Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Întrebările pe care le ridică afacerea cu jurnalista erou

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Întrebările pe care le ridică afacerea cu jurnalista erou”

  • Ridicarea masurilor abuziv – hitleriste impuse in pandemie este temporara si are rolul de a induce in constiinta publica ideea ca statul nu abuzeaza decat temporar cetatenii la dreprturile omului si cu deplina justificare „stiintifica”. In maxim 2-3 luni, urmeaza valul 7 de Covid si masurile vor fi introduse la loc in controlul vietii de zi cu zi a omului simplu.
    Traim un exercitiu, un experiment totalitar de proportii biblice din care nu putem iesi decat boicotand pe termen nedeteriminat tot ce inseamna banci – guverne – corporatii – presa. Un boicot total si de durata care sa infometeze pana la ultima picatura FIARA si s-o faca sa-si dea duhul.

  • cred ca jurnalistei i-a zis cineva in casca…
    mai la stinga!, ca nu se vede prea bine panoul. :)))

    • online, fato, iti explic eu tie, care esti VIP-oaica? 🙂 se orienteaza dupa cameră, are si experientă… deci e simplu.

  • partea extremista a poporului rus si a gasit, prin razboiul nedefinit astfel, din Ucraina, stimul.
    pentru ei…in mod cert sint definite proceduri, in rusia, bazate si pe forta bruta. ala esti!, gen.

    insa…ce proceduri de echilibrare folosesti pentru marea masa a poporului rus, normal, care…nu prea stie cum sa reactioneze in fata razboiului… nedfinit astfel, din Ucraina?!

    pai…li s a dat un exemplu practic, pe ditamai postul rusesc: 250 euro amenda.

    dupa care rusul care e om normal zice…aaa!, deci…atat?
    deci pot! vorbi fara prea mare stres despre povestea asta,
    paiii…bine!, o sa vb, insa…nu chiar acum, ca mai bine mi cumpar…o pereche de pantofi:)))

    insa a scapat de stres, ca are cunoastere, stie cum sta treaba:))

  • Da, acesta este un articol care ma face si pe mine sa-mi pun intrebari si inteleg ca am voie:
    .
    -de ce maestrul ne spune aici, cu atatea exemple, ca regimul Putin nefiind exact cum a fost regimul comunist de la noi, Putin nu e dictator? Nici Ceausescu nu a fost ca Kim Jong-un sau ca Stalin si totusi Ceausescu a fost dictator.
    .
    -mirarea maestrului ca presa oficiala nu a atacat-o foarte dur pe ziarista: nu e clar ca evenimentul trebuia uitat cat mai repede? E asta ceva nou in presa de oriunde? Escaladare subiectului si riscul de a avea ziariasta foarte multi simpatizanti prin Rusia ii lipsea lui Putin acum… Tot aici intra si -de unde stie maestrul ca acea amenda data jurnalistei este inchiderea cazului si nu va fi pedepsita intr-un moment mai convenabil regimului?
    .
    -ma mai intreb de ce atat de mult timp alocat in pastila pentru subiectul cum a intrat jurnalista in studio. A intrat si gata, inregistrarea video e dincolo de orice dubiu, unde a dorit maestrul sa ajuga cu atata „cum a intrat?” (a intrat pentru ca avea voie, am dat sursa mai jos). Schimbarea subiectului real cu ceva minor? Doar intreb ca am voie, e oficial.
    .
    -maestrul se intreaba de ce a lucrat ziarista atatia ani pentru un regim dictatorial… no comment.

    • creca exista un soi nou de dictatura, iar ea presupune, spre ex, manifestarea in rusia, cu japca, a ‘traitului ‘pe rusește’:)))

      • de la ideologii ca aceasta au conducatorii dementi mainile pline de sangele atator mii sau milioane de oameni, inclusiv din propriile popoare (uneori, mai ales din acestea). Rusii de rand stiu sa traiasca „pe ruseste” si fara un dement care, de fapt, traieste pe kaghebeste.

  • Bună dimineața! Salutări și năstrușnicului Moti; m-am trezit și eu cu o pană de curent din cauza pisicii care a folosit întrerupătorul prelungitorului din zona IT a apartamentului pe post de un trambulină ajutătoare la un nevinovat salt???
    Ai noștri guguștiuci de pe la televiziunile de știri au trecut în zona ridicolului (drone doborâte de gospodine, cațaveici care intră în studiourile de știri aflate în transmisii în direct ca prin brânză…)
    Lumea altfel pare a fi o lupta pentru reconsiderarea supremației între marile puteri ale lumii.
    Cred că personajul în discuție duce lipsa aparițiilor pe sticlă dimineața, la prânz și seara cum s-a obișnuit în ultimii doi ani nefaști și profită de orice ocazie pentru a nu fi uitat.

  • Jumatate din pastila video e despre cum a intrat jurnalista in studio:
    DailyMail: „Her status as a senior television editor at the station meant she was able to get access to the broadcasting centre, and was not stopped by armed guards.”

    • Dl Cristoiu: „Nuuu exista nici o eticheta, ca puteai sa dai: tradatoarea, huligana”.
      Al Jazeera: „The Kremlin spokesman Dmitry Peskov described the protest as “hooliganism”.
      DailyMail:
      Supporters of Putin are also calling for Ovsyannikova’s imprisonment, with the director of broadcasting at Russia Today imploring Russian authorities to jail the protestor for a decade.
      Anton Krasovsky said: ‘My boss Margarita [Simonyan] once said ”we fire for treason and theft”. I’ll correct that – we’ll put you in jail for treason and theft.
      ‘The bi*** should be jailed for ten years.’
      .
      Deci daca Russia Today primea ordin sa o eticheteze, televiziunea oficiala o eticheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *