Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Gîndul de miercuri, 14 ianuarie 2015

Alina Gorghiu e numai o semi-Elena Udrea a lui Klaus Iohannis!

Ceva din felul în care Alina Gorghiu rostește Președintele Klaus Iohannis îmi amintește de Elena Udrea cînd spunea pe vremuri Președintele Traian Băsescu.
Am încercat cu bietele mele unelte de prozator să descriu acel ceva inefabil, indescriptibil și intraductibil, din felul în care Elena Udrea pronunța Președintele Traian Băsescu, dar n-am reușit decît să concluzionez că exprimă nevoia de a arăta auditoriului că e vorba de Președinte cu P mare și în nici un caz cu p mic.
Acel ceva inefabil, indescriptibil și intraductibil se regăsește doar în felul în care Șeherezada îi spune Șahului în zori:
Pe mîine noapte, Stăpîne!
Și gîndiți-vă, i-a zis asta nu o dată, nu de două ori, ci de o mie și una de ori.

Bazat pe această identitate de raportare a unei femei la Președintele bărbat al țării, am zis că în plan politic Alina Gorghiu pare a fi pentru Klaus Iohannis un fel de Elena Udrea pentru Traian Băsescu.

Acum îmi dau seama c-am greșit.
Alina Gorghiu nu e o Elena Udrea a lui Klaus Iohannis.
Alina Gorghiu e numai o semi-Elena Udrea a lui Klaus Iohannis.

De ce?
Foarte simplu.
Alina Gorghiu îl atacă pe Victor Ponta de dimineață pînă seara.
Și Elena Udrea făcea asta cu Victor Ponta.
Elena Udrea o făcea însă în numele lui Traian Băsescu.

Între Klaus Iohannis și Victor Ponta domnește o armonie de coborîre a Raiului pe Pămînt, cînd iepurii, în semn de frățietate creștină cu vînătorul, vor veni singuri în bătaia puștii.

În aceste condiții, Alina Gorghiu nu vorbește în numele lui Klaus Iohannis cînd îl atacă pe Victor Ponta.
Sau, mai știi?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 14 ianuarie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *