Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ministrul Cîțu și delirul lui despre economia care duduie și „sumele uriașe” care vor veni de la Bruxelles

După ce liderii UE și-au pus cenușă în cap că nu au fost solidari din start cu țările membre care au avut nevoie, ministrul român al Finanțelor, Florin Cîțu, încropește un omagiu la adresa uniunii.
„UE și-a demonstrat solidaritatea în aceasta criză mondială și se prefigurează un plan de relansare economică nemaiîntâlnit de la cel de-al doilea război mondial și până astăzi. Avem sprijinul partenerilor noștri europeni și acest lucru reprezintă o șansă unică pentru România după 30 de ani in care s-au întârziat reformele”, a scris el pe Facebook.

După care, inevitabil, lansează din nou teoria potrivit căreia România e tigrul Europei, că s-a descurcat cu brio și a gestionat bine și criza sanitară, și cea economică. Pentru că așa zic liderii PPE, grup din care face parte PNL.
„După reuniunea președinției grupului PPE „Solidari pentru redresarea Europei” la care am participat astăzi (joi-n.red), pot să vă spun că liderii europeni consideră foarte bune măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în această perioadă, atât pentru sănătatea populației, cât și pentru protejarea economiei. Aceste discuții mi-au întărit convingerea că România va beneficia real de fondurile destinate relansării, iar la sfârșitul următorului ciclu financiar vom avea o economie mult mai complexă și competitivă, așa cum merită românii”, spune ministrul.

În final, el spune că sumele uriașe care ar urma să vină de la UE trebuie gestionate corect, de administrații locale, evident liberale: „Din această perspectivă, devine mai important ca niciodată să avem administrații locale capabile să gestioneze corect și eficient aceste sume uriașe și o majoritate parlamentară pro-europeană”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii