Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

„Lumea bună” râdea de Dragnea, care suplimenta în 2019 bugetul Ministerului Sănătății pentru un program național pentru vitamina D

Britanicii vor să introducă vitamina D în alimentele de bază pentru a preveni infectarea cu SARS-CoV-2… spre aducere aminte, ”lumea bună” râdea de sau îl înjura pe Dragnea, care suplimenta în februarie 2019 bugetul Ministerului Sănătății luând bani de la Finanțe pentru un program național pentru vitamina D. Reacția celor care erau atunci în opoziție și sunt acum la putere: „Asistăm astăzi la o măgărie fără margini venită din partea unui coleg de-al nostru, domnul Liviu Dragnea. Asistăm la un joc populist şi ieftin. Dacă s-ar fi interesat domnul Dragnea, ar fi aflat că în România, dacă te duci la medicul de familie, vitamina D e gratuită, însă ceea ce este foarte grav este că continuă războiul”, a spus deputatul PNL Florin Roman, care a amintit că, potrivit reprezentanţilor SRI, bugetul alocat Serviciului nu mai garantează siguranţa naţională a României.

La rândul său, deputatul liberal Pavel Popescu a adus critici.
„Atunci când alocaţi nişte sume bugetare pentru programe gen ‘Vitamina D’, aţi ajuns în punctul în care nu mai ţineţi cont nici de ceea ce numiţi voi socialism. Vreau să vă readuc aminte câteva cifre, foarte simplu. Unul din cinci copii, în România, astăzi se duce la…”, a spus Pavel Popescu, căruia i-a fost întrerupt microfonul.

#ipocrizia_și_prostia_îngroapă_România
#nutotei
PS: nota bene n-am votat niciodată PSD, dar cei 22 de ani de votat PNL m-au învățat bine minte că la noi ideologiile n-au nicio valoare, doar carnetul de partid are, indiferent de culoarea lui.

(Text preluat de pe pagina Facebook Iolanda Stăniloiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *