Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Izolarea PMP e benefică pentru Traian Băsescu

Bag seamă că unii dătători cu părerea sunt nemulțumiți, ba chiar revoltați, că PMP nu e invitat la masa negocierilor. Fiind vorba de dușmani ai Elenei Udrea, ei o fac vinovată pe Elena Udrea de această prezumtivă nenorocire.

Nu știu dacă Vasile Blaga și Crin Antonescu resping PMP, pentru că,vezi Doamne! s-ar întrista Andreea Pora dacă Blaga și Antonescu îi spun Elenei Udrea, Sărut mîna, și nu, Fă proasto!

Știu însă sigur că refuzul de a negocia și cu PMP e benefic pentru toată lumea:

  1. Pentru șansele candidatului PNL-PDL- Forța Civică la prezidențiale. Dacă era invitat și PMP, mașinăria  de făcut zgomote propagandistice a PSD (Antena 3 și România Tv) ar fi dus o campanie turbată pe tema dependenței de Traian Băsescu.
  2. Pentru șansele PMP. Pornit bine dacă ne gîndim la scorul de la europarlamentare, PMP trebuie să meargă singur, inclusiv la turul întîi al prezidențialelor.
  3. Pentru Traian Băsescu. Scutit de grija campaniei PMP, Traian Băsescu poate gîndi acest partid pe termen lung.

Să sperăm că Vasile Blaga și Crin Antonescu nu se vor răzgîndi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • nu cred ca e corecta analiza tinand cont ca avem nevoie de o dreapta unita ,una singura nu divizata,ce trebue sa cred ca oricum penalii pdl-isti se vor alia cu penalii pnl-ist si atunci preocuparea lor nu v-a fi decat cum sa distruga concurenta si nici-decum sa faca opozitie aliantei psd-pc-unpr+remorca udmr.,doi.ne dorim un singur concurent pt. presedentie care sa fie sustinut de toate paridele si partiduletele de dreapta la concurenta cu candidatul de stanga,deci nu e loc de ura si orgolii daca chiar ne dorim un bun mers pe calea UE si bune relatii cu SUA si NATO,si trei Basescu inca mai are un cuvant de spus pana la terminarea mandatului iar candidatul are nevoie si de girul lui Basescu,cand spun Basescu spun relatiile bune care le are cu sefii de state din Europa si America.

  • Interesantă opinie, maestre!

  • Scuze ca nu am articulat stupul.

  • Ai dreptate,dar exista stupu fara trantori?

  • A aparut Almanahele apikultorului 2014, scris si grijit de Marian Vanghelie cu Erata de Mekanik,,

  • suntem afumati cu vorbe de 25 de ani

  • Stupul e o intreprindere serioasa,cu un stup nu te joci. Apikultorul priceput stie cati trantori sunt necesari,cata miere sa ia si cata sa lase,plimba stupul dupa cum infloresc florile,da medicamente la albine sa nu se cufureasca,le afuma cat trebuie si cu ce trebuie.Numai in stupul numit Romania ,trantorii sunt mai multi decat lucratoarele,mierea se ia toata si nu se pune nimic in loc. Lucratoarele si soldatii sunt afumati cu vorbe ,pana inebunesc si parasesc stupul.Albinele nu primesc medicamente si umbla kufurite si vai de mama lor.Avem un apicultor nebun,o serie de apicultori idioti care au distrus stupul . Albinele afumate cu vorbe ,,umbla nauce si tehui,flamande si bolnave,kufurite si fara chef de munca. Iar va veni nebunul ,le va afuma si le va cara toata mierea,la ce bun sa mai adune,,,,

  • Multi au mers la vot pentru a da un vot de blam clasei politice si dreptei sa se uneasca.Va dau doua exemple :Tatal meu si fata mea s-au dus si au anulat voturile ,punand stampila pe doua sau mai multe partide. Nu din greseala.

  • Daca acum isi permit sa fie orgoliosi, Cacarau si Bleaga Vamesu’ vor alerga cu mana intinsa intre cele doua tururi ale prezidentialelor dupa voturile candidatului PMP. Fiindca un candidat sustinut doar de PNL, PDL si FC nu strange suficiente voturi sa-l invinga pe cel al PSD.

  • ar fi o idee; pare ok ceea ce spuneti…

  • nu neaparat Udrea … dar, sigur un Cristi Diaconescu ar face o diferenta … omul asta imi inspira incredere. cat despre ceilalti, nu au decat sa se adune, toti au aratat ca pot fi unsi cu toate alifiile … totusi, cred ca locul Fortei Civice nu e alaturi de ei .

  • O alta preconditie ar fi sa nu candideze Antonescu, tot din motive de munitie pentru atacuri desantate. Cu PMP separat si o alianta pentru care sa traga toti cei care pot sspune ceva electoratului, PSD e izolat. Se mai adauga si faptul ca sunt mari sanse sa nu candideze Ponta, fiind „sfatuit ” cu grija in acest sens de Biden si altii. Astfel nici PSD nu are timp sa ridice asa de repede un alt candidat si sa-l si impuna votacilor lor traditionali, in majoritate mai grei de cap…

  • Udrea intra „in turul doi” :)) Nu ramane PMP pe dinafara, dar n-ar avea credibilitate daca s-ar alia toate deodata …Basescu tace fiindca asta-i strategia de campanie, inceputa din toamna 1 Nimic nu-i intamplator ( mai ales in politica )

    • Udrea nu intră în niciun tur. Indiferent despre cine ar fi vorba, România misogină nu e pregătită pentru o femeie la Cotroceni, nici măcar la Palatul Victoria ca prim ministru. Iar dacă nu rămâne PMP pe dinafară e pentru că eu cred că au candidat pe Cristian Diaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *