România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

În ce hal au ajuns, săracii. Orban ca Dăncilă și Iohannis la minime istorice

Încrederea în cei doi conducători ai țării, Președintele și Prim Ministrul, este într-o scădere continuă de la începutul crizei covid încoace.
Pînă înainte de pandemie, Iohannis stătea relativ decent, la un net ușor pozitiv, îndeosebi datorat victoriei la prezidențiale. A venit criza Covid și a luat-o la vale. De la +10 a scăzut la -20.

La Orban căderea e și mai puternică, deși cu aceeași pantă. Era ușor sub zero pînă în pandemie. Acum a ajuns deja la aproape -50. Deja este la niveluri comparabile cu vestita anti-eroină Dăncilă din guvernarea anterioară.

În ce hal au ajuns, săracii. Orban ca Dăncilă și Iohannis la minime istorice. Nu mai e pic de respect pe lumea asta. Și cînd te gîndești ce bine conduc țara. Cum oare de oamenii nu-i apreciază? E clar: e un popor care nu-și merită stăpînii.
Ghinion.

(Foto și text preluate de pe pagina Facebook Mirel Palada)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *