Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis mulțumește țărilor care au trimis trupe în cazarma numită România

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis mulțumește țărilor care au trimis trupe în cazarma numită România”

  • Maestre ce am spus eu aseara? De ce trebuie sa scrie domnul Tomozei ca sa credeti ce va spune generalul Paton? Inca o data repet. Domnul Pitu a fost ales din cauza profilului sau. E un om nascut sa urasca. La intrebarea dumneavoastra cum ca am fi fost atat de buni s-a blocat. Da, eram foarte buni dovada reteaua Caraman. Dar el e prea pusti si probabil ca a facut facultatea la Spiru Haret. Nu va suparati dar omul e prost de aceea a si fost pus la acest dosar. Pe wikileaks au aparut niste documente in care Miterrand le atragea atentia americanilor ca Ceausescu sare calul iar americanii spuneau ca e cool. Asta se intampla in 88. Intr-un an an s-au desteptat vacarii si s-au luat dupa francez? Nu bre Jacques, se vede mana CIA de la o posta. KGB sau GRU lucrau chirurgical. Normal ca au fost mii de agenti GRU in Romania atunci dar din ce povestiti se vede clar ce s-a intamplat in Laos, Chile, Nicaragua. E template. Daca citesti. Daca apari si tu pe la sfarsit ramai cu ultimul cuvant si-l dai mai departe. Inceputul emisiunii mi s-a parut exagerat.

  • Stimate maestre ,
    Am ras cu pofta la surprinderea Dv cum ca intelectualii nu debordeaza de caracter . A fost de acelasi gen cu surpriza Dlui Jourdain cand a descoperit ca vorbea in proza.

  • Astept parerea dumneavoastra in legatura cu cei 13 înalți ierarhi ortodocși din Ucraina care ar putea fi deportați, după ce Zelenski le-a retras cetățenia. Multumesc

  • inteleg ca 2023 a fost definit ca fiind anul Policrizei.
    adica e despre manifestarea unitara a diverselor crize. acuma …mai tre sa ne inchipuim doar cam despre ce fel de dirijor e vorba in asa poveste mondiala.
    ce nu prea mai pricep e cum de conducatorii oameni, nu doar de la noi, se predau cu atata spasire inteligentei artificiale.

  • Maestre Cristoiu, „motivul” pentru care Iohanis mulțumește celor care trimit trupe în România este cel mai bine redat în fotografia din subsolul Articolului „Glorie”, Americii/ Europa pusă pe butuci la București, publicat in România liberă din 5 decembrie 2022

    Trebuie să vedeți această fotografie, care explică protocolul de la Cotroceni

    Cu stimă
    Frunză Marcela

  • Domnule Ion Cristoiu, înainte de dec. ’89, printr-un ordin, niciun turist, venit din URSS (individual sau făcând parte dintr-un grup), nu era înregistrat nominal. Deh, erau ”prietenii noștri”! Acest lucru se poate verifica oricând. Deci, NOMINAL nu era înregistrată nicio persoană care venea din URSS. Se verifica doar existența pașapoartelor.

  • Citez din C.Gusa: „Pe Cristoiu nu poti sa nu-l iubesti ; chiar daca nu esti de acord cu el..”. Nu este o lauda este o apreciere
    a talentului deosebit si a unei munci sustinute. Sa lasam porcii in noroiul lor, altfel riscam sa ne murdareasca.
    „Militianul” din Bz , viclean si perfid, pescuieste in ape tulburi. Este inca in faza de testare a momelilor. Manipuleaza.
    Nistorescu este talentat, dar rautacios, partinitor, arivist si …nimic altceva….. Are fanii lui.
    Eu apreciez doar „meseriasii”; nu am incredere in vorbe si in NIMENI de pe aceasta planeta. Este o forma de luciditate extrema.
    De ce spun aceste lucruri ? Pentru ca au trecut 30 de ani si nu am aflat cine erau „meseriasii” care in noaptea de 23.12.1989
    au vrut sa ma ucida. Personal am avut noroc si nu calitati. Este o curiozitate generata de admiratie si nu de ura.
    Nota : pentru prosti, le spun ca nu sufar de Sindromul Stockholm;
    Nu erau romani ptr ca..nu erau lasi. Romanul reactioneaza emotional………Hitler (1933) „Masele sunt feminine si stupide !”

  • atunci cind petrolul tinde sa nu mai fie legat de dolar, o crestere a tranzactiilor cu produse care au la baza altceva decit petrodolarul influenteaza interesele sua,
    prin urmare schimburile comerciale china-ue, care sustin, in final, diminuarea potentei petrodolarului …nu prea au sanse sa fie catalizate de sua. prin urmare tot la manifetarea Razboiului Geros se ajunge.
    prin urmare teoreticul eveniment care urmeaza sa se manifeste va cataliza Razboiul Geros.
    atunci cind potenta petrodolarului scade, golul rezultat se prea poate sa fie acoperit cu fooddolarul, insa pentru ca asta sa se intample tre sa se manifeste conditii pentru ca hrana artificiala sa si creasca cota de piata.

  • pe vremea Marii Revolutii, care e un proces sinonim cu Iarna, e imposibila pacea.

    cea mai potenta stare de suprapresiune in civilizatie se obtine atunci cind vrei sa opresti manifestarea Iernii Civilizatiei, adica sa opresti Marea Revolutie ( cel mai probabil pe motiv ca e purtatoare de schimbare fundamentala, deci e demolatoare de temelii )

    de vreo citeva zile asistam la o intetire a vocilor care doresc …pace in ucr.

    prin urmare s ar parea ca manifestarea suprapresiunii in dinamica civilizatiei e ceva implacabil.
    ________________________________
    mai altfel spus, in curind tre sa ne asteptam la un eveniment sinonim cu …o explozie generata de suprapresiunea sistemului.
    un astfel de eveniment, a carui cauza e suprapresiunea, deja suiera, cerindu si dreptul de a intra in scena.

  • Maestre, nu ştiu alţi cum sunt, dar eu, când mă gândesc la dumneavoastra si la Marius Tuca, la jocurile şi jucăriile gazetaresti, pline de haz şi farmec profesionist, care va definesc, parcă-mi saltă şi acum inima de bucurie.

    M am tot perpelit, …ca, uite, habar n am cum sa va zic, mai bine, ce simt stiindu va olecut suparat pe Marius Tuca, tocmai daia aleg sa va zic verde n fata si din inima ca …ceva nu suna bine in opinia dvs fata de el.
    adica …pretuirea pe care v-o poarta e atat de vizibila si de plenar asumata ca pina si unu ca mine a vazut o cu toti ochii, clar cristal ! :)))

    indiferent care e concluzia la care ajungeti in ce l priveste, sa stiti ca reactiile lui fata de dumneavoastra, izvorasc din grija si pretuirea pe care v-o poarta, indiferent de anul, luna, ziua, ora in care reactioneaza:), …ziua de ieri fiind un simplu caz particular.

    in ce i priveste pe ceilalti …habar n am cum sta treaba, insa atunci cind l ati intercalat si pe Marius Tuca printre acestia …nu mi a mai sunat bine zicerea, si uite ca pina la urma mi am luat inima n dinti si am venit sa va zic ce mi s a intamplat! :))

  • Era imposibil ca exemplul dat de Ciolacu să nu atingă orgoliul confraților Dvs. din presă. Personal am avut ocazia de multe ori în viață să văd cum au crăpat și au căzut măștile unora din jurul meu încât acum spun că am cel mult spun că am cunoștințe.
    În rest numai de bine; constat că politicienii noștri bat câmpii cu grație oriunde și în orice situație s-ar afla.
    Cât despre junele Dvs invitat nu sunt de acord. Trebuia să caute și mai multe probe. Mai rămânea puțin și spunea că evenimentele din dec. 89 au fost spontane… E ceva cusut cu ață albă.

    • Domnule Ion Cristoiu, înainte de dec. ’89, printr-un ordin, niciun turist, venit din URSS (individual sau făcând parte dintr-un grup), nu era înregistrat nominal. Deh, erau ”prietenii noștri”! Acest lucru se poate verifica oricând. Deci, NOMINAL nu era înregistrată nicio persoană care venea din URSS. Se verifica doar existența pașapoartelor.

  • Maestre, vad ca sunteti tare suparat si dezamagit de reactia unora. Pe g4media nu aveti 2000 de injuraturi. Sunt 2-3 comentarii negative. Marius Tuca va pomeneste de multe ori cu respect in emisiunile lui. Probabil ca acum a ocolit subiectul tocmai ca sa nu va deranjeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *