Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Natație: Record mondial pentru David Popovici

După o lungă perioadă de timp, când am avut în centrul preocupărilor figuri de oameni care s-au remarcat în lumea armoniilor cromatice, revenim în forță, în actualitatea sportivă.
Expresia în forță nu este exagerată cu nimic, deoarece în centrul atenției este un nou record mondial înregistrat de David Popovici, despre care am mai avut diverse comentarii în acest spațiu în trecutul foarte îndepărtat.

Între timp, am avut numeroase tentative de a vă readuce în lumea stadioanelor, a bazinelor de natație, ori alte zone care găzduiesc competiții.
Am vrut să remarc seria incredibilă de meciuri la fotbal, fără înfrângere, la Rapid București, realizată de Adrian Mutu.

Am vrut apoi să scriu câte ceva despre prestațiile jalnice ale primei echipe naționale. Dar, pentru ce să vă mai întristez și eu, după atâtea știri alarmiste. Așa că am renunțat. Dar, un record mondial pentru un român nu se poate rata!

Performanța a fost înregistrată în cadrul semifinalelor de la Campionatele Mondiale de înot de la Budapesta, la 200 m liber.
Elevul lui Adrian Rădulescu a înotat cele patru lungimi de bazin în 1:44.40, nou record mondial de juniori! David s-a calificat cu cel mai bun timp în finală. La ora la care citiți aceste rânduri este cunoscut și rezultatul din finală.
Robert Glință s-a calificat și el în finala de la 100 m spate. Timpul său, 53.00, al optulea din finală.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *