Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nicușor. Jurnal de PUZ cu Punga

Liniște. Se lucrează! Vorbe, auzenii.
– Pungă!
– Da, Plic…ah, tâmpită mai sunt, nu mai scap de prostia asta din cap, toată lumea spune așa. Da, Nicușor, te ascult.
– Credeam că nu mai taci, asta îmi trebuie mie? Scuzeeee? Nu! Adu-mi pieptănul! Aaaa, ferească Dumnezeu, ce m-a apucat??? M-am molipsit de la tine, dacă zici prostii. Adu-mi PUZ-ul, PU-ZUL!!!
– Care??? N-ai zis că toate sunt aberații? Golănie! Jaf urbanistic!
– Da, jaf pe față, colega! Jaf se cheamă când iei din buzunarul omului. Tâlhărie, ce zic eu jaf! ( se caută în buzunare)

Deci unde e PUZ-ul ăla? Trebuie să facem lista. Noi nu suntem dezorganizați, suntem matematicieni. Eu, adică. Tu nu știu prea bine ce ești, dragă, că n-am prea văzut CV-ul. Dar hai, că ești de-a noastră, ne știm, ești cu noi până la moarte, gata, ce ne mai trebuie? Bătaie de joc să nu te încrezi nici în apropiați.

– Fac gură ăștia cu transparența. Cine ne-a pus??? Doamne, cine ne-a pus, Plicușoor? Vaaaai, iar am zis-o! Iartă-mă, sunt emoționată, nu am mai avut așa funcție, pe cine am condus eu în afară de tine??? În campanie vreau să zic am condus, iar m-am pierdut. Transparența asta mă ucide, să știi.
– Pungă! Revino-ți, ce naiba! Adună-te! Ești administrator public! Transparența e ca apa caldă. Și asta am spus în campanie. Ce-am mai râs când m-au întrebat unii la tv după alegeri de asta, ce-am mai râs!
– Mi-ai luat o piatră de pe inimă, Nicușor. Așa prieten, mai rar. Te iubesc. Îți aduc acum pieptănul.
– PUZ-ul, Pungă!!! PU-ZUL! Ce să fac cu pieptănul? Adu primul PUZ pe care îl găsești, ți-am spus să le pui bine. Unde sunt?
– La Sidonia.
– Care Sidonia, ești nebună?
– Fiica Mariei Câmpina, Nicușor. Aveam niște datorii, ai uitat? Își face școală de vrăjitoare la București. I-am promis că își alege unde să deschidă, să fie zonă bună, să nu ne blesteme cu găina neagră, ptiu, ptiu, ptiu. Le poate face cornete dacă nu găsește nimic. Dar am făcut niște copii, uite!
– Foarte bine! Bravo, Pungă! Ia o foaie și scrie!
– Ce, Plicu.. Nicușor?
– Dezvoltatorii, Pungă, ce naiba! Altfel cum să vină până aici dacă nu îi chemăm organizat? Nu mai sunt vremurile să mă duc eu la ei, s-a întors PUZ-ul, aaa, roata!
Sursa foto: FB Nicușor Dan

Acest text este un pamflet!

(Text de Ligia Enache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *