În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Legea privind carantina și izolarea. Forma care a fost votată în Camera Deputaților

Camera Deputaţilor a votat, joi seara, proiectul Guvernului, cu amendamente aduse de Comisia Juridică  privind carantinarea , internarea și izolarea cu 266 voturi pentru, 11 împotrivă şi 8 abţineri. Un deputat nu a votat. PNL, PSD, USR, PMP si UDMR au votat în favoarea legii.
După votul plenului, Raed Arafat a declarat: „Proiectul de lege este acoperitor pentru orice situaţie de risc epidemiologic sau biologic. Noi, mediul medical, suntem multumiți, acum putem să punem în practică măsurile care vor salva România”.

Proiectul de lege va merge la Senat pentru votul final.
În documentul, care poate fi descărcat AICI, găsiți forma finală a proiectului de lege.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *