După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Joe Biden se bucură de suportul americanilor în decizia de retragere din Afganistan


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Joe Biden se bucură de suportul americanilor în decizia de retragere din Afganistan”

  • Războiul este o afacere. Comentariul explicit de dimineață era probabil prea matinal sau prea direct. Asta e nu vă place n’am să mai comentez.

  • Americanii,ca si romanii de fapt,cred orbeste ce li se spune la televizor.Nimic nou.Campania dvs pentru infrumusetarea lui Biden ma nedumereste totusi .

  • Salutări tuturor! America, a luat locul URSS la capitolul „impunerea unui regim cu forța”, dar n’a făcut-o din rațiuni politico – sociale, ci strict economic. Așa gândeau la ora aceea, iar unii încă mai cred și acum, faptul că economia americană și progresul tehnologic militar, au de câștigat mult mai mult decât ar avea de pierdut, dacă nu face nimic,adică nu-și asumă rolul de democrație polițienească atotștiutoare. Oamenii pierduți în luptele aferente sunt considerate pagube colaterale. SUA și-a testat nu numai tehnologia în teatrele de război unde a participat, ci a și conturat noi alianțe, încercând parcă să recupereze ce a pierdut în timpul războiului rece. Rămâne de văzut unde-și va vinde armamentul și influența mai departe. E greu să închizi „robinetul” banilor din astfel de operațiuni, dacă nu ai un plan de acțiune pentru contracararea efectelor secundare generate astfel. Dacă noi cumpărăm avioane SH de la americani, cum naiba își permite Bulgaria să cumpere avioane noi? Ei n’au nevoie de șapcă? Ori al nostru șepcar e marionetă? Cred că primii hibrizi umani, vor apărea în locul politicienilor care ne fură viitorul, cu atâta nonșalanță încât e greu de găsit voința unei redresări conduse de un OM.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog