Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce a trebuit să fie arestat Bogdan Olteanu! Pentru ca Alina Gorghiu să-i facă soțului, Lucian Isar, un cadou: postul de guvernator al BNR

Nici nu s-a răcit bine scaunul de viceguvernator al BNR lăsat liber prin arestarea lui Bogdan Olteanu că şobolănimea nostră politică a şi prins a-şi ridica năsucurile în sus simţind în nări ameţitorul miros de brînză.
După cum era de aşteptat, primul şobolan care nu numai c-a tresărit la mirosul de brînză, ba chiar a şi chiţcăit că e al Lor, al şobolanilor din borta condusă de el, a fost Vasile Blaga, copreşedinte al PNL.
Ştiind el mai multe lucruri decît noi, muritorii (e pentru Lulutza un fel de Tata Moşu!), Vasile Blaga l-a declarat pe Bogdan Olteanu mort politic şi, prin urmare, a fost primul şi singurul politician român care s-a arătat preocupat nu de soarta nefericitului Bogdan Olteanu, ci de proclamarea dreptului PNL la desemnarea noului viceguvernator.

N-are importanță că după nenorocita experiență care fost desemnarea politică a unui viceguvernator în persoana lui Bogdan Olteanu.
Copreședintele PNL, zis și Partidului Meu, cel pe care DNA se zbate să-l facă partid de guvernămînt prin schilodirea celorlalte partide, proclamă deja că postul va fi ocupat nu în virtutea competenței, ci a intrigilor politruce. Luni, 1 august 2016, potrivit ştirilor, Vasile Blaga a declarat:
„Am discutat astăzi în Comisia de unificare, nu în Biroul Politic Naţional, şi dacă îşi dă dl Bogdan Olteanu demisia, funcţionează Consiliul de Administraţie al BNR, nu depinde numai de noi – PNL – ca să convocăm Parlamentul. Dacă conducerile celor două camere vor ajunge la o astfel de concluzie, noi vom răspunde pozitiv, dar fără nicio problemă poate funcţiona pînă la 1 septembrie şi cu un om în minus Consiliul de Administraţie al BNR. (…)
Ni se cuvine nominalizarea, există un algoritm parlamentar care a funcţionat întotdeauna, s-a respectat întotdeauna. Nu văd de ce nu s-ar respecta şi acum. Dar nu discutăm de nume acum, cînd va fi cazul”.

Ce-mi place mie la şobolănimea politică e izmeneala de a se da pisică şi nu şobolan.
„Dar nu discutăm de nume acum, cînd va fi cazul”.
E vorba, desigur, de numele propus de PNL pentru postul de viceguvernator.
Vasile Blaga declară că nu ni-l spune acum.
De parcă ar fi nevoie să ni-l spună el.
Păi ce, noi nu ne dăm seama şi singuri care va fi alesul PNL?!
Cine altcineva ar putea fi alesul PNL decît Lucian Isar, alesul inimii celei care e copreședinte al PNL, Alina Gorghiu.

Lucian Isar a cărui osteneală de pînă acum a dezvăluit că nimic pe lume nu-și dorește mai mult decît postul de viceguvernator.
Atît de tare încît, cînd se întoarce Alina Gorghiu acasă, vede intrînd pe uşă, în locul ei, însăşi Banca Naţională a României.
Dacă nu e Lucian Iar, de ce să se fi grăbit şobolanul Vasile Blaga să anunţe, în numele şobolănimii strînse în borta numită PNL, că postul e al PNL?

Vasile Blaga s-a grăbit să declare asta ca un pas către desemnarea lui Lucian Isar.
Dacă Bogdan Olteanu n-ar fi fost arestat, n-ar fi fost loc liber pentru Lucian Isar.
Repet, dacă n-ar fi fost arestat în 24 de ore, ci numai convocat la DNA.
Aţi priceput acum de ce a fost nevoie de arestarea ditamai viceguvernatorului, deși putea fi doar convocat la DNA?
Pentru ca Bogdan Olteanu să fie constrîns să demisioneze şi astfel să creeze un post vacant.

Despre Operaţiunea Bogdan Olteanu, plecînd de la anchetarea unui fapt petrecut în 2008 (cu opt ani în urmă!), unii au lansat ipoteza unei operaţiuni de Poliţie Politică împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu.
A fost şi asta.
Dar, în principal, Operaţiunea de Poliţie Politică a vizat crearea unui post pentru soţul Alinei Gorghiu.
Şi astfel Cazul Bogdan Olteanu intră sub zodia unei telenovele scrise de I.L. Caragiale.

Bogdan Olteanu i-a fost amant Alinei Gorghiu.
DNA l-a arestat pe fostul amant de dragul actualului soţ.
S-a spus, la vremea respectivă, că Bogdan Olteanu a refuzat să-şi lase nevasta pentru a se însura cu Alina Gorghiu.
Ce nerod!
Dacă se însura cu ea, azi nu era fost viceguvernator.
Azi era viitor Guvernator!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „De ce a trebuit să fie arestat Bogdan Olteanu! Pentru ca Alina Gorghiu să-i facă soțului, Lucian Isar, un cadou: postul de guvernator al BNR”

  • Apel catre populatie!!
    Masina furata din Sibiu,daca o vede cineva sa sune la Politie sau sa ma contacteze!!!

  • Apel catre populatie!!
    Masina furata din Sibiu,daca o vede cineva sa sune la Politie sau sa ma contacteze!!!

  • Apel catre populatie!!
    Masina furata din Sibiu,daca o vede cineva sa sune la Politie sau sa ma contacteze!!!

  • „Magistraţii (judecătorii de drepturi şi libertăți) susţin că susţinerea lui Bogdan Olteanu, că nu a avut nicio contribuţie în numirea în funcţia de guvernator al Deltei Dunării a lui Liviu Mihaiu şi nici nu a primit nicio sumă de bani reprezentând comision pentru intervenţia avută în această numire, este contrazisă de depoziţiile martorilor, interceptările convorbirilor telefonice, înregistrările ambientale şi documentele bancare.”

    Sursa: http://m.adevarul.ro/news/eveniment/martor-dosarul-bogdan-olteanuliviu-mihaiu-fost-chemat-guvern-premierul-tariceanui-a-spus-numit-guvernator-1_57a1942f5ab6550cb86f89cf/index.html

    Lăsînd la o parte dubla negație din textul de mai sus, îngrijorătoare sunt trei informații:
    1. Banii s-au dat, se pare. Înțeleg că sunt depuse la dosar extrase de cont. Cum funcționează mecanismul şi, mai ales, instituția de prevenire a spălării banilor!? Un milion de euro e un milion de euro!
    2. (Derivînd din 1.) Ce au făcut instituțiile de aplicare a legii din România vreme de 8 ani? SRI, DGIPI, SPP au obținut asemenea informație? Protecția demnitarilor înseamnă nu numai să iei un glonț sau un scuipat pentru demnitar dar şi să îl păstrezi „curat”. Discutăm în cazul de față de două instituții importante Prim-Ministrul României şi Presedintele Camerei Deputaților. Deci…, cum a funcționat protecția?
    3. Interceptările convorbirilor telefonice şi ambientale… sunt ale celor purtate acum sau atunci? Dacă sunt cele de atunci… s-ar putea să avem o problemă: cum s-au făcut înregistrările? În mod automat, la toată lumea? Suspecți, nesuspecți, de-a valma? A existat un mandat emis de judecător? A fost emis într-un dosar în care era începută urmarirea penală? De ce a durat cercetarea 8 ani? O grămadă de înttebări… Sau… se fac automat, pentru toată lumea şi când e nevoie pac mandat, pac la războiu’?

  • Referirea era asupra politicienilor

  • Din start condamn practica institutiilor de fortza de a tine dosarele la sertar si a le scoate la momentul potrivit! Noi nu stim exact ce-i la dosar, unii, inclusiv Base, spunand ca s-a stiut doar de scoaterea unor bani din Bulgaria, dar nu s-a putut proba circuitul lor, decat odata cu denuntul recent al lui Eftimie, pe de alta parte inteleg ca exista inregistrari care pot proba, direct, sau indirect, nu pot aprecia eu, primirea banilor de catre Olteanu ca „sprijin electoral”!
    Ca ar putea sa fie inlocuit Olteanu cu Isar, sincer, nu m-ar deranja, pt ca Isar e mai competent in acest domeniu si, in plus, ar fi o voce care l-ar putea contra pe Isarescu, dar apreciez si ca i-a dat in gat pe cei de la BNR pt banii pe care-i castiga pe nedrept! Totusi, „ghinionul” lui e ca a fost si el chemat la DNA, dar si ca e sotul Alinutei, asa ca nu se stie ce va iesi pana la urma! Dar si Olteanu are un ghinion, faptul ca si el e finul lui Tariceanu(asta nu numai ca a avut multe neveste, are si multi fini bagati prin politica!) Evident, „drumurile” duc si catre „nasul” ALDE, dar, deocamdata, acesta va fi „protejat” de fin!

  • Șacali,camelioni…

    • As fi de acord cu tine, dar ce-nseamna „camelioni”…banuiesc ca e vorba despre copiii Cameliei(eventual, Voiculescu!!) si ai lui Ion(eventual, Cristoiu!!…am vrut sa zic Ilescu, dar e prea batran!)

  • Scrie maestre ceva despre REGINA Ana,despre REGALITATE insa fara injuraturi precum vad ca unele larve bolsevice isi permit in aceste zile !

  • Cred că ai ghicit şi de data aceasta !!!!.

  • Maestrului Cretinoiu nu-i mai arde asadar de Iohannis si de Ciolos, ci si-a atintit urgent tunurile cu rahat fix asupra doamnei Gorghiu si a sotului – exact ca stapanul sau, imbecilul national Ponta.
    Ei bine, ia ghiciti de ce! Curand, curand …

  • Al dreaq sobolan,asta nu e ala de care a zis Ponta ca a luat mită și la scos din guvern?

  • Sper sa aveti dreptate si isar sa devina guvernatorul bnr.atunci ar vedea si romanii ce inseamna un om cu adevarat bun pe treaba lui si pana si cei cei admira ciurucuri frumos spoite dar cu tupeu vor scoate palaria si vor recunoaste ca a avut si tarisoara asta o data putin noroc.

  • Adevarat ca politica-i curva! ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *