Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Grupaj foto. Norocul TAROM vine de la o fată frumoasă

Compania Națională de Transport Aerian TAROM S.A. se află în plin proces de restructurare. Sute de angajați ai transportatorului aerian de stat urmează să fie disponibilizați, după ce câteva zeci au părăsit deja compania de bună voie. Se va renunța la piloți și membrii ai echipajului de bord. Cu toate acestea, criza din TAROM, pentru unii angajați a însemnat promovare. De exemplu, Denisa Lazăr, după ce a lucrat aproximativ trei ani în cadrul TAROM, ca stewardesă, a trecut de la contract de muncă pe perioadă determinată, la unul pe durată nedeterminată și pe o poziție de conducere fără să dea concurs.

Compania susține că au avut noroc cu ea. Purtătorul de cuvânt al TAROM, Marius Popescu:
„Nu a fost vorba de o promovare, ci de un proces de reconversie profesională. Ea avea o experiență profesională despre care nu știam. A lucrat ca șef serviciu comercial în cadrul unei companii aeriene private românești. De când a preluat acest serviciu, în cadrul Departamentului Chartere, am avut o creștere. Agențiile de turism spun că avem, pentru prima oară, prima ofertă. Am avut cursele apreciate spre Maldive, datorită ei. Vom avea curse spre Insulele Capului Verde”.

(România Liberă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *