Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ion Cristoiu despre congresul PNL la care tocmai a participat

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu despre congresul PNL la care tocmai a participat”

  • Maestre, nu știu dacă peneliștii sunt fericiți acum, dar sigur firma de casă a peneleului care a organizat scenografia sălii cred că e în culmea fericirii.
    Costurile cred că au fost imense. Hai că ecranele, scaunele au fost închiriate, dar au îmbrăcat toată pardoseala în albastru, chiar și balustadele celor două inele cu grilaje cu tot, au fost deasemenea îmbrăcate cu material albastru. Vă dați seama cât costă un metru pătrat? Plus benerul uriaș de la intrare cât toată fațada, plus cele din interior. Bani aruncați degeaba, ca să vină țăranii cu țuica-n traistă, să tropăie și să urle.
    Asta-i oglinda lui Iohannis, cum spune și proverbul „cum e turcul și pistolul” că doar e paridul lui.

  • Când v-am scris primul comentariu, vă urmăream în direct, dar nu văzusem prima jumătate a transmisiei, care a fost și mai catastrofală decât ultima parte. Păcat!

  • Domnule Ion Cristoiu, aveți milă de nervii noștri! Nu mai improvizați mixtul imagini-transmisie în direct! N-am auzit nimic la unele filmulețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *