În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Ministrul Tătaru minte iar!

Zice că va da OUG pentru ca pacienții asimptomatici să nu mai fie internați!
Pai eu am simptome, iar duminică, adică acum 4 zile, nu am fost internat!
Nici eu, nici soția și nici fiicele, de 7 și 4 ani.

Zice că… Poliția va verifica dacă izolații stau acasă și își iau tratamentul.
Păi niciun medic, de la niciun spital de stat, nu îți dă niciun tratament. Dacă insiști și intrebi ți se spune verbal de paracetamol și vitamine. Dar nu ti se da nicio rețeta. Ți se spune sa suni la 112 dacă îți vine rău! Atât!

Povara a fost aruncată pe medicii de familie, care îți spun telefonic ce sa iei in funcție de cum te simți.
Dar și aici e cu dus-întors.
Medicul de familie al soției mele, de la Sanador, i-a trimis rețeta. La fel și medicul meu de familie, cabinet individual, când am insistat. Medicul de familie al fiicelor noastre, de la Medlife, ne-a scris sec pe wsp: “Ok, ținem legătura!”. Și atât.
Mai multe sfaturi am primit de la prieteni care au trecut prin boală!

Domnule Tătaru, medicii din spitalele păstorite de Dvs sunt suprasolicitați și epuizați! Nu au primit niciun protocol de tratament de dat pacienților pe care nu îi internează, repet, nu au primit nimic de la Ministerul Sănătății! Nimic!

(Text preluat de pe Pagina Facebook Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ministrul Tătaru minte iar!”

  • Este si mai cruda realitatea, in spitalele de stat, stai doua saptamani acasa si te duci la munca alte doua saptamani pe aceiasi bani si mai ales nu te doare capul sau nu ai nici o sarcina de servici.
    Nu inteleg de unde atata incrancenare pe munca in sistemul sanitar de stat din Romania , este de departe cea mai bine salarizata munca si mai ales nu ai nici un fel de obligatii … 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *