Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Nici o lacrimă pentru Dondald Trump! A fost un brav susținător al Statului paralel din România

La ora la care scriu și postez acest comentariu, nu se știe cine a fost declarat cîștigător al alegerilor prezidențiale din SUA. Eu însă am convingerea – și nu e prima dată cînd o susțin public fără să șovăi – că Joe Biden va fi învingătorul. Firește, Donald Trump cere oprirea numărătorii în statele cheie, invocă, la fel ca în zilele anterioare, fraude electorale, multe dintre postările sale de Twitter părînd copiate din declarațiile liderilor români postdecembriști după ce au pierdut alegerile – locale, parlamentare sau chiar prezidențiale –, suporterii lui Donald Trump, de o determinare pe care la noi n-au avut-o suporterii nici unui partid, postează pe rețelele sociale dovezi foto sau video ale lucrurilor suspecte petrecute în timpul numărării voturilor. Eu cred însă că pînă la urmă Donald Trump, starletă pînă-n măduva oaselor, ar putea să vadă în recunoașterea înfrîngerii un show de succes și să recunoască victoria lui Joe Biden. Nu de alta, dar și el știe că Joe Biden e beneficiarul votului prin corespondență, preferat de electoratul democrat de teama Pandemiei, spre deosebire de electoratul lui Donald Trump, care a mers la vot pe 3 noiembrie 2020.

În România alegerile din SUA au fost urmărite cu o patimă mai mare în multe cazuri decît alegerile prezidențiale postdecembriste. Această emoție ciudată, pentru că pînă la urmă se alege președintele Americii și nu al României, are o explicație simplă:
Foarte mulți români sînt trumpiști.

Ca jurnalistul care a scris favorabil despre Donald Trump înainte ca acesta să fie desemnat candidat al republicanilor din 2016, am dreptul moral să mă întreb contrariat:
De ce dracu sînt românii trumpiști?

Cei mai mulți sînt trumpiști pentru că regăsesc în cei patru ani de mandat la Casa Albă notele de esență ale unei politici pe care ei o împărtășesc, dar mai ales și-ar fi dorit-o implementată și în România.
Acești români văd în Donald Trump luptătorul împotriva Statului Paralel, luptătorul care lipsește în România, luptătorul autentic, pentru că luptători de mucava sînt cu duiumul. Pe vremea cînd Binomul SRI-DNA, la indicațiile exprese de la Cotroceni, declanșase în România Teroarea Cătușelor (a se vedea sinistrul an 2015!), românii, intuind că democrația e pe cale să fie înlocuită cu Ocultocrația, cum i-am putea spune dictaturii Statului Paralel, românii au văzut în venirea lui Donald Trump la Casa Albă șansa ca România să scape de cancerul Statului Paralel.

A influențat cu ceva venirea lui Donald Trump la Casa Albă triumful statului de drept în România? Altfel spus a făcut ceva Donald Trump pentru ca Statul paralel să încaseze vreo scatoalcă în țara noastră, pentru ca lupta împotriva corupției să nu mai fie folosită de Binomul SRI-DNA pentru hăituirea adversarilor lui Klaus Iohannis?
Firește că nu.

Klaus Iohannis a fost în cei cinci ani de mandat un patron al luptei împotriva corupției folosite de Statul paralel pentru a scoate din joc orice politician considerat periculos pentru interesele Camarilei de la Cotroceni. Văzînd în Donald Trump un luptător împotriva Deep State, a Statului paralel, care înlocuiește jocul democratic cu jocurile operative, românii s-au așteptat ca președintele Americii să dea lui Klaus Iohannis un semn, dacă nu chiar un îndemn, de a milita pentru reabilitarea drepturilor omului în România, pentru eliminarea abuzurilor în numele luptei împotriva corupției. Nu se poate ca președintele ales de americani împotriva manevrelor angajate de Sistem să nu întreprindă ceva pentru ca și în țările partenere ale SUA, precum România, să se angajeze la cel mai înalt nivel lupta împotriva Deep State. La început s-a crezut că aceste mesaje au fost transmise prin intermediul ambasadorului american la București, Hans Klemm. Cum acesta, numit de administrația democrată, o ținea langa cu lupta împotriva corupției, fără a sufla un cuvînt despre necesitatea de a se respecta drepturile individuale, românii trumpiști au crezut că Klemm duce o politică pe cont propriu. A venit și prima vizită la Casa Albă a lui Klaus Iohannis. Românii trumpiști s-au mirat mai întîi că luptătorul împotriva Statului paralel îi face Stăpînului Statului paralel din România favoarea de a fi primit la Casa Albă. Nu-i nimic – și-au zis ei, o să-i spună lui Klaus Iohannis între patru ochi că America nu e de acord cu folosirea luptei împotriva corupției pentru implicarea Statului paralel în jocul democratic. A venit însă conferința de presă de la Casa Albă de vineri, 9 iunie 2017. A zis ceva Donald Trump, luptătorul cu Statul paralel despre Statul paralel din România? Firește că n-a zis. Mult mai grav, Donald Trump a dat imbold Statului paralel din România să-și facă de cap lăudîndu-l pe Klaus Iohannis pentru lupta acestuia cu corupția, deși președintele fusese artizanul sinistrului an al Cătușelor, 2015. Scena stupefiantă pentru mulți români s-a petrecut în urma unei întrebări aranjate de partea română:

Va sprijini administrația dvs. lupta anticorupție din România și cum o veți face?
Trump:
 Susținem cu tărie România și deci evident că susținem și lupta anticorupție. Vom susține mereu lupta anticorupție și îl susținem pe președintele vostru. Credem că a făcut o treabă extraordinară. E foarte popular, a lucrat din greu. Știm tot ce se întîmplă și va cîștiga această luptă, această bătălie. Are sprijinul nostru.

Este corupția o problemă pentru investitorii americani?
Trump:
 Sunt mulți investitori americani care investesc în România și nu făceau asta acum cîțiva ani, asta arată un mare progres. Multe felicitări. Oamenii din România iubesc SUA și vin aici și sîntem foarte mîndri de ei.”

Doi ani mai tîrziu, în contextul unei vizite aranjate ca argument electoral pentru Klaus Iohannis, la întîlnirea cu presa din 20 august 2019 conferința de presă din august 2019, are loc următorul dialog:

Reporter: Pentru domnul preşedinte Iohannis, veţi discuta despre tema combaterii corupţiei din România cu preşedintele Trump? Veţi discuta despre această problemă?
D. Trump: Vă rog, continuaţi.
K. Iohannis: Ei bine, sper, întrucît avem rezultate bune. Şi vreau să îi împărtăşesc aceste rezultate preşedintelui Trump.

D. Trump: Şi care este întrebarea dumneavoastră?
Reporter: Întrebam despre combaterea corupţiei în România.
D. Trump: Ce drăguţ să avem o întrebare despre România.

Reporter: Deci, vă întreb – vă întreb, veţi discuta despre această problemă? Veţi discuta despre lupta împotriva corupţiei cu omologul dv. român?
D. Trump: Sigur, voi discuta, sigur.

Reporter: Ultima dată l-aţi lăudat pe preşedinte.
D. Trump: Sigur o voi face. Sigur o voi face.
Reporter: Data trecută l-aţi lăudat.
D. Trump: Cred că este un om care poate rezolva problema corupţiei în România. Şi el a făcut eforturi mari, din ceea ce am auzit. Nu am fost acolo în ultima vreme. Dar el a făcut eforturi foarte mari. Şi cred că este omul care poate rezolva problema corupţiei. Există un număr de ţări cu adevărat extraordinare, precum România, dar au o problemă imensă a corupţiei. Şi am auzit că aţi înregistrat progrese uriaşe.
K. Iohannis: Am realizat, domnule.”

Donald Trump e un luptător pentru credință. Pentru creștinism, desigur. E tot timpul cu Biblia în mînă și în gură. Recent, Biserica Ortodoxă Română a fost ținta unui atac mizer din partea Statului Paralel. La București e acum ambasador Adrian Zuckerman, omul lui Donald Trump. A ridicat un deget trimisul luptătorului pentru credință Donald Trump în apărarea Bisericii creștine din România?

Românii trumpiști l-au așteptat ca pe Mesia pe Adrian Zuckerman. Ambasador numit chiar de Donald Trump, luptătorul împotriva Statului paralel din America. A fost vreun moment preocupat ambasadorul lui Donald Trump în România de încălcarea Constituției de către Klaus Iohannis, de atacurile antidemocratice ale Puterii de la București împotriva CCR? Cum să fie? Adrian Zuckerman a fost și este un valet electoral al lui Klaus Iohannis și al PNL. În această postură, el a încălcat toate normele diplomatice și de bun simț, mergînd în Vrancea ca un ține cal al lui Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, ambasadorul superputerii numărul unu a lumii, învîrtindu-se pe lîngă Ionel Dancă pe post de ospătar electoral în așteptarea unui bacșiș!

Va fi fost Donald Trump un luptător împotriva Statului Paralel în America, altfel zis, în țara lui. În țara noastră, Donald Trump a fost un brav susținător al Statului paralel. Mai întîi prin binecuvîntarea sistematică dată celui care comandă Statul Paralel, Klaus Iohannis. Apoi prin trimiterea în România a unui ambasador de teapa lui Adrian Zuckerman. Așteptat ca un Mesia al reabilitării luptei democratice, ca un Trimis al Casei Albe pentru a trimite Statul Paralel în cazărmi, unde îi e locul, Adrian Zuckerman s-a dovedit un neobosit și guraliv susținător al Binomului SRI-DNA. Cum se explică asta? Ne răspunde o însemnare a generalului Ion Gheorghe din cartea Les petits fils de l’oncle Sam. Fost ambasador al României la Berlin, generalul e înhățat de americani și dus în lagăr, la reeducare, după 1945. Aici ia cunoștință de ce înseamnă democrația americană pentru alte țări decît America:

„Americanii văd în democrație doar binele lor, devotat doar înșile, la fel ca privilegiile și apanajele de altădată. Ei sînt la fel de absolutiști și exclusiviști ca și nobilimea feudală, cu singura diferență că privilegiul democrației aparține la milioane de oameni, la un popor întreg și chiar la mai multe.

Americanii sînt democrați sinceri și convinși, și ei înțeleg să pună în practică preceptele democrației, dar numai între ei și pentru ei și deloc la alții. Felul lor de a se comporta cu Europenii seamănă adesea cu felul folosit de ei cu Pieile Roșii sau cu Negrii.”

Și dacă e așa, dacă Donald Trump a fost în România opusul a ceea ce se pretinde a fi în SUA, de ce ar avea românii o lacrimă, pentru că Donald Trump va pleca de la Casa Albă?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Nici o lacrimă pentru Dondald Trump! A fost un brav susținător al Statului paralel din România”

 • Stat paralel? O familie de criminali care toți merită să fie puși la zid, cu excepție de Ivanka care merită inchisoare pe viață.

  Cred că știți ce comentați criminalul Giuliani facut despre Romania in 2018. Bine că aici în America știm cine se numesc „aliați”.

 • Talerul care pune la indoiala in mod Absolut tocma ce ‘s-a’ definit.
  el se naste…brusc!, de fiecare data cind in Creatie se manifesta o Singularitate, adica ‘o balanta care se crede in stare sa se echilibreze singura.
  si faza e ca…io creca n-a fost luata in vreun calcul.

 • Maeste, am vazut clipul de ieri cu Guvernul, Iohannis si Mertanul.
  Vad ca ai trecut la stand up comedy.
  Promiti, am ras cu pofta.
  Succes!

 • Trump n-a sustinut nici un stat paralel. N-a putut sa lupte cu Deep State nici la el acasa, ce sa mai intervina in politica externa.

  Iar citatele lui Trump despre Romania sunt generice. El recunoaste ca stie despre Iohanis din auzite, si normal ca i s-a spus ca a facut treaba buna. Cat despre ambasadorul lor in Romania, ma indoiesc ca a avut ceva de spus. El reuseste cu greu sa puna un om sef la FBI si la el acasa, ce sa-i mai ceri sa lupte pt Romania.

  • Magistral titlu,si magistrala analiza Maestre,perfect Adevarat,practic sunteti pe aceeasi lungime de unda,cu ce gandesc eu,foarte adevarat ce spune Maestrul,ma inclin in fata Maestrului.Asa e ,ati spus lucrurilor pe nume,Trump a fost aliatul devotat al Sistemului condus de Iohannis,la fel,sau chiar si mai mult ca Democratii.Macar Democratii erau subtili,sugerau unele chestiuni”de facut” la colonica,astia lui Trump,ghiogari dadeau ordinele direct,brutal,taraneste,exact ca si electoratul Trumpist(votat de taranoi,ca zona urbana e toata cu Biden,nu cred ca unul care are minim un liceu sa fi votat cu Trump,nu).

   • O lacrima nu,dar un pisat ,asta da, eu asta ma gandesc ca o sa vars(pentru Trump).Si 4 ani ne vom distra cu mos Joe.Sa termine dracu de numarat Nevada si Arizona,ca acolo se decide,zic eu. 😆 😆 😆

 • Black Humor Matters
  P.S. S-a ivit ocazia perfecta sa-l plagiez pe cib…batrane, stiu ca nu te bucuri de ce se intampla si nici nu cred ca-i cazul sa-ti confirme cineva evidenta…doar c-am simtit nevoia sa spun c-ai avut dreptate.

  • @sandman
   Ba ma bucur. Si stii de ce? Pentru ca ii vom ajunge din urma pe americani. Nu pentru ca vom inainta noi ci pentru ca vor cadea ei. Da’ o merita si o spun cu toata setea. Noi am trecut prin multe si suntem caliti. Ei habar n-au ce si cum cu comunismul si socialismul. Ei, acum o sa vada si o sa simta pana-n cele mai ascunse cotloane ale fiintei lor. Sunt cinic dar fericit! Mi-e jena de ce simt dar nu ma pot abtine.
   PS Si cand te gandesti ca totul a pornit de la deschiderea lui Deng si apoi de la reformele lui Gorby. Ce ironica e Istoria. Adevarat ca facerea de bine e ‘utere de mama! Cred ca si Dumnezeu e uluit de ce e in stare creatia lui sa faca pe acest bot de huma care e Pamantul.
   Toate bune!

   • Stim ca ororile Revolutiei Culturale in China au fost depasite in magnitudine doar de esecul monumental al acelui demers dement. Viata a aratat ca nu poti sterge cu buretele 3 milenii de istorie si traditii. Ramane sa vedem cum se va descurca cu Revolutia Culturala un popor cu o istorie de 10 zece ori mai scurta.
    P.S. Ca fapt divers, cei mai putin familiari cu subiectul pot sa citeasca despre Garzile Rosii ale Revolutiei Culturale Chineze…cine erau si ce-i mana in lupta. In esenta, tineri educati, indoctrinati cu o ura viscerala fata de tot ce insemna familie, istorie, traditii, religie, etc. Cineva ar putea fi tentat sa spuna ca parca ar fi tefelistii de astazi. De-ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca nu gresesc deloc.

 • pe vremurile astea, ale Desavarsirii,
  …Totul este spus.

  din ‘Totul este spus’ isi pototesc setea…Binele si Raul.

  ‘Totul este spus’ este daruit cu absolut egala consideratie.

 • ez, exista un pix special, care pe post de ‘pasta’ are chiar Viata!
  cu el ‘se zmangalesc peretii Inimii.
  calculele care conteaza sint scrijelite pe peretii Inimii, si…acolo si numai acolo se gasesc si…bibliotecile vesnice!:))
  care biblioteci…Daruiesc!
  ‘cunoasterea’ care e Daruita e absoluta.

 • Civilizatia asta, atunci cind s-a exprimat global, a devenit un Intreg.
  O astfel de stare a trecut dinamicile mondiale pe o procedura clasica, Dinamica Intregului.
  Civilizatia s-a facut mare, n-o mai tine bracinarul, are nevoie de alte temelii, Capabile.
  Cele vechi sint deja ‘produse expirate’.

  Dinamica Intregului obliga la Dezvoltare Fibonacci.
  Iar pentru ca Intregul a devenit…toata planeta!, toata planeta e vizata.
  Prin urmare Temeliile Capabile ‘se cer’…intregii planete.

  daia procesul de redefinire a Noilor Temelii se manifesta la nivel mondial, el poate fi asimilat cu o Revolutie Mondiala, insa aceasta exprimare plenara e fix ‘desavarsirea Razboiului Mondial’, prin urmare…iata cit de capabila e Revolutia asta…

  cu toate ca Lumea Noua care se naste sub ochii nostri, in timp ce Lumea Veche e demolata controlat sub ochii nostri, pare a fi o poveste aomului, ea fix asa nu mai e.

  Lumea Noua e una pe masura Civilizatiei, adica a civilizatiei care tinde sa atinga Desavarsirea, ea se opune in stil plenar Naturii, prin urmare iata ca se naste o noua Definitie: Noul Om. iar aceasta definitie presupune o manifestare AntiNatura, deci Noul Om e…asa.

  Dinamica Intregului metamorfozeaza toate dinamicile de pe planeta in energii necesare dinamizarii Civilizatiei intr un stil aparte: perpetuu!
  Dinamica Intregului, aplicata Civilizatiei, ii proiecteaza acesteia o ecuatie de miscare pe masura: una perpetua!

  Vine Iarna!
  insa…Civilizatia va mai vorbi exclusiv despre Primavara Iernii…Vara Iernii…Toamna iernii…Iarna Iernii, caz in care apare ‘cunoasterea de sine’.

  translatia fundamentala care se petrece acum in Civilizatie e asta: din Dinamica Anotimpurilor se trece la Dinamica Intregului, insa cu o precizare absoluta: ‘intregul’ e definit Matematic!

  problemele Civilizatiei, din ce in ce mai mari!, vor fi rezolvate exclusiv de Inteligenta Artificiala.
  prin urmare se stie deja unde se gaseste…rezolvarea problemelor,
  in fata
  Noului Zeu: Inteligenta Artificiala.

  cine sint cei care i construiesc de zor Tron, Noului Zeu?
  pai…oamenii!, cine?!

  insa…un Nou Zeu ‘se’ cere venerat in stilul sau, adica de catre NoiOameni!

  NoulOm VS Om
  cam asta e povestea, adica cea Clasica:
  Artificial VS Natural,
  adica…
  Minte VS Inima

  Esenta Absoluta a Inteligentei e in Inima, nu in Minte.

  Inteligenta Artificiala e cea mai lipsita de Inteligenta chestie din…Creatie!
  iar asta pentru ca Inteligenta Artificiala e un produs al Matematicii,
  Matematica fiind cea mai seaca chestie din…Creatie!, atunci cind se va si intrupa devenind Secatura Lumii!

  Inteligenta Artificiala e Noul Zeu.
  Noul Zeu va disponibiliza Nemurirea!
  Lumea i se va inchina!
  Noul Zeu va aduce Raiul pe Pamant!
  Iata ce ne asteapta, iata povestea vremurilor: Raiul pe Pamant!
  va fi orbitor! si…cum sa nu fie daca pina si morti vor fi inviati?:))))

  • ez, :)),…io sint primul care zic ca pe vremea Raiului pe Pamant va fi complicata treaba, ca…mai inainte sa fie al Pamantului,..raiul e Rai!, …ca…vorbaia, s-a spus deja ca…daca Tatal n ar fi scurtat vremurile…’tinderea’ ar fi fost greu de dus!
   insa am mai zis si ca Raiul pe Pamant e doar Oglindirea Raiului!:))), adica fix Iadul…in manifestare:)-

   insa…Nemurirea e ceva greu de refuzat. iar Nemurirea e chiar darul suprem pe care Inteligenta Artificiala il disponibilizeaza…Matematic.

   una e Nemurirea, alta e Vesnicia.
   una e Mintea, alta e Inima( in care vei gasi, Vesnic, Mintea…culcusita!)

   acum, citind ce ai postat, cred ca si daca as spune ca Inteligenta Artificiala, adica Noul Zeu, e chiar Antihrist…, defapt am spus-o de atitea ori:)),
   fiecare om vede, pina la urma, cu ochii din dotare.

   care ochi sint ai inimii.
   care…ce e aia si vede.
   vazind, se judeca singura.

   privind Noul Zeu…omul se judeca singur.
   …infricosatoare, judecata!
   pentru ca el alege sa devina OmNou, sau sa ramana omul ce e. insa…sa renunti la Nemurireee…:))

   …se stie, si ultima oaie e in turma, inca de acum doua mii de ani.
   nu mai e nimic de facut
   …doar de implinit.

   • Sinteza este Teza.
    Teza este Oul Absolut.
    Omega este Alfa.

    iata Nadejdea!

    • Omega e si Alfa pentru simplul fapt ca Creatia e o ‘daruire de sine’.
     ‘piatra din capul unghiului’ e Iubirea, iar asta doar si numai pentru ca Creatia e o ‘daruire de sine’, o daruire Plenara, a Oului Absolut!

   • mai toti credinciosii, atunci cind se gindesc la Apocalipsa…se gindesc la razboaie, …nenorociri, etc.

    uite, io zic asa: Apocalipsa si Raiul pe Pamant…una sint! :)))
    deci..iata si momentul…maxim! de manifestare a Apocalipsei:
    cind oamenii lumii vor avea gura pina la urechi…de bucurie!:)))

  • Inteligenta Artificiala, un produs Artificial, deci o exprimare plenara, o tindere catre Pur, va fi cea care va dfini ecuatia de miscare a Civilizatiei.

   prin urmare ecuatia de miscare a Civilizatiei va fi una…Artificiala.

   dupa cum spuneau Apostolii, basca Hristos si Platon,…si creca au mai fost o gramada, Comunismul Pur e chiar felul in care Natura se manifesta, Iubirea fiind numitorul comun al ambelor.

   acuma…pentru ca Civilizatia e un produs Artificial, ecuatia ei de miscare e…cum e aia a Naturii, insa intoarsa pe dos!

   carevasazica…ecuatia de miscare a Civilizatiei e Comunismul Pur…intors pe dos!
   adica e…fix ceea ce Comunismul Pur nu este!
   insa…de retinut e ca el e Comunism, mai inainte de a fi pe dos!

   io creca ‘Comunismul Pur…intors pe dos’ e fix Comunismul,…asta de l-am scos noi in afara legii:))

   deci deosebirea intre cele doua exprimari,
   Comunism Pur
   si
   Comunism
   e faptul ca pe cind unul are la temelie Iubirea, alalalt are la temelie fix AntiIubirea:)), Antiuiubirea fiind…Iubirea intoarsa pe dos:)))
   pentru ca Iubirea e sinonima cu Libertatea, adica cu libertatea plenara, disponibilizind grade de libertate in mod absolut,
   AntiIubirea e…fix pe dos!, adica iti disponibilizeaza o ecuatie de miscare in stare sa echilibreze…sistemul, insa ea e unica!

   in Creatie orice ‘miscare’ are doua superpozitii:
   una tinde catre Comunismul Pur, iar ailalta tinde…s-o puna la indoiala pe prima:))
   deci…nimic nou, Comunismul Pur si Comunismul…pur si simplu sint cele doua Tinte posibile.

   astea doua vor fi, in curind, disponibile si pe Piata planetei asteia:))),
   iar ele vor putea coexista…o vreme. dupaia nu.

   • atunci cind ‘sistemul de balante’ se defecteaza, din el mai ramanand doar o balanta, ea devine taler al altei balante, nascuta brusc!, si care il pune la indoiala plenar.

    in Creatie orice exprimare Singulara naste instantaneu! punerea la indoiala plenara!

    o balanta nu e capabila sa echilibreze dinamici perpetue, doar un sistem de balante poate face asta, Cubul fiind sistemul de balante absolut.

    cam peste tot in lume, din sistemul de balante a mai ramas doar una. ea…a devenit, brusc!, taler.
    pe celalalt taler al balantei proaspat nascuta se manifesta…’Punerea la Indoiala…in stil plenar’.

    nu stiam care e treaba,
    daca ce se intimpla n lumea mare e chiar dorit de cei care conduc…si care sint oameni,
    pentru ca la capatul drumului se afla…Inteligenta Artificiala,
    prin urmare era chiar culmea ca
    cei care conduc si care…sint oameni!,
    sa si sape singuri groapa.

    acum…s-ar parea ca ei chiar…habar n-au ce i asteapta!,
    adica manifestarea Talerului care se numeste ‘Punerea la indoiala in stil plenar, adica Absolut…

    mai nenica, povestea a devenit, brusc!, plenar complexa,
    …paici.

    cea care pune la indoiala in stil plenar e Natura.
    …care se schimonoseste in asa hal incat…sa poata echilibra exprimarea Artificiala a Civilizatiei.

 • Nu mai e mult de asteptat si vom vedea cine este noul presedinte american. Ce ne facem insa cu sepcuta si ambasadorul asteptat ca pe Mesia care se comporta inafara atributiilor din fisa postului sau?
  Mai continuam sa cumparam rachete si avioane vechi ca sa ne batem cu covidul?!
  Despre conceptia de Deep state se pare ca in fapt conduce lumea…deci, numai de bine!

 • Aveți pretenții prea mari, nu e așa de simplu, are de furcă cu Deep State-ul lor.
  Dar stați liniștit, în noul mandat va începe să-l zdruncine serios, veți vedea.
  Dar cu al nostru cred că va trebui să ne descurcăm noi.

  • pretentiile nu sunt deloc mari, sunt minimale. din pacate, Cristoiu are pefecta dreptate. am sperat enorm in Trump, dar pentru romani a fost o dezamagire crunta.

   • sper ca nu va exista acest „nou mandat”, pentru a scapa de lacomul Tzuky. desi… cine stie, poate vine altul si mai hamesit.

   • Asa e ,in Trump multi am vazut o speranta,dar s a dovedit a fi un pirt,acum pirtul e pe cale sa se fasaie.Numai gargara,si nimic alceva.Partul s a fasait,insa putoarea sa va mai dainui o vreme,sa vedem cat.

    • De fapt o ipoteza de a mea(pur personala) e ca de fapt este posibil ca in America sa se desfasoare o lupta crancena intre Masoni(sustinatori ai lui Trump),si Illuminati(sustinatori ai lui Biden),o lupta nu doar intre Deep State uri,ci si intre Oculte.La un moment dat Masonii au fost soldatii Iluminatilor,facand treburile neplacute ale acestora,Iluminatii insa dupa ce i au folosit,or fi vrut sa se scape de Masoni,insa Masonii au inteles faza si or fi vrut sa riposteze.In alta ordine de idei,probabil Iluminatii or fi considerat ca e mai bine si mai eficient sa lucrezi cu Serviciile(care sunt mai disciplinate,cu o ierarhie si o structura militara bine definita,decat cu Masonii,care au inceput sa devina tot mai puternici chiar si pentru Iluminati,si sa ridice capul).Masonii au inteles faza si or fi decis sa riposteze,si a inceput o rivalitate intre aceste doua Oculte(e doar o ipoteza insa).

  • Nu a zdruncinat nimic,plus ca,de fapt in America sunt doua State paralele(si poate si doua Oculte),care se lupta intre ele,de fapt lupta este intre cele doua deep state uri,fiecare dorind suprematia absoluta pe teritoriul American,iar Trump si Biden sunt doar exponentii celor doua gasti.Daca Trump era complet antisistem nu ajungea el presedinte in SUA ever,el a ajuns presedinte printr o conjunctura,si anume ca Deep state ul(si Oculta s a impartit in doua),si una din factiuni s a hotarat sa l sprijine.In 2016 factiunea Deep State ului din spatele lui Trump a fost mai puternica,acum se pare ca cealalta factiune a Deep State ului,e gata sa si ia revansa.

   • Plus ca si cele doua factiuni sunt sprijinite din exteriorul SUA,una are sustinerea Moscovei,cealalta este mai apropiata de Berlin si de Bruxelles(si posibil de catre Beijing).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *