Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ion Cristoiu, provocat la un pariu pe Trump. Un sejur în Germania contra 6 sticle de vin

Pastilele video, cum le numim noi colocvial, ale lui Ion Cristoiu și Adriana Vitan Balint sunt cele mai comentate și apreciate pe cristoiublog și cristoiuTv.
Cea de astăzi, „Pe 6 decembrie nu se va fura cu sacul, se va fura cu softul”, a Maestrului Ion Cristoiu a trezit un interes deosebit. Adriana continuă să bată autoritățile cu propriile lor arme.

Un comentator l-a provocat pe Ion Cristoiu să facă un pariu interesant:

„Maestre, va stimez mult dar vreau sa va corectez in privinta lui Trump. Va fi din nou PRESEDINTELE Americii.100% Maestre. Daca vreti punem si un pariu, ca tot faceti dumneavoastra pariu cu toata lumea. Ce spuneti? Va tine la un pariu? Sa spunem daca dumneavoastra aveti dreptate si Trump pierde alegerile, eu va voi plati dumneavoastra o sedere in Germania la mine. O saptamana cu sotia dumneavoastra pe cheltuiala mea completa. Daca va castiga Trump, accept scuzele publice ale dumneavoastra pentru mine si un carton de vin de Odobesti sau Gagesti ( 6 sticle). Ce spuneti va tine sa pariati?” (Sore23 Germany)

Andrei Stănescu:

„Invitata dumneavoastra, Adriana Vitan Balint a fost cea care a ridicat problema populației României. A făcut și o pastilă exact cu problemele pe care le ridică doamna Weber. Că autoritătile transmit 19 milioane la OMS si tot 19 milioane transmit la vot. Așa că, felicitări pentru inspirația de a o avea pe doamna invitată.”

Alina Elena Sturzoiu:

„Trist ce spuneti legat de furat, dar perfect adevarat. Cred ca tot circul de la sect 1 a fost o regie sau a fost pnl care ii lucreaza deja pe useristi. Pt ca daca pnl+pmp+udmr=♡ atunci pregatirea furtului de care ziceti a inceput. Usr are imaginea sifonata si prin urmare peste 2 luni ii vor mai vota strict fanaticii lor asa ca daca scot 7% sa zica merci. Nu ati zis nimic de stirea zilei care atat cat am urmarit eu, este ca Tariceanu a vandut Alde lui Ponta. Schimba ceva pe scena politica fuziunea sau mai bine zis marirea lui ProRomania cu Alde? Fac 10%? Cu cine se vor alia apoi? Si nu ati zis nimic de interviul Elenei Udrea de aseara dat lui Denise Rifai. Sanatate si inspiratie!”

Din comentariile pentru Adriana:

Soare santa

„Sunteti un om inteligent, corect si informat! Faceti o treaba excelenta! Multumesc pentru asta! Dureros este ca vocile celor ca dumneavoastra nu se aud in mass media pentru ca,desigur, aceasta mizerie se intampla si cu ajutorul ei(in foarte mare masura)! Incredibil cum cei din presa isi dau concursul in demersul ordinar de ingrozire al oamenilor! Cat despre „eroii din linia I-a”,intru totul de acord cu dumneavoastra!Din nefericire, rezultatul final este cel previzibil, instalarea dictaturii!”

Attila Cseke

„Aveti dreptate perfecta doamna. Tg Muresul a ajuns zona galbena din cauza bolnavilor adusi din alta judete. Dar trebuie umplut spitalul care s-a construit repede cu o groaza de bani si inagurat cu mare tamtam de Iohanis si Orban. Spital care statea gol asteptand bolnavi care n-a vrut sa apara. In asa hal a bagat frica in oameni ca omul daca curge nasul si tuseste un pic fuge la spital unde evident are covid. Stiu caz concret o tinara mămica cu atac de panica s-a dus la smurd si evident au spus ca are covid, bineinteles n-are nici o simptoma. Nu stiu cat mai trebuie la oameni ca sa se trezeasca din acessta propaganda si minciuna uriasa. Minciuna care a fost repetat de atat de multa ori pina cand in capul oamenilor a devenit adevar. Vine sa plang cand vad ce se intâmplă si toata lumea tace inclusivi medici, oameni intelectuali etc. Tot respectul pentru emisiuni si sper sa auda cat mai multi, dar momentan asa se pare ca la pentru oameni e totul ok si asa. Felicitari.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ion Cristoiu, provocat la un pariu pe Trump. Un sejur în Germania contra 6 sticle de vin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *