Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În scandalul facturilor la energie, Gabriela Firea cere procurorilor să ancheteze dacă legea a fost încălcată

Facturile pe care au început să le primească toate familiile din România, dar și companiile sau instituțiile, sunt uriașe și foarte greu de suportat. Dacă lucrurile nu s-au petrecut conform legii, ele trebuie sancționate.
Soluțiile pentru rezolvarea actualei crize din energie pot fi luate doar împreună cu sindicatele și patronatele din România.
Multe dintre conflictele sociale ar fi detensionate și chiar rezolvate printr-un dialog de calitate și permanent cu sindicatele și patronatele care îi reprezintă în mod direct pe oameni.
La prima întâlnire a Consiliului Național Tripartit, prezidată de premierul Nicolae Ciucă, s-au pus bazele unui grup de lucru din care vor face parte toate ministerele cu atribuții în domeniu, dar și sindicatele și patronatele, pentru a găsi împreună o rezolvare rapidă.
Propunerile Guvernului au fost salutate, însă reprezentanții sindicatelor au solicitat chiar înghețarea prețurilor.
Până atunci, însă, trebuie să știm cum s-a ajuns aici. La nivelul Guvernului au fost cerute controale la furnizorii de energie, dar și o anchetă a procurorilor pentru a vedea dacă s-a încălcat legea. (Gabriela Firea-senator PSD)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În scandalul facturilor la energie, Gabriela Firea cere procurorilor să ancheteze dacă legea a fost încălcată”

  • Iarasi consilierii de imagine a doamnei senator Gabriela Firea Pandele reusesc sa isi dea in petec sau sunt pur si simplu sunt incompetenti , rupti de realitatea problemelor sociale , cum adica ai painea si cutitul guvernarii, esti ditamai liderul PSD -supravietuitor miraculos al procesului de atenta selectie la care a supus celebrul BInom in numele mult trambitatei lupte impotriva coruptiei – deontologii stiu despre care coruptie, iar mesajul trimis electoratului pe o problema reala este de tipul – procurorilor v-am marit cu 30 procente veniturile faceti-va si voi ca munciti !?Ș
    Zau am pretentii la experienta dumneavoastra, pur si simplu refuzati sa va asumati ca sunteti in Guvernul Majestatii sale KWJ, chiar nu ati aflat, ca decident politic in statul numit Romania ce solutie concreta aveti pentru ca multinationalele ce controleaza de facto retelele de distributie a energiei sa nu ne mai trateze cetatenii romani in cel mai colonial stat, ca si cand aici romanii sunt niste sclavi, umiliti in propria lor tara, chiar nu aveti solutii sau va este frica sa nu va infunde urmasii LCK.. trist foarte trist ..
    Sau poate sperati ca populatia si electoratul dumneavoastra traditional, in special din zona defavorizata a societatii sa va multumeasca pentru ca sunteti in Guvern si ati dat asa o declaratie de presa, sincer eu nu cred ca incepeti sa va pierdeti ca si PNL serios din procentele acumulate din cauza modului halucinant in care PNl a ademinstrat aceasta tara, verificati in sondaje dupa ce vom primi facturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *