Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Lista „profesioniștilor” PNL rămâne deschisă

Iohannis spune astăzi că este inacceptabil “ca în poziții importante în structurile centrale sau locale ale administrației să fie promovați oameni MEDIOCRI, fără experiență, IMPOSTORI sau alte persoane care NU dețin calitățile și calificările necesare!”
Asta după ce tot el spunea, prin ianuarie 2020, că “PNL întodeauna a avut PERSONALITĂȚI pentru toate pozițiile din statul român”.
Și asta după ce Lucovid Orbán spunea, prin iunie 2020, că “Suntem primul guvern de după 1990 format din PROFESIONIȘTI, incoruptibili, cu viziune și soluții fezabile”.

Păi și cine a promovat, girat și numit în funcții de demnitate publică “profesioniști” și “personalități” precum Raluca “Propaghează” Turcan, Monica “Pepsiglas” Anisie, Ion “Grindă DângDâng” Ștefan, Vasile “Gaură” Câțu and Co., domnule președinte?

Cine a tăcut ca un ticălos, domnule Iohannis, când “guvernul meu” promova și numea în funcții publice șoferi, coafeze, ”penali”, indivizi de duzină FĂRĂ studii superioare (la nivel de secretari și consilieri de stat!), patroni de pompe funebre, ospătari, electricieni, dansatoare în clipurile maneliștilor etc.?!?

(Text preluat de pe pagina Facebook Cristian Winzer)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *