Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Într-o lună, Iohannis a trecut prin toate stările


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Într-o lună, Iohannis a trecut prin toate stările”

  • Fact este:orașul Sibiu s-a dezvoltat datorită lui Johannis și în continuare de primărița Fodor.Nu degeaba sibienii au votat-o cu 98%.Ea continuă politica lui Johannis.Noi sibienii,suntem mulțumiți de ei.Se pare că la București nu are oameni serioși cu,care să lucreze.El tace și face.

  • „Într-o lună, Iohannis a trecut prin toate stările” . Sa fim seriosi ! Respectabilul nu este in stare de nimic fara „sprijin”.

  • Prin starea de gaz nu a trecut încă.
    I-o doresc din tot sufletul!
    Nu ar fi rău ca momentul să fie precedat de o trecere prin fața decorului montan utilizat de maestrul Ion Cristoiu.
    Primească numai după cum merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *