SRI si DNA…prim sinistru asta spagar trebuia judecat din 2012 cand au sustinut lovitura de stat de atunci,dar facea parte din sistem…acum sistemul ii da reject…s-apoi sa fim sinceri,eu unul prefer un stat politienesc decat unul mafiot condus de politicieni care-si fac legi pentru ograda proprie….nu spuneti nimic ca saptamana viitoare modificarile politrucilor aduse codului penal au toate atuurile unui atac furibund la adresa statului de drept si al justitiei??

 • Du-te ba nevertebratule si cauta-ti alta meserie. Mai cauta niste gaini care au nascut pui vii, ca la atat te pricepi

 • Ei,marea lovitura de stat….Nu si-o da,decit in ultima clipa,daca nu mai are incotro. Dar daca asa scapam de el,fie! Daca ar avea bun-simt ar face-o si nu nicio lovitura de stat,doar nu se compara cu cea din 2012!,nu,nu e acelasi lucru.

  • Burlacu Daniela cred ca esti urita la singura, altfel n-ai sta pe FB bucurindu-te de raul altora si dorind cai verzi pe pereti. Adevarat, nimic nu v-a mai fi ca la referendumul din 2012, niciodata. Ne-ati taiat aripile si n-o sa va iertam pentru cei 10 ani pierduti din cauza voastra.

  • Zau?! Nu el dorea pe altii la puscarie?,cine sapa groapa altuia….Eu nu il vreau la puscarie,ci sa isi de-a demisia,atit,si nu pt. asta,ci din toamna. Tu de ce stai pe fb?….Voi nu va bucurati pina mai ieri,de raul altuia,si el,nu mai zic.Desigur,sa nu fie de-al nostru,ca atunci…nu ne mai place.

 • Du-te , du-te, du-.te !!!

 • Domnule Ion Cristoiu, nu cred ca este bine sa aparam hotii ,si putorile. Victor Ponta ,nu a facut nimica bun pentru oameni ,si noi nu vrem pomana vrem sa putem muncii corect si cinstit ,si sa ramanem cu ceva banuti ,nu sa platim doar facturile.Sa avem un premier capabil nu un hot si o putoare.

  • Cu ce judeci si gindesti tu?. Parintilor tai ine le-a dat pensia sau salariile inapoi? Ai ochi de cal. si creer de greier?Pentru cei ca tine nimeni nu este bun. Numeste tu numele celui pe careil vrei Prim Ministru, sa vad daca ai vreo idee?.

  • Da ,pe mama care este in groapa si care a muncit pana a murit ca un sclav. Doamna Elena Oancea, numai Ponta este in aceasta tara? Acest maimutoi mincinos care nu a facut decat sa ne minta?Pai dumneata nu vezi ce este in jur ,vezi doar burta ta ,Eu vreau ca noi sa avem locuri de munca nu pomana de la Ponta.Si nu a dat nimica Ponta ,a dat doar ce a luat Boc, si in primul rand nu da de la el ,da din banii nostrii ,dar dumneata daca te uiti pe antena 3 ai creierul spalat.

  • Dna Anele Zamfir, ce spuneti de Dl. Boc, ca Prim Ministru?. Poate vi se pare ca aveti salariul prea mare?. Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti. In ceea ce te priveste iti doresc sa primesti ce-mi doresti tu mie, tie familiei si neamului tau. Amin.

  • Doamna Elena ,nu am inteles nimica ,dar cred ca esti cu capul.

  • Eu doresc doar sa muncesc cinstit ,sa avem locuri de munca ,nu pomana de la stat.Dumitale iti doresc ,multa minte ,ca vad ca nu prea ai ,si vorbesti ca cucul in gura.

 • Nea’ Cristoiu’, nu am nimic cu tine, dar…

  IMI BAG PULA IN VESTA TA!!!!

 • Nu va asteptati sa fiti inteles nici macar de din PRESA de orice fel . Eu va intreb mai ramane tara asta intreaga ? 20 mil. de oameni intr-o tara cam multi … nu e bine ….

 • Melnic Florica la inchisoare cu tot neamul ei.

 • Înțeleg că DNA îl acuză, de fapt, că l-a înșelat pe Șova, facturându-i și încasând de la el pentru lucrări nerealizate. Păi asta e penal?!?!

 • „Presupusele infractiuni” au fost documentate de presa cu varf si indesat. Pentru mine surpriza este ca a fost citat atat de tarziu.

  • stai sa vezi surpriza cand o sa fie ambii achitati

  • Fereste-te de surprize, vad ca iti plac, mai ales cind sint rele si li se intimpla altora. Vorba lui tatucu Basescu, cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Zexe Tux ai o minte incilcita, roaga pe cineva sa te rebobineze sau sa te duca unde ti-e locul.

 • Un fel de Gică Contra

 • E simplu. Sa nu mai fure 🙂 Acum aparam hotii de politicieni?

 • Maestre, nu va înțeleg! Dacă fură și nu intră la pușcărie nu-i bine,dacă intră și sper sa intre ,e lovitura de stat. V-ati bătut toți joc de această țară și politiceni și jurnaliști!

  • Pentru ca fiecare este pentru burta lui , nu pentru cei din jur.

  • Frate citesti referatul dna, si iti vei da seama ca este o facatura nazista. Noi din tara avem incredere in Ponta, dpdv economic a reusit in 3 ani sa creasca economia ce nu s-a facut in 25 ani! Eu nu inteleg ce caractere sunteti si-l urati doar ca va este atipatic( vezi seamana cu un soriceli! KOVESI si STANCU urmeaza in curand sa fie arestate pentru complot, tradare nationala( au scris erata prin care Basescu a ramas presedinte in 2012). A atacat prima de frica, va face puscarie cat de curand!

  • Sincer să fiu nu mă interesează cine e, ca-i Ponta sau altul! Nu vreau sa mai văd hoți în politică. Acești nenorociți au distrus complet țara. Și n-au distrus-o pentru un an sau doi ci pentru generații întregi. Cumva trebuie sa-i pedepsească cineva pentru răul făcut. Oamenii trebuie sa înțeleagă ca au furat din buzunarul lor . Eu nu cred ca cei de la DNA l-au chemat pentru că nu avea pantalonii bine călcați. Sa fim serioși!

 • schimbarea sefilor bucuria nebunilor

 • ponta la inchisoare !

 • ponta la inchisoare !

 • Ce vreti, se intoarce roata. Cam acum vreo trei ani alt „binom”, Dottore-Cacarau, teleghidati de Varanul Securist, puneau de-o lovitura de stat la adresa Matrozului. Care stia ce stia cand i-a spus proverbul cu sapatul groprii acum vreo saptamana lui Dottore Viorel …

 • Ce vreti, se intoarce roata. Cam acum vreo trei ani alt „binom”, Dottore-Cacarau, teleghidati de Varanul Securist, puneau de-o lovitura de stat la adresa Matrozului. Care stia ce stia cand i-a spus proverbul cu sapatul groprii acum vreo saptamana lui Dottore Viorel …

 • Romani iesiti in strada si va aparati Prim Ministru

  • Huoooo nebuno mai incetisor cu prim ministrul tau bandit si talhar

  • Muma-ta si tata-tu sint nebuni, huiduita sa fii tu si neamul tau in veci, cretino. Du-te si-l pupa in cur pe Basescu si ai lui. Cum ti-e numele asa ti-e si judecata. Iti este greu sa accepti si alte pareri.

  • doamna, chemati din nou minerii… chiar v-ati tampit sa spuneti ca altii sunt comunistii????????????? Iliescu, Nastase, Ponta, ce sunt??? Chemati minerii…

  • Acuma ne și pregătim să ieșim pentru plagiator…. Ce aglomerație pe străzi…. Toată lumea îl apără pe copy paste…

  • Cind o sa ai vreun necaz, vreodata, in viata tu sau cei dragi tie sa ai parte de acelasi ajutor de la semenii tai. Sa ai o zi buna. Si eu am copiat dupa o lucrare veche cind am dat examenul de sfirsit de facultate acum 28 de ani si la fel au facut si ceilalti colegi ai mei, acum sint aproape de pensionare si-mi amintesc cu drag de anii aia, tu ai la ce sa te gindesti cu drag sau esti doar basista?. Draga copy-paste ai sufletul mioc, ca si creerul, cit o ceapa degerata. Cind ai sa inveti sa accepti si alte opinii, sa ierti greselile tale si ale celorlalti, atunci vei fi om si vei invata cu ce se maninca democratia. Recicleza-te, reinventeaza-te, fii mai originala. Daca te pun sa faci practic operatiunea copy-paste, sint sigura ca-ti prinzi degetele pe tastatura. Have a nice day, copy-paste.

  • Doamna Oancea cred forte mai mari decat ale noastre fac ce fac pe aici prin tara asta asa ca … ambasadele …. sunt participante probabil fara sa stim si noi de ce.

  • Sfinxul Nou nu s-a nascut, nu are un nume, este un las sau lasa, cu parintii, sigur, nascuti si traiti in comunism. Nu gindeste, nu vorbeste coerent, nu scrie corect si sigur este un acoperit basist.

  • Raduta Nicolae este, probabil, nascu si crescut, la stina. Huiduieste pe-ai tai, mai ciobane, nu pe straini.

  • Elena Oancea,esti bolnava rau……………………….iar pe basisti sa-i pupi in cur,cu toata familia ta,asa sa fiti linistiti.

  • Elena Oancea pui prea mult suflet și nu merită Ponta nici măcar votul tău… d-apoi să îți faci păcate cu atâtea blesteme… Respiră adânc și ia o pauză. De la mine ai un block cadou…

  • Elena Oancea, oi fi eu tot ce va trece prin cap, da cum e cu Iliescu, Nastase si Ponta, sau partea asta n-ati reusit s-o cititi? Care sunt comunistii? Nu de alta, da m-ati incurcat de nu mai stiu nici pe vremea lu’ Ceausescu, impotriva cui am luptat eu… Serios acu, voi comunistii, in afara de teroare si tupeu, mai stiti altceva?…

  • In afara de tupeu eu mai am si curaj. Ma numesc Elena, am 60 de ani si sint si cetatean american

  • doamna, multi ani inainte, da ati uitat sa va dati like, la postarea asta si sa-mi spuneti cum e cu comunistii… altfel tot numai tupeu e, ca eu nu v-am intrebat de cetatenie…

  • Dle Sfinx(lasule) tupeu inteleg, dar teroare?. Cine dracu, mai este astazi comunist in Romania? Poate parintii Dvs. sau chiar Dvs?!?!. Sa aveti o zi buna ca si inima si gindurile DVS.

  • aveti dreptate doamna, Iliescu nu mai e comunist, ca si-a schimat palaria, ca si dvs. ca doar v-ati schimbat cetatenia. Cand vorbiti de inima si ganduri, poate va uitati in oglinda sa vedeti ce inseamna sa scoti lumea in strada acum. Presupun ca va doriti vreun razboi civil din nespusa dvs bunatate. Spor la treaba, nu uitati si de mineri… astia disponibilizati acu’ de Ponta!

 • Romani iesiti in strada si va aparati Prim Ministru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *