Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat și s-a autosuspendat din PSD după ce DNA a cerut ridicarea imunității acestuia

Ion Cristoiu despre congresul PNL la care tocmai a participat


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu despre congresul PNL la care tocmai a participat”

  • Maestre, nu știu dacă peneliștii sunt fericiți acum, dar sigur firma de casă a peneleului care a organizat scenografia sălii cred că e în culmea fericirii.
    Costurile cred că au fost imense. Hai că ecranele, scaunele au fost închiriate, dar au îmbrăcat toată pardoseala în albastru, chiar și balustadele celor două inele cu grilaje cu tot, au fost deasemenea îmbrăcate cu material albastru. Vă dați seama cât costă un metru pătrat? Plus benerul uriaș de la intrare cât toată fațada, plus cele din interior. Bani aruncați degeaba, ca să vină țăranii cu țuica-n traistă, să tropăie și să urle.
    Asta-i oglinda lui Iohannis, cum spune și proverbul „cum e turcul și pistolul” că doar e paridul lui.

  • Când v-am scris primul comentariu, vă urmăream în direct, dar nu văzusem prima jumătate a transmisiei, care a fost și mai catastrofală decât ultima parte. Păcat!

  • Domnule Ion Cristoiu, aveți milă de nervii noștri! Nu mai improvizați mixtul imagini-transmisie în direct! N-am auzit nimic la unele filmulețe!