Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Începe școala, e o harababură totală!

În București, dar si în întreaga tarā, e o harababurā de nedescris în privința pregătirilor pentru începerea noului an școlar! Cei de la putere NU au reușit să facă nimic concret pentru redeschiderea școlilor, prevăzută pentru data de 13 septembrie. Cu 3 săptămâni înainte de a veni la cursuri, elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile care au fost sau vor fi instituite și care vor trebui să fie respectate.
Guvernanții apelează la multe vorbe și la cvasi-măsuri ce ascund lipsa de acțiune de până acum, într-o manieră similară deschiderii precedentului an școlar, când strategiile despre salvarea Educației se cârpeau pe parcurs, iar politicile asumate erau dictate de logica electorală a alegerilor locale și generale.
Până în acest moment:
-Nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor;
-Școlile nu au fost dotate cu infrastructura digitală necesară pentru desfășurarea cursurilor online sau în sistem hibrid;
– Nu au fost realizate ghiduri metodologice pentru cazurile cu predare exclusiv online sau hibrid, în vederea prevenirii eventualelor colapsuri din actul educațional
-Nu au fost anunțate cu exactitate care sunt măsurile pe care profesorii și elevii vor trebui să le respecte odată cu debutul noului an școlar.
Nu avem nimic concret pentru copii, din partea guvernului, ci doar foarte multā bātālie pe functii politice! (Sursa: Facebook Gabriela firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Începe școala, e o harababură totală!”

  • Atata timp cat va raportati la masurile incompatibile cu o viata normala ale guvernului sa nu va asteptati la altceva decat la haos, boli si moarte de la vacsinuri, masti, distantare etc.

  • Masca pe față timp de mai multe ore, (imposibilitatea de a respira normal, elevi, profesori și învățători fără chip, comunicare redusă) este o măsură aberantă, fără nici o rațiune.
    Prin asta, guvernanți care impun, părinți și profesori care consimt și tac, facem foarte mult rău copiilor, fizic și psihic, pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog