Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Joe Biden se bucură de suportul americanilor în decizia de retragere din Afganistan

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Joe Biden se bucură de suportul americanilor în decizia de retragere din Afganistan”

  • Războiul este o afacere. Comentariul explicit de dimineață era probabil prea matinal sau prea direct. Asta e nu vă place n’am să mai comentez.

  • Americanii,ca si romanii de fapt,cred orbeste ce li se spune la televizor.Nimic nou.Campania dvs pentru infrumusetarea lui Biden ma nedumereste totusi .

  • Salutări tuturor! America, a luat locul URSS la capitolul „impunerea unui regim cu forța”, dar n’a făcut-o din rațiuni politico – sociale, ci strict economic. Așa gândeau la ora aceea, iar unii încă mai cred și acum, faptul că economia americană și progresul tehnologic militar, au de câștigat mult mai mult decât ar avea de pierdut, dacă nu face nimic,adică nu-și asumă rolul de democrație polițienească atotștiutoare. Oamenii pierduți în luptele aferente sunt considerate pagube colaterale. SUA și-a testat nu numai tehnologia în teatrele de război unde a participat, ci a și conturat noi alianțe, încercând parcă să recupereze ce a pierdut în timpul războiului rece. Rămâne de văzut unde-și va vinde armamentul și influența mai departe. E greu să închizi „robinetul” banilor din astfel de operațiuni, dacă nu ai un plan de acțiune pentru contracararea efectelor secundare generate astfel. Dacă noi cumpărăm avioane SH de la americani, cum naiba își permite Bulgaria să cumpere avioane noi? Ei n’au nevoie de șapcă? Ori al nostru șepcar e marionetă? Cred că primii hibrizi umani, vor apărea în locul politicienilor care ne fură viitorul, cu atâta nonșalanță încât e greu de găsit voința unei redresări conduse de un OM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *