Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Lagărele pentru nevaccinați. Bun venit în noua normalitate

Poliția antirevoltă trage cu gloanțe de cauciuc în civili. Câinii fără adăpost au fost împușcați pentru a împiedica voluntarii să se deplaseze pentru a-i adopta. Stingerea pe timp de noapte și o oră de exerciții fizice pe zi. Limite de deplasare de cinci kilometri. Soldați care patrulează în suburbii pentru a pune în aplicare închiderile. Birocrați din domeniul sănătății care sfătuiesc cetățenii să nu se oprească și să nu vorbească cu vecinii lor în timp ce își plimbă câinele. „Ce naiba se întâmplă în Down Under? Totalitarism”, subliniază Tucker Carlson. „Australia și-a pierdut mințile”, potrivit lui Ben Shapiro. „Dacă vom invada Australia, vom fi întâmpinați precum niște eliberatori”, susține Jack Posobiec. A transformat, într-adevăr, Covid-19 una dintre cele mai vechi democrații din lume într-o dictatură sanitară distopică?

În ciuda faptului că unele state au început timid să ridice restricțiile de izolare, autoritățile australiene construiesc tabere de carantină care nu vor fi finalizate până anul viitor, pentru a se pregăti pentru operațiuni în curs și pentru a-i găzdui pe cei „care nu au avut acces la vaccinare”. Potrivit ABC Australia, o astfel de tabără de carantină cu 1.000 de paturi, situată la aeroportul Wellcamp, în apropiere de Toowoomba, va fi complet finalizată până la sfârșitul lunii martie 2022. Se precizează, de asemenea, că tabăra va fi folosită pentru operațiuni în curs de desfășurare și va fi o sursă de locuri de muncă pentru zona locală. Un lagăr de muncă? Tabăra este împărțită în zone diferite și găzduiește camere single, duble și familiale, fiind în același timp patrulată de poliție și de agenți de securitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Invocând noi tulpini de COVID și persoane „care nu au avut acces la vaccinare”, vicepremierul din Queensland, Steven Miles, a declarat pentru presă: „Anticipăm că va exista o nevoie continuă de facilități pentru carantină”. Guvernul închiriază terenul pe care este construită tabăra de la Wagner Corporation pentru 12 luni, cu o opțiune pentru încă 12 luni după aceea. O altă unitate de carantină cu 1.000 de paturi este, de asemenea, în curs de construcție pe un teren de 30 de hectare al unei cazărmi a armatei din zona industrială Pinkenba, în apropiere de aeroportul Brisbane. „Nu este clar de ce s-ar întoarce din nou cineva care a părăsit Australia”, scrie Dave Blount. „Este, probabil, cea mai represivă țară din lume în ceea ce privește tirania Covidului.”

Așa cum au subliniat mulți alții, anterior articolului meu, și autoritățile statale din America construiesc, de asemenea, noi „facilități de carantină” pentru americanii care „nu pot intra în carantină acasă”. În plus, după cum s-a raportat anul trecut, autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o instalație pentru suspecții de coronavirus, a cărei locație rămâne secretă. Noua Zeelandă a anunțat că intenționează să plaseze persoanele infectate cu COVID și membrii familiilor acestora în „tabere de carantină”. În ianuarie, autoritățile germane au anunțat că îi vor reține pe disidenții COVID care nu respectă în mod corespunzător regulile în mod repetat în ceea ce a fost descris drept fiind o „tabără de detenție” situată în Dresda. Închei cu un eveniment neplăcut, specific unei dictaturi. În februarie, o femeie însărcinată, care a postat pe Facebook că susține un protest pașnic împotriva lockdownului din Victoria, a fost încătușată și arestată în propria casă la primele ore ale dimineții, pe când era încă în pijama.

Video https://www.youtube.com/watch?v=dxA_Q3pknh0&t=165s


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Lagărele pentru nevaccinați. Bun venit în noua normalitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *