Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

CNA – manichiurista lui Victor Ponta

Traian Băsescu a abordat joi seara, la B1 Tv, una dintre cele mai grave realități ale lui 2014:
PSD-izarea CNA.

Nu-ți trebuie cine știe ce agerime ca să-ți dai seama că instituția mandată să țină audio-vizualul sub puterea Legii se manifestă ca o simplă manichiuristă a lui Victor Ponta.
Are Victor Ponta negru sub unghiile de la atîta scărpinat în locuri nepotrivite?
Dă fuga CNA și i le curăță cu limbuța!

După ce-a îndeplinit ordinul de a închide OTV (pentru ca România Tv, televiziunea celui care finanțează shoppingurile Famigliei Ponta, să se poată OTV-iza nestingherită), CNA transpune în viață un alt ordin PSD-ist:
Intimidarea televiziunilor independente în paralel cu Încurajarea televiziunilor guvernamentale: Antena 3 și România Tv.

În timp ce B1 Tv, Realitatea Tv sunt sancționate pînă și pentru că emit pur și simplu, Antena 3 și România Tv sunt lăsate să practice huliganismul cel mai pur împotriva adversarilor Puterii.

Adversarii lui Victor Ponta sunt ciomăgiți strașnic de băieții de prăvălie ai lui Dan Voiculescu, în ceată cu cei ai lui Sebastian Ghiță.
Cînd televiziunile independente le sar în ajutor, vine CNA și le dă peste dește cu o sancțiune.

De ce se slugărește CNA atît de jegos?
Pentru că membrii CNA sunt niște nulități în profesia lor, dacă unii dintre ei au cumva profesie.
Postul de la CNA sunt pentru mulți dintre ei un job, fără de care ar trage mîța de coadă.
Cu excepția lui Răzvan Popescu, îmi puteți spune un membru al CNA care s-a afirmat ca jurnalist înainte de a fi miluit cu funcția asta de către Jupînii politici?

Cîtă vreme în instituții precum CNA vor fi promovate nulități profesionale după principiul Să-i dăm și lui un post, să nu moară de foame, că-i băiat bun! statul de drept va fi în România o strălucită ficțiune.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *