Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 18

 

Cum vrea Victor Ponta să scoată PNL pe șest  de la Guvernare

 

A doua rundă de negocieri dintre USD și PNL s-a încheiat cu un eșec.

Despre el a ieșit să vorbească națiunii doar Victor Ponta.

Mult mai atent la ceea ce se cheamă bunul simț, Crin Antonescu a socotit c-ar întruni penibilul absolut apărînd alături de Victor Ponta după vorbele grele reciproc aruncate.

Din spusele lui Victor Ponta am înțeles că Liberalii s-au opus unei restructurări mai ample a Guvernului.

De ce s–au opus Liberalii?

Pentru că propunerea avansată de șmecherii din PSD consta în înființarea încă un post de viceprim ministru astfel încît PSD, UNPR, PC și PNL să aibă cîte un vicepremier.

Propunerea e o porcărie, pentru că:

  1. Modifică radical paritatea PSD-PNL de la scrutin. Normal ar fi să existe doar un singur vicepremier: de la PNL, dacă ne gîndim că premierul e de la PSD. După ce că PSD-ul a impus prezența a doi vicepremieri PSD- Liviu Dragnea și Gabriel Oprea-, acum se vrea un post de vice și pentru Daniel Constantin, din partea unui partid care a intrat în Parlament pe spatele PNL.
  2. Modifică raportul de forțe în Guvern prin propunerea ca cei patru să alcătuiască un soi de organism de decizie care să țină locul USL. Lesne de imaginat cum ar arăta reuniunea unui asemenea organism în condițiile în care Gabriel oprea și Daniel Constantin sunt niște PSD-iști sub acoperire.

Practic, Victor Ponta urmărește prin această șmecherie scoaterea PNL pe șest de la Guvernare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *