Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Ministrul de Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, răspunde cu empatie, chiar dacă Bogdan Aurescu l-a tratat mereu cu dușmănie

În urmă cu câteva minute Ministrul de Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, i-a trimis o scrisoare omologului său român. Pe Facebook ministrul ungar de externe a postat următorul mesaj:

„Jurnal de carantină – Ziua 13
Se spune că necazurile nu vin singure niciodată. Din păcate, am trăit adevărul acestei zicale de nenumărate ori.
Ieri, un incendiu a izbucnit la secția de terapie intensivă a Spitalului din Piatra Neamț, România, unde erau îngrijiți și pacienții cu coronavirus. În urma accidentului, mai mulți dintre pacienți au murit, iar mulți dintre ei au fost grav răniți.
Tocmai i-am trimis o scrisoare omologului meu român, Bogdan Aurescu, prin care ne oferim ajutorul și transmitem condoleanțe din partea Ungariei.
În timpuri de necaz, trebuie să rămânem uniți și să ne ajutăm reciproc.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ministrul de Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, răspunde cu empatie, chiar dacă Bogdan Aurescu l-a tratat mereu cu dușmănie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *