Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Judecătorul Ion Popa, excepțional: carte/rechizitoriu despre mecanismele și autorii distrugerii româniei prin justiție!

„Noaptea dreptății românești, 2005-2020″, primul studiu științific despre „statul paralel”.
Am auzit despre această carte în urmă cu câteva săptămâni, și-am tot căutat-o fără succes prin librării. Discutând joi cu ION CRISTOIU despre una-alta, acesta mi-a semnalat să nu ratez interviul televizat de azi, orele 20.00, la ALEPH TV, unde-l are invitat chiar pe ION POPA, judecătorul/autor al cărții pe care o căutam. Am obținut astfel și contactele fostului judecător, iar vineri am intrat în posesia cărții prin amabilitatea sa. Tot discutând cu ION POPA am aflat și despre interviul lui cu DAN ANDRONIC, ce a fost difuzat parțial aseară la RTV, iar Dan mi-a zis că va fi postat integral și pe EVZ. V-am dat aceste detalii celor interesați, îndemnându-vă de fapt să nu ratați dezbaterile/discuțiile despre carte, este un eveniment excepțional ce vă va desluși ÎN MOD DOCUMENTAT cea mai importantă grozăvie care s-a întâmplat în România începând cu 2005, și care grozăvie continuă și azi!

ION POPA scrie chiar în „Introducere” că a scris cartea ca un studiu despre „punerea în aplicare a PROIECTULUI-PILOT privind dominarea unei societăți democratice contemporane prin pârghiile justiției penale, țara aleasă ca fiind cea mai potrivită prin prisma criteriilor, fiind România. Această ipoteză (…) a fost decredibilizată prin diverse căi ce erau menite să insufle opiniei publice ori că subiectul urmărește să se sustragă legii, ori că bate câmpii cu povești conspiraționiste despre OZN-uri și omuleți verzi creați și finanțați de GEORGE SOROS.”

Am reușit o citire rapidă a cărții (de azi o voi și studia!) și, chiar și eu, care studiez atent aceste lucruri tot de prin 2005, am rămas cumva „fără cuvinte”. „ATENTATUL ASUPRA ROMÂNIEI” este devoalat punct cu punct, documentat riguros, indicând toate actele/legile ce-au permis această nelegiuire, dar și personajele implicate, pe care autorul le asimilează corect unor COZI DE TOPOR. De la BĂSESCU la IOHANNIS, de la MACOVEI la DANIEL MORAR, LIVIA STANCIU, LAURA KOVESI, de la COLDEA la DRAGNEA și alții, autorul descrie acțiunile barbare ale acestora, dar și mecanismele publice și discrete prin care STATUL PARALEL a acționat împotriva ROMÂNIEI, dar SUB COMANDĂ EXTERNĂ! CUTREMURĂTOR DE ADEVĂRAT ȘI DE CLAR!

Interviurile cu ION POPA sunt convins că vor sublinia și mai mult demonstrațiile din carte, pe a cărui copertă este CIOCANUL JUSTIȚIEI, CARE FACE PRAF HARTA ȚĂRII, REPREZENTATĂ CA O OGLINDĂ SPARTĂ, aceasta fiind metafora vizuală pe care autorul o propune pentru studiul său excepțional.

„BRAVO, BRAVISSIMO!” pentru judecătorul/patriot ION POPA, iar dacă din acest moment vreun ales/oficial, ce-a citit această carte, ar mai zice că nu știe cum se poate asana răul din România, să-l luați drept fariseu/coadă de topor: răul se poate eradica tocmai prin eliminarea personajelor și mecanismelor descrise în „NOAPTEA DREPTĂȚII ROMÂNEȘTI, 2005-2020”!

(Text de Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Judecătorul Ion Popa, excepțional: carte/rechizitoriu despre mecanismele și autorii distrugerii româniei prin justiție!”

  • De ce cei ce au făcut ABUZURI și au DISTRUS OAMENI NEVINOVAȚI ACUM JUBILEAZĂ.. TOȚI TRABUIE SA RASPUNDA ÎNCEPÂND CU ILICI, NĂSTASE BĂSESCU și K. W. I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *