Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Meritul incontestabil al Reginei Angliei: n-a fost tentată să aibă mai multă putere decât îi îngăduia rolul

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Meritul incontestabil al Reginei Angliei: n-a fost tentată să aibă mai multă putere decât îi îngăduia rolul”

  • Domnul Cristoiu cred ca intuiește corect episodul cu articolul legat de Ciucă. Ciprian Mihali care e citat în articol a intrat recent în Reper-ul lui Cioloș. Dincolo de poziția universitară deținută, articolul ar fi trebuit sa menționeze calitatea politică a acestuia de care nu se poate face abstracție, mai ales ca intrarea s-a făcut cu ceva publicitate media. În felul acesta se popularizează mai multe persoane pentru viitoarea campanie electorală.

  • Domnule Cristoiu, iata ultima enormitate care confirma spusele dumneavoastra despre excesele urmatoarelor zile dupa decesul reginet Angliei. BBC informeaza ca soldatii ucraineni aduc un omagiu defunctei incriptionand proiectilele de artilerie pe care urmeaza sa le lanseze pe campul de lupta, cu numele Reginei. Se profileaza derapaje peste tot ce puteti dummneavoastra si noi anticipa.

    „Ukrainian soldiers honour Queen with messages on artillery shells
    Tributes to the Queen have come in many forms, reflecting the influence of the late monarch’s reign on people from a wide expanse of backgrounds across the world.

    In what they described as a mark of their „sincere gratitude and respect to a remarkable leader of a great nation”, artillery men from Ukraine’s army have written messages honouring the Queen on shells that will presumably now be used in the ongoing campaign to repel the invading forces.”

  • Aceasta reginea decedata a semnat spânzurarea a zeci de luptători ciprioți greci în timpul luptei date de EOKA. pentru independența Ciprului față de britanici în perioada 1955 – 1959.
    Se pare că nimeni nu-și amintește crima care a fost comisă cu propria sa semnătura în Cipru.
    De altfel, membrii EOKA care au fost spânzurați de britanici au fost îngropați într-un loc anume, care tocmai pentru că a fost udat cu sângele lor, a căpătat o valoare sacră deosebită pentru elenism.
    Vorbim despre „Imprisoned Graves” of Nicosia (un pionierat britanic global, de a ține în închisoare chiar și morții care se temeau de ei mai mult decât atunci când erau în viață).
    Rebeliunea din anii 1950 pentru Cipru a avut un raport negru că cel puțin 14 tineri ciprioți au fost torturați într-un mod foarte sălbatic și brutal și apoi uciși de forțele britanice.
    Regina Elisabeta a reprezentat colonialismul englez barbar și, în același timp, deși a avut puterea legală și posibilitatea de a-i oferi „gratierea” tânărului de 17 ani Evagoras Pallikaridis și celorlalți 8, ea nu a făcut acest lucru, ci a aprobat execuțiile acestora. , despre care observăm că au fost combinate cu tortură pe care se presupune că nu ar fi făcut-o vreodată o țară europeană în vremurile moderne. https://en.wikipedia.org/wiki/Imprisoned_Graves

    • Iti multumesc ! Nu am cunoscut episodul . Erau vremuri in care oamenii isi sacrificau viata pt libertate si natiune . Lucruri la care noi , romanii , renuntam cu criminala nepasare.

  • Stimate maestre,
    Dragor este si Guvernul , dragor e si SRI ul , dragor e si „Justitia ” , dragor e si BNR …. si asa etcetera ca nu vreau sa nedreptatesc atatia calificati pt titlul de dragor. Adica institutii populate de alde Bula ( Svejk-ul nostru )

  • Decesul reginei i-a luat fata lui Zelenski
    Nici dacă eliberează Crimeea in următoarele 9 zile pina la ceremonia inmormintarii majestății sale aceasta nu ardă sa fie o știre
    Decesul reginei i-a dezlegat miinile lui Putin
    Dacă pina azi Rusia nu a reacționat in nici un fel la amestecul flagrant al UK in problema diferendului cu Ucraina și asta in opinia mea din respectul pe care Putin l-a avut personal pentru Majestatea sa și pentru ceea ce a reprezentat ea ma aștept la o corecție severa la prima ocazie
    Pentru mine un reper de bun simt de modestie disciplina și corectitudine un reper pe care lumea modernă il pierde
    Dumnezeu s-o odihneasca

  • Maestre mă scuzați dar îmi aduc aminte acum nu demult ați spus că ați fost apostrofat in comentarii invocând fermele de troli ale lui Helvig. Îmi aduc clar aminte. Acum susțineți că nu ați acuzat pe nimeni pentru a incrimina afirmațiile lui Șercan. Să zicem că ați uitat pentru că altfel aveți o problemă de principialitate fata de urmăritori. O spun cu respect dar trebuie sa semnaleze inexactitatea.

    • Să păstrăm proporțiile. Domnul Cristoiu a spus, nu s-a jelit, nu s-a dus să facă plângeri la instituții. Dacă v-aș da fragmente din mesajele de amenințare pe care le primește, și pe care, din păcate, le ignoră, nu știu dacă v-ați mai grăbi cu acuzațiile. Una este să semnalezi că se întâmplă ceva, atacul trolilor, alta să te dai de ceasul morții și să ceri protecție națională și internațională. Și nici nu s-a plâns. A explicat de ce a decis să închidem comentariile.

      • @Cora Muntean a scris pe 09/09/2022 la 10:43
        Stimata Doamna
        Trist sa citesc asta.
        Din ce am mai citit ar mai fi o ferma de troli si la parlament.
        Toata Stima!!!
        Valentin Constantinescu

      • Mulțumesc pentru clarificare. Deci e o chestiune de nuanțe, a te plânge nu e același lucru cu a spune. La fel cum a spune nu același lucru cu a acuza, nu ? Cât despre grobianismul de pe forumuri nu pot decât să subscriu.

        • Nu sunt doar mitocănii. Vă redau un fragment din sutele de mailuri pe care le primesc de la un individ, Sergiu Klein, care zice că a fost jurnalist și locuiește în Israel: „Așadar, vizionează materialele postate și arată-i-le și lu Coroiu, lovi-l-ar variola maimuței. Să-i spui că nu mă las până nu-i beau sângele și-i mănânc ficații”. Dacă era vorba despre o persoană agreată de sistem, până acum lua foc țara. Eu am vorbit, neoficial, cu un procuror și mi-a zis că „poate e nebun”. Poate. Dar și nebunii își pot pune în aplicare amenințările. Și scapă pe motiv că nu are discernământ.

  • trebuie bagata poza,
    regina in Biserica
    cu masca pe bot.

  • Anglia rămâne fără cea care aducea o pata de culoare in cenușiul britanic,ifosele și morga britanică nu se vor schimba,ei vor avea mereu volanul pe dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *