Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ne-a scris Goodyear România: „Susținem întotdeauna aplicarea legii și egalitatea în drepturi”

Pe 24 august 2020, cristoiublog.ro a semnalat într-un articol de presă, un fapt bizar și contradictoriu, referitor la compania Goodyear – cea care produce anvelope pentru avioane și mașini în mai mult de 20 de țări: multinaționala  era acuzată că a declarat „inacceptabile” folosirea internă a unor sloganuri precum „Make America Great Again” (MAGA, „Să facem America măreață din nou” în orig., lb. engl.) sau „All lives Matter” (ALM, „Toate viețile contează”, în orig., lb. engl.).

Dacă MAGA este

… un slogan pur politic (folosit de candidatul Republican american Donald Trump), în schimb delimitarea Companiei de „All lives matter” ar fi sugerat incredibil că în noua „doctrină” a Goodyear nu toate viețile umane (inclusiv cele ale șoferilor și piloților care sunt clienți) sunt la fel de importante. Articolul menționa că reacția inițială a Goodyear fusese una mai degrabă generală și nu infirmase punctual etichetarea cu „inacceptabil” a sloganului ”Toate viețile contează”. Este de menționat că scandalul de la Goodyear, izbucnit zilele trecute după difuzarea știrii printr-un canal de televiziune afiliat NBC (Statele Unite), a provocat după 19 avg. inclusiv chemări la boicotarea produselor companiei.

Redăm integral în continuare  mesajul transmis publicației cristoiublog.ro de Goodyear România:

„Cu privire la imaginea din fabrica noastră din Topeka, SUA care circulă în presă, dorim să oferim un context suplimentar important. Prezentarea în cauză a fost creată de un angajat al fabricii în încercarea de a explica ce este acceptabil să fie purtat la locul de muncă. Conținutul paginii nu a fost aprobat sau distribuit de către sediul central Goodyear sau oricine altcineva din afara locației din discuție.

Regretăm profund impresia pe care a creat-o și dorim să clarificăm poziția companiei Goodyear.

În primul rând, Goodyear nu susține nicio organizație politică, partid sau candidat. Compania are o politică internă de lungă durată care solicită asociaților să nu folosească la locul de muncă expresii în sprijinul niciunui candidat sau partid politic.

În al doilea rând, Goodyear sprijină organele de aplicare a legii și apreciază activitatea acestora care zilnic implică punerea în pericol a propriilor vieți pentru comunitățile din care facem parte.

Furnizăm cu mândrie anvelope forțelor de poliție și pompierilor de mai bine de 100 de ani, iar această relație este fundamentală pentru compania noastră. Am explicat politica companiei pentru a clarifica faptul că asociații își pot exprima sprijinul pentru organele de aplicare a legii prin alegerile vestimentare în locațiile Goodyear.

Nucleul companiei noastre este reprezentat de oamenii și de cultura noastră. Goodyear a susținut întotdeauna atât aplicarea legii, cât și egalitatea în drepturi și vom continua să facem acest lucru.”

https://pestiriciudate.blogspot.com/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii