Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 18

Sunteți siguri că Victor Ponta vede cu ochii și nu cu fundul?

Aș greși dacă m-aș întreba de ce televiziunile de știri îl transmit în direct pe Victor Ponta și în exercițiul Înaltului Sughiț.
Viața e tot mai grea pentru aceste inutilități numite televiziuni de știri într-o țară în care nu există știri, și singurul posesor de bani cu sacoșa e Victor Ponta.

Dînd curs nevoii de a-l oglindi pe premier mai ceva decît TVR-ul de pe vremuri pe Înălțimii Sale, Nicolae Ceaușescu, televiziunile de știri au transmis în direct binecunoscuta scenetă regizată și jucată de Victor Ponta în debutul ședinței de Guvern.

La un moment dat, iresponsabilul vesel a deschis gura și a spus:
”Am văzut declaraţia preşedintelui Băsescu, prin care spune că a oprit arestările în perioada de campanie electorală, dar le dă drumul la arestări după. Cred că e o declaraţie iresponsabilă, ca multe altele, dar vă rog, domnule ministru, să sesizaţi Consiliul Superior al Magistraturii. ”

Faptele stau astfel:
În cadrul unui interviu acordat Tele M Iași, un jurnalist a făcut afirmația că DNA și-a redus motoarele în Campania electorală în materie de politicieni.

Replica lui Traian Băsescu, incriminată de Victor Ponta drept recunoaștere a comenzilor de arestare, a fost aceasta:
”Daca ar face arestari de oameni politici acum, ar face ca multe partide sa spuna ca DNA s-a implicat in campanie. Nu stiu daca asta este politica DNA, dar face foarte bine justitia daca se protejeaza de ticalosia multor oameni politici care intotdeauna au acuzat ca arestarea lor este de natura politica.”

Despre aceste rînduri, pe care le puteți citi și dvs, Victor Ponta a afirmat:
Am văzut declaraţia preşedintelui Băsescu, prin care spune că a oprit arestările în perioada de campanie electorală, dar le dă drumul la arestări după”.
Dvs, care ați văzut declarația cu ochii, și nu cu fundul, v-ați dat seama că Traian Băsescu n-a declarat așa ceva.

Victor Ponta spune însă c-a văzut declarația.
Și-l cred.
A văzut-o, dar nu cu ochii, ci cu fundul!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *