Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

În septembrie 2017, președintele Klaus  Iohannis declara că „nici o altă cale nu este mai bună decât multilateralismul” (a se citi „globalismul”)

În 2020, „multilateralismul” lui Iohannis a fost la un pas să ucidă Europa, după ce a „uitat” deschise frontierele UE și a lăsat pandemia Noul Corona să se răspândească liber prin Europa

În septembrie 2017, președintele României, Klaus  Iohannis, declara de la tribuna ONU că „multiculturalismul” (a se citi „globalismul”) „este singura cale de urmat” (pentru statele lumii- n.n.): era „botezul” lui de globalist- președintele recita astfel din sloganele preferate ale roboțeilor asamblați în garajele  ”elitelor” neo-marxiste ce conduc azi Europa Occidentală (prim-miniștri sau președinți- din Olanda, Germania și Suedia până în Spania, Italia și Franța), la admiterea în „club”. ”Multilateralismul”, ca definiție „palidă” a globalismului, este definit ca alianță a mai multor țări care au un scop comun (de exemplu, unul unanim atractiv cum este globalizarea unui profit). În 2020, anul Coronavirus, Klaus Iohannis avea să afle că „multilateralismul” nu este un „drum”, cum îi spusese cancelarul german Angela Merkel, ci un „capăt de drum”:  oamenii de la munte numesc un astfel de capăt „prăpastie”.

Jumătate de an după izbucnirea pandemiei în Wuhan (China)

… este vizibil astăzi că „multiculturalismul”, prin încrengătura economică suprastatală și prin tardivitatea închiderii frontierelor (cu lideri UE indeciși, care au oscilat între siguranța publică și siguranța profitului) a fost doar vehiculul „ideologic” care a ajutat Noul Coronavirus să se răspândească rapid, necontrolat și masiv în interiorul Europei. „Singura cale” de care vorbea bietul Klaus Iohannis era doar calea spre dezastru. Iar dezastrul a fost mărit de ignoranța și starea de contemplație de la instituția globalistă Organizația Mondială a Sănătății, OMS: era vorba, în primul rând, de întârzierea cu care OMS a anunțat țările că Noul Coronavirus se transmite de-la-om-la-om.

Exemplul Italiei, pe îndelete

Cazul Italiei, una dintre cele mai afectate țări de către pandemia Coronavirus (cu 221.216 cazuri și aproape 31.000 de morți până în 13 mai 2020) în Europa și în lume, este elocvent: potrivit mass-media italiană, „pacientul zero” în Italia a fost un cetățean german, angajat al unei multinaționale din Munchen (Germania) care a  călătorit în interes de afaceri între Wuhan (provincia din China de unde s-a propagat pandemia) și provincia italiană Lombardia (devenită ulterior un „focar” Coronavirus din țară), dar care a făcut și drumuri în țara natală, Germania.

Lombardia, provincia unde a lucrat „pacientul zero” german este descrisă de jurnalista italiană de origine română Julia Vîrsta (colaborator cristoiublog.ro), ca fiind o zonă bine industrializată și avînd  comunități semnificative de migranți clandestini.

Așadar, în progresul rapid al epidemiei Noul Corona

… din Italia, au existat destule elemente ale multilateralismului: a fost libertatea de mișcare între state UE (un inginer aduce în Italia un „focar” Corona după care merge și în Germania, la un moment când nu fuseseră blocate frontierele Uniunii), au fost traseele turistice și afacerile- două „forme de viață” a globalizării sălbatice care, în numele profitulului, pot sfida orice avertizări publice și, în plus, a fost migrația ilegală de masă, tolerată ani de zile de „multilateraliștii” guvernelor recente din Italia (Matteo Renzi, Paolo Gentiloni): fapt care, eventual, a presupus prezența unui număr mare de comunități de migranți ilegali proveniți din Africa, Asia, America de Sud și care (potrivit unor studii științifice) ar mări numărul de „genotipuri” în contextul Coronavirus.

Potrivit profesorului Horea Bădău

… care este Lector univ. dr. la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și Cercetător-științific principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon (Franța), „în țările bogate mor mai mulți oameni decât în țările sărace, deoarece țările bogate au fost ținta migrațiilor în ultimii ani și există diversitate genetică, ceea ce permite celor patru genotipuri ale Coronavirusului existente până acum să zburde și să facă ravagii”. Profesorul Bădău argumentează cu un studiu realizat pe populația islandeză, în general omogenă genetic, unde s-au înregistrat 1785 cazuri și doar 10 decese – un studiu citat de geneticianul spaniol  Juan José Tellería, profesor la Universitatea din Valladolid. „Populația islandeză este omogenă genetic pentru că nu a primit prea mulți străini, nu au existat încrucișări genetice etc. Aceeași situație este și în țările din Est. Nu am fost asaltați de grupuri mari de persoane, de imigranți, cu alte coduri genetice. Pentru că nu suntem prea bogați, adică nu suntem… atractivi. În plus am rămas societăți cu mentalități închise, tradiționaliste, după șocul comunismului. Deci la noi, ca în Islanda, circulă un singur genotip al virusului”, a explicat el. „Studiile genetice despre care am scris pe blogul meu, horeabadau.ro, ar mai atenua teama. De aceea nu au apărut decât foarte puțin în presă.”, a conchis Bădău.

Dincolo de definiție, „multilateralismul” este neserios

…fiindcă nu suflă nimic despre riscurile pe care le aduce cu el, iar motivul este simplu: aceste riscuri sunt preluate „neoficial” de națiuni, nu de cei care l-au îl implementează. „Multilateralismul” lăudat de Klaus Iohannis a favorizat practic, răspândirea unui virus letal pe o arie incredibilă a Europei, cu vulnerabilități multiple- de haos administrativ, de vânturarea unor iluzii numite „valori europene” pe care nu le știe nimeni, de slaba activitate a unor instituții globaliste altfel foarte bune plătite (cum este OMS), de nerespectarea legii europene și naționale, respectiv de întârzierea blocării frontierelor UE în numele profitului.

Singurii care au suferit au fost doctorii sau oamenii simpli

…de pe stradă, care au fost surprinși de pandemie fără măști sau teste Coronavirus, fiindcă depozitele Guvernelor erau goale (cazul României).
Pe ideea că „nici o altă cale nu este mai bună decât multilateralismul” enunțată de Iohannis, economia Italiei este azi în prag de ruină și s-a raportat deja de către Organizația din Agricultură Coldiretti că circa 700.000 de copii nu au mâncare zilnică suficientă datorită împuținării alimentelor. A apus vremea când multiculturalismul ( a se citi „globalismul) și vicleniile lui ideologice rezolva „totul” și „imediat” prin simple Comunicate către presa fidelizată de finanțări europene: sosirea Coronavirus anunță o vreme a deciziilor luate rapid și corect, Comunicatele nu mai pot rezolva nimic, așa cum obișnuise „multilateralismul” european- acest sport practicat de șefi de stat și de guvern care nu răspund niciodată pentru nimic.

„Multilateralismul” pe care președintele Klaus Iohannis

… și alți roboței asamblați la traininguri globaliste îl ridică în slăvi, este cel împrumutat de la „elite” din Bruxelles și New York și arată doar acea parte ce poate fi spusă. Partea nespusă urmează curând, fiindcă „multilateralismul” care îl ghidona pe Klaus Iohannis din 2017 a ajuns el însuși la examen, scos la tablă de Noul Coronavirius.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „În septembrie 2017, președintele Klaus  Iohannis declara că „nici o altă cale nu este mai bună decât multilateralismul” (a se citi „globalismul”)”

  • Problema e ca virusul se raspandea si daca nu exista migratie,sa nu uitam Marea Ciuma din Europa evului mediu,tarile erau inchise,regatele se bateau intre ele,si totusi ciuma circula,sau inainte de globalism marea gripa spaniola,si cu granitele inchise,si cu natiuni „pure genetic”,virusul nu se oprea,si tot contamina planeta.

  • iohanita i plastilina pe care o modeleaza stapanii externi.

    • Uu adevar atat de evident incat… nu il vede nimeni!! nu e platilina de modelat, e moneda cu care e cumparata Romania, adica.. gratis..

  • Iohannis nu e multilateralist,e oportunist,depinde ce i spun stapanii lui sa fie,daca sunt sorosistii la putere in USA el globalist,daca sunt Trumpist militaristii sau suveranistii la putere in USA si Europa iohanita e suveranist,sau militarist dupa cum i zic aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *