Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Jungla de dreapta îsi aratā efectele!

Bugetul întocmit de guvernul Cîțu nu are ca prioritate oamenii, din pācate! Se vede clar acest lucru pentru că, la aproximativ același PIB cu cel din bugetul alternativă al echipei social – democrate, aduce austeritate, tăieri și sărăcie, în loc de relansare economică și creșterea bunăstării generale.

Sănătate: Cîțu taie 2,2 miliarde de lei, aproape echivalentul a 2 campanii naționale de vaccinare antiCOVID. PSD are soluții pentru creșterea cu 30% a bugetului Sănătății.
Educație : Cîțu alocă cel mai mic buget raportat la PIB, din ultimii 30 de ani. PSD are soluții pentru creșterea cu 18% a bugetului Educației.
În valoare nominală, bugetul educației crește cu doar 0,86% față de anul precedent și e mai mic cu peste 2 miliarde de lei față de alocarea din ultimul an de guvernare PSD.

Agricultură: Cîțu taie TOATE despăgubirile pentru calamități, taie aproape jumătate din subvenții(48,73%), si mai mult de o treime (37,88%) din banii pentru irigații.
Lucrări publice, dezvoltare și administrație: Cîțu taie din total 1,3 miliarde de lei-14,11% față de 2020 însă de la programele de dezvoltare ale autorităților publice locale – transferuri între UAT-uri – se taie 2,3 miliarde de lei, adică 37% din sume comparativ cu 2020.

Consecința: proiectele comunităților locale vor îngheța!
În schimb, guvernul Cîțu și-a umplut pușculița pentru a da bani preferențial, pe sub mână, clientelei politice, primarilor proprii.

(Text de Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Jungla de dreapta îsi aratā efectele!”

  • Fiti doamna Firea vocala ca altadata si iesiti pe toate posturile tv (sau nu mai prezentati interes pentru ele?)si spuneti ca muritorul de rand sa afle ce se intampla.PSD nu mai are purtator de cuvant,comunicator sau cum s-o numi el ca toti tac.Precum se vede ati ramas doar dumneavoasra si dl Manole.

  • Măi tanti,nu ințelegi că politic ești moartă? Cît de idioată poți să fii să nu pricepi,că din cauza ta ,a lui puie monta și Tăriceanu, avem acești derbedei maoiști trădători la guvernare? Marș jigodie

    • Bravo MAAA! Ca Firea i-a votat pe ”acești derbedei maoiști trădători la guvernare”.
      Marș de aici #jigodie. Ai un grad de cultura egal cu o cărămidă!

      • Prost,idiot,jeg uman ce ești,nu ai ințeles nimic, limbi cît mai multe să îi dai matracucei ,ești varză,nu ințelegi nimic,marș la căcat

        • Exact!
          Când ți se termină argumentele și vocabularul se vede limita inteligenței tale.
          Ești un produs al gunoiului din internet care iși arată infecția din spatele tastaturii.

          • Iar tu un gunoi nazist cu care trebuie să fie de acord toată lumea,ce nu ai înțeles? Mai repet să înțelegi,matracuca prin acțiunile ei, împreună cu trădiceanu,puie monta și alții,au dus la venirea maoiștilor la guvernare,poate acum pricepi,dacă nu….am scris mai înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *