Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Nicușor Dan și taxa pe Crăciun

În calitate de senator al cetatenilor din Bucuresti, solicit primarului general sa anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul in Targul de Craciun, aplicata copiilor peste 12 ani si adultilor! Sa puna la dispozitie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeratia de la intrarea, unde se taie bilete, ca in vremuri de trista amintire. Nicaieri in lume nu se impune taxa de intrare in targurile de Craciun!
Parca se clama digitalizarea, transparenta! Vorbe in vant!
Domnule primar fara inima, ati scumpit biletul pentru transportul in comun, ati scumpit agentul termic, acum scumpiti si bucuria Craciunului?
Ce faceti cu banii primiti de la Guvern, din taxele platite de cetateni?
Santierele sunt inchise, nu testati in scoli si institutii, nu ati demarat licitatia pentru inlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obtinute de mine si echipa mea.
În afara de propaganda ieftina si acuzatii ridicole in legatura cu “greaua mostenire”, cu ce va ocupati, in putinele momente cand va exercitati atributiile de primar? (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nicușor Dan și taxa pe Crăciun”

  • Invenția lui Mucușor. Am umblat prin toata Europa, mai ales de Craciun. Am fost la aproape toate targurile mari sau importante. Nicaieri dar absolut nicaieri nu se cer bani ca sa intri la un targ de Craciun.
    Mare e foamea de bani … dar sa jecmanesti parintii cand se duc cu copiii sa-l vada pe Moșu’ si sa vada bradul e nesimtire d-aia cu șorici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *