Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Nu v-am spus eu că senatorii Opoziției sunt niște căcăcioși?!

Dat la o parte de Victor Ponta ca pe o cîrpă cu care se șterge colacul WC-ului, Călin Popescu Tăriceanu se afundă tot mai tare în nămolul slugărniciei cu sau fără ataș. Pentru a face pe plac Stăpînului PSD-ist care e Primul Plagiator al Țării, Călin Popescu Tăriceanu l-a tăiat de pe lista de invitați la aniversarea Senatului pe Traian Băsescu.

Jurnaliștii au văzut în asta o gravă încălcare a Protocolului.
Eu văd însă în asta o confundare de către Călin Popescu Tăriceanu a Senatului cu  proprii chiloți. ( A se băga de seamă că n-am zis chiloții nevestei, deoarece cu ăștia proaspătul însurățel nu face ce vrea el!).

Devenind serioși, să precizăm că  tăierea Președintelui de pe listă e un grav abuz al lui Călin Popescu Tăriceanu.
Sărbătoarea nu-i a lui, nici a maică-si și nici a nevestei.
E sărbătoarea Senatului României.

Prin urmare, nimeni nu-și poate permite să decidă în nume propriu cine să vină și cine nu, dat fiind că nu-i vorba de nunta de la Snagov, unde nevestica lui CPT a tăiat de pe listă pe cine au vrut unghiuțele ei ojate.

Aceasta e esența scandalului. Spre surprinderea mea, așa zisa Opoziție – alcătuită din PDL și PNL – n-a sesizat că băieșul PSD a comis un grav abuz hotărînd de capul lui în numele întregului Senat al României.
Dacă ar fi sesizat asta, senatorii  Opoziției ar fi trebuit să declare grevă parlamentară.
Nu de alta, dar mîine-poimîne, la ordinele lui thailandeza Călin Popescu Tăriceanu le interzice senatorilor din Opoziție accesul în sală, pe motiv că Senatul e El.

Senatorii Opoziției s-au mulțumit să dea nițel din gură.
Au tăcut însă imediat cînd Primul Tata Socru al Țării i-a pus  la punct.

Nu v-am spus eu că sunt niște căcăcioși?
Cum, nu v-am spus?
Ei bine, uite că vă spun acum!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Nu v-am spus eu că senatorii Opoziției sunt niște căcăcioși?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *