Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nepotismul – Pandemia care distruge statul Român

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nepotismul – Pandemia care distruge statul Român”

  • Buna ziua Maestre,
    Genialul corsican Napoleon Bonaparte cand a pus bazele Imperiului Francez, se juca cu printii, ducii, arhiducii, monarhii dupa cum dictau interesele de stat de la Parisul acelor vremuri, pe unii ii muta pe alte functii, pe altii ii insura cu forta, pe unii i a arestat sub pretextul unor pretinse atentate la adresa sa, insa ce a facut acesta a fost sa demoleze din temelii societatile feudale si a pus in prim plan burhezia si anumite familii din zona bancara in zona de clasa conducatoare.
    Iar printul de Talleyrand ministrul de externe al lui Napoleon Bonaparte nu avea nici un fel de scrupule sa solicite bani sau spaga direct ducilor, printilor sau regilor sub pretextul nu-i asa, cei in cauza vor avea acceas la bunavointa marelui imparat.
    Interesant a fost si faptul ca marile familii de boieri polonezi au colectatat o suma imensa de taleri imperiali in aur pe care i -au dat ca spaga ministrului Talleyrnad, cel din urma asigurandu-i ca astfel vor bunavointa lui Napoleon Bonaparte pentru obtinerea independentei ducatului Poloniei de sub Imperiul Tarist.
    S a schimbat oare ceva in noua noastra UE contemporana, eu nu prea cred si am sa va argumentez, ca mai recent un fost presedinte francez Sarkozzy a fost atata de prost sau increzut ca a luat spaga iar justitia franceza ia si acordat o condamnare simbolica * la domiciliul. Nu vreau sa fac nici o speculatie, dar fostul lider libian Gaddafi descria cu subiect si predicat cum a dus la Paris doua valize de bani in valoare de 40 milioane de euro solicitate de un anumit candidat la presedentia Frantei pe care garzile sale de corp le-au inmanat din cortul pe care si-l instalase in Paris, dar cine stie..
    Eu sunt de parere ca pentru birocratii si marile puteri ce -i controleaza prin institutiile de la Bruxelles nu conteaza ca in Romania se practica nepotismele pe care PNL-ul lui ORBAN , sau partdidul SAU-nasa cum corect il descrieti dumneavoastra prin consecintele dezastroase ale actului de guvernare.
    Ce conteaza pentru oficialii de la UE ca doamna ministru OANA MIHAILA nu a folosit banii europeni pusi gratis la dispozitie pentru decontarea testelor COVID, sau ca un alt personaj precum DAN BARNA nu a fost capabil sa atraga un singur euro din fonduri europene desi era ditamai viceprim ministru in Guvernul Romaniie, pur si simplu nu -i intereseaza, practic banii aia se vor redirecta catre alti clienti, .. pentru cei de la UE chiar nu -i intereseaza competenta, dimpotriva cu cat au interlocutori mai slugarnici, mai frivoli, cu tare caracteriale, atitudinale acestia pot fi manipulati si de ce nu trasi mai usor pe sfoara in numele nu-i asa al libertatilor europene.
    Apropos nu am auzit nici un lider politic roman, sau macar pe Presedintele nostru atat de premiat, cu un discurs public, in care sa cetatenii sa fie informati, mai romani de azi ne folosim resursele sa fim cei mai buni din lume la ceva, sa dea o speranta concreta, nu ma pricep, dar sa dea un sens viitorului acestui popor, nu stiu poate ca cultura castravetilor, cartofilor, sa facem servetele, ceva, sau poate la lansarea de sataeliti, sau orice altceva, insa daca ai modelul nepotismelor filiera LUDOVIC ORBAN, ce sa mai intereseze de useful idiost sau babuini cum bine descrieti dumneavoastra.
    Cu stima !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *