Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Internet pentru cai

Potcovăria din sat e închisă.
Culai Buric, potcovarul, e plecat la Bucureşti, la cursuri.
Potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă, date recent de Guvern, meseriile tradiţionale nu se mai pot practica fără absolvirea unor cursuri de perfecţionare.
Ţara – susţinu primul ministru într-un discurs televizat – trebuie să se adapteze la mersul vremurilor.
Şi mersul vremurilor e rapid – adăugase el.

Astfel că nu numai potcovarii, dar şi tîmplarii, florăresele, hingherii, rupătoarele de bilete la WC-urile publice, liftierii, bagajiştii, morarii şi vidanjorii erau obligaţi să urmeze cursurile de perfecţionare, fără a căror diplomă de absolvire nu mai pot practica nici măcar o clipă.

Ghiţă Buric, băiatul lui cel mare, spune celor care vin aproape zilnic să se intereseze cînd se reia lucrul că, pe Messenger, taică-său îl ţine la curent cu planurile sale de schimbare din temelii a Potcovăriei cînd se va întoarce de la Cursurile de perfecţionare.
Din cîte spune Ghiţă, Potcovăria va rămîne aşa cum e. O circulară recent primită de la Bruxelles avertizează modernizarea nu trebuie să ducă la dispariţia unor meserii tradiţionale, unice în Uniunea Europeană.

Focul din foale va fi însă supravegheat de un program special de calculator.
Potcovăria va fi dotată cu un site, www.potcov.ro, iar caii se vor putea programa online, chiar fără ştirea stăpînilor.
Pentru că imaginea copitei sfîrîind sub potcoava încinsă ar putea răni sensibilitatea proprietarului, o echipă de psihologi va acorda consultaţii celor veniţi cu caii la potcovit.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Internet pentru cai”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *