Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de vineri

Despre cum face Propaganda PSD-istă Cultul Personalității lui Traian Băsescu

Cu mult înainte de a-le fi fost trimis după gratii Stăpînul, maidanezii de la Antene au schelălăit zi şi noapte că tot ce i se întîmplă lui Dan Voiculescu e opera lui Traian Băsescu.

În România,  funcționează libertatea de expresie. Prin urmare, funcționează şi dreptul de de a spune prostii cu ochii larg deschiși.
Nenorocirea e că teoria a fost preluată de lideri ai PSD, partidul de guvernămînt. Pe toate canalele şi-n toate împrejurările, ei l-au acuzat pe Traian Băsescu de a-l fi trimis pe Dan Voiculescu la puşcărie.

Cum s-a ajuns la condamnarea lui Dan Voiculescu?
Păi întîi şi-ntîi, pentru că, în 2003, Dan Voiculescu a cumpărat pe nimic ICA.
Putea să cumpere ICA în chip corect.
Sau putea să nu cumpere ICA şi să scrie versuri. Din cîte ştiu, cine scrie versuri n-are cum fi anchetat de DNA, respectiva instituție ne-avînd competențe în materie de critică literară. N-ar fi avut bani să-şi cumpere nici o garsonieră, d-apoi ditamai palatul, dar, în schimb, ar fi dormit liniştit.
L-a forțat Traian Băsescu să cumpere ICA?
Fireşte că nu.

Să admitem c-a cumpărat ICA în  chip cinstit.
Să admitem că deschiderea Dosarului de către DNA s-a petrecut ca urmare a ordinului dat de Traian Băsescu în 2008. La vremea respectivă, Traian Băsescu era mare şi tare. La DNA era omul lui, Daniel Morar. La Justiție era Monica Macovei.
În 2014, la DNA e Laura Kovessi, propusă de Victor Ponta. La Justiție, e ministru un om de-al lui Victor Ponta.
2014 e ultimul an al mandatului lui Traian Băsescu.

Dacă Dan Voiculescu a fost înhățat pe vremea lui Traian Băsescu atotputernic, de ce a cerut DNA în 2014, zece ani la Recurs?
Putea să n-o facă. Ba chiar putea să se comporte la proces în aşa fel încît Dan Voiculescu să fie achitat.
Dacă ar fi să credem propagandei PSD-iste, deşi Victor Ponta a pus-o pe Laura Kovessi la DNA, deşi ministrul Justiției e PSD-ist, Traian Băsescu taie şi spînzură īn privința condamnărilor.
Asta, deşi e pe ultima sută de metri la Cotroceni, şi instituțiile ar trebui să-i întoarcă fundul.

Dan Voiculescu a fost cît pe-aci să fie condamnat de Înalta Curte. Ca să scape, a demisionat din Parlament. Tribunalul Bucureşti, la care a ajuns după demisie, i- a dat 5 ani cu executare. La recurs, a luat 10 ani cu executare. Împotriva Completului, Dan Voiculescu a făcut plîngeri la CSM şi la Înalta Curte. I-au fost respinse. Presa independentă a văzut în sentință un act de dreptate.

Cum a acționat Traian Băsescu pentru ca Dan Voiculescu să ajungă la închisoare? A sunat procurori, judecători, jurnalişti, comandîndu-le să-l înfunde pe Dan Voiculescu?
Întreb asta, deoarece de doi ani, timp în care Mogulul a fost condamnat de două instanțe,  pîrghiile Puterii au aparținut lui Victor Ponta. Dacă a intervenit, Traian Băsescu n-o putea face decît contactîndu-i el pe procurori şi pe judecători.
Cu toate acestea, lui Traian Băsescu i se atribuie anchetarea şi condamnarea nu numai a lui Dan Voiculescu, dar şi a tuturor Corupților.
Şi astfel, propaganda PSD-istă practică un incredibil Cult al Personalității lui Traian Băsescu.

Știu bine realitățile din Dictaturile care s-au succedat în România ultimului secol.
Prin raportare la ce spune propaganda PSD-istă despre Traian Băsescu, nici Carol al II-lea, nici Mareșalul Ion Antonescu, nici Nicolae Ceaușescu n-au avut puterea deținută de Traian Băsescu în cei zece ani de mandat.

O putere supranaturală, pentru că numai așa s-ar explica teoria PSD-istă despre judecători, procurori, ziariști, care au executat și mai execută ordinele lui Traian   Băsescu.
Ținînd cont că, potrivit Propagandei PSD-iste, la ordinele lui Traian Băsescu au fost înhățați și trimiși la pușcărie Corupții, cei îmbogățiți deșănțat prin jefuirea avuției naționale, mai că-mi vine să-l votez pe Traian Băsescu și pentru al treilea mandat.

Din nefericire, atribuirea de puteri supranaturale lui Traian Băsescu e o simplă operațiune propagandistică a PSD. Da, Traian Băsescu a contribuit la pedepsirea Corupților. Nu însă intervenind în anchete și procese, pentru că așa ceva nu mai e posibil nici în Caraibe, ci  luptînd pentru o Justiție independentă, pînă la el biată cameristă în Palatele Corupților.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri”

  • Esti taran rau…esti dint-o comuna de saracii din vrancea…….cand vb. vomiti numai scuipat

  • Pai daca este asa de bun si puternic si toata lumea asculta de el (matrozul) trebuie sa schimbam Constitutia si sa-l alegem pe veci. Eu cred ca numai hotii, penalii, beneficiarii de ajutoare sociale, de indemnizatii de revolutiori, si pensionari spalati pe creeri nu-l vor pe Basescu.

  • Un comentariu pertinent !

  • Tare Matrozu’ asta! Pe Bombo l-a terminat, asijderea si pe Varan, Vantu cand iese, cand intra la bulau ….. Numai adversarul lui sa nu fii!

  • orice fel de argumente ale dvs si ale altora privind afacerea vioculescu sunt considerate minciuni basiste, asta daca sunt citite si de altcineva decat nucleul dur basist

  • in rest, basescu s-a tampit de tot cu mesajele, ce-i aia recesiune pt plebe, crede ca stie plebea ce-i recesiune, poate un fel de recensamant, plebea stie, si i s-a inoculat f. bine, ca basescu la condamnat POLITIC pe voiculescu, ca basescu iar s-a razbunat datorita fratelui, inchis pentru trafic de influenta, ca basescu prin kovesi vor sa inchida A3, acestea sunt mesaje simple pentru electorat, care nu au FB si internet

  • maestre, asa-i, dar afacerea voiculescu a facut la plebe, care nu stie ce e aia, sa creasca teribil valul antibasescu, care se cam flescaise, ceea ce dauneaza grav marelui PNL, considerat basist, A3 este si ea. cel putin declarativ, o victima basista, deci practic basescu si-a sacrificat dreapta din paranoia lui de al condamna pe voiculescu, in 3 luni nu se mai poate repara nimic pt dreapta, a fost sacrificata fara scrupule de basescu

  • Johannis recunoaste k a intermediat impreuna cu sotia carmen, ajutat, transportat, tradus si cazat la el o luna, pe traficantii canadieni de copii,
    dar nu stie de mai sunt in viata si nici adresa lor…daca televiziunile vor da imaginile plus anchete de la Rășinari ce impact emotional vor avea la
    populatia deja sensibilizata de cazul Burci, plin de amanunte financiare ?
    Merita distribuit http://www.youtube.com/watch?v=12kDTTrA3QI

  • Apropo de „Klaus”, hai sa ne uitam putin la videoul asta despre traficul de organe de copii Basescu stie. Parlamentul stie : Mesajul bunicii a trei copii orfani catre Basescu si Cum a contribuit Iohannis la disparitia lor prin intermedierea tranzactiei catre un cuplu de traficanti de minori din Canada
    Merita distribuit http://www.youtube.com/watch?v=c6ziGhK3IYY

  • In 2008 Catalin Predoiu era minisru al justitiei, nu Monica Macovei. In primavara lui 2007 PD-ul a fost scos de la guvernare.

  • PSD daca nu castiga alegerile si au pierdut si chilotii de pe ei ptr plata datoriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *