Dacian Cioloș: Acum, că au trecut alegerile în PNL, este momentul ca noul președinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru, alta decât Florin Cîțu

În culise la „Interviurile lui Cristoiu”. Elisabeta Lipă și parabola cârmaciului

  • Elisabeta Lipă vine în această seară la „Interviurile lui Cristoiu”, la Aleph News. Cam atât ar fi suficient pentru a trezi interesul, deoarece marea sportivă este o poveste care se reinventează mereu. Parafrazând o celebră expresie, despre Elisabeta Lipă se poate spune că este ca un spectacol de operă de mare clasă: nu poți spune ceva rău despre ea fără să nu fi considerat mârlan.

Emisiunea a fost înregistrată joi. Invitata a venit cu o jumătate de oră mai repede, nu s-a lăsat așteptată. Elisabeta Lipă spune, în mod repetat, despre ea că nu a fost și nu este o vedetă. După cum s-a comportat, de la mașină până în studio, putem spune că nu, nu este vedetă. Este un om absolut fermecător. A salutat pe toată lumea și a făcut multe glume. Este acea persoană pe care ai senzația că o cunoști de când lumea și acum este doar o revedere. Este acea femeie care se comportă natural și într-o sală luxoasă de bal și într-un cămin cultural, la o petrecere muncitorească.

Realizatorul emisiunii, Ion Cristoiu, a ascultat-o fascinat și curios și, împreună, au ajuns la o parabolă: la fel ca în canotaj, unde cârmaciul conduce echipa care merge cu spatele, poporul e cu ochii pe cârmaci. Spre deosebire de canotaj, nu se știe dacă poporul nu va intra în vrie la indicațiile cârmaciului.

Noi, în regie, când l-am văzut pe Ion Cristoiu râzând, am știut că invitata l-a cucerit.
Vă lăsăm mai jos câteva fotografii din culisele emisiunii și vă invităm să urmăriți emisiunea. Interviurile lui Cristoiu, sâmbătă, 28 august, de la ora 20:00, la Aleph News.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog