Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nu mai înțeleg nimic: acum un an erau vulnerabili bătrânii, acum sunt copiii

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Nu mai înțeleg nimic: acum un an erau vulnerabili bătrânii, acum sunt copiii”

  • pe vremea Marii Revolutii crizele se suprapun, marind presiunea spre innoirea din temelii a sistemelor sociale ( de la asta se si porneste rationamentul, de fapt )

    inflatia a fost o criza care a fost initiata deja,
    pandemia e o criza initiata deja,
    niciuna nu se va termina, insa altele se vor adauga,
    direct si indirect.

    dincolo de palierul asta, controlat sau controlabil de catre oameni, se manifesta altul, implacabil:
    Natura.
    ‘imaginea Naturii’ o va lua razna, negresit. io cred ca aici se vor naste crizele care ulterior vor deveni fundamentale.
    ‘babiliciul’ e povestea vremurilor, insa Natura e Pacea, asa ca va prelua toate dezechilibrele in ea insasi,…dezechilibrandu se pe sine mai exact.

    iar in toate astea mereu e prezenta urmatoarea dinamica: nu mai poti da inapoi.

    pina la urma creca lumea mare se va prinde ca pe linga ‘marea resetare’ se mai intampla ceva, implacabila Mare Revolutie.

    Marea Revolutie se citeste in scrierile Naturii. deci…de acolo asteptam articole in armonie cu vremurile:))

  • Creca bogatii lumii si au zs asa, …intre ei:
    Hei,…hai sa saracim, vreti?:)

    si…creca au vrut, din cite se vede.
    Atunci cind bogatii lumii isi doresc sa saraceasca se naste cea mai rapida cale de imbogatire posibila. Cale pe care, la un moment dat, vor ramane doar ei.

    • Stimate maestre,
      Pentru că ne-ați cerut recent
      expunerea unor întrebări, vă prezint câteva legate de copii, la care v-ați referit. Pentru copii este cel mai greu în perioada actuală. Li s-a furat copilăria și adolescența.
      Planul malefic, care este pus în aplicare – în mod vizibil – din 2020 a avut de la început ca țintă principală copiii, pentru că ei reprezintă VIITORUL . S-a folosit principiul pașilor mici, alături de altele. Acum este ca în „Ridichea uriașă” și în „Hainele cele noi ale împăratului”. Ceea ce trăim este o combinație de nebunie (psihoza colectivă a fricii) și prostie. Copiii, într-adevăr ,nu se infectează cu virusul „ucigaș”, așa că nu puteau de la început să recomande „imunizarea” acestora.Se știe că persoanele vârstnice sunt mai vulnerabile în fața unei gripe, așa
      că au pornit de la acest adevăr, unanim cunoscut, pentru a a ajunge, din aproape în aproape, la obiectivul lor principal, copiii. A fost un grăunte de adevăr, care a ajuns să fie îngropat de un munte de minciună. Multe, enorm de multe minciuni, enunțuri ilogice, măsuri absurde.
      1.Deși copiii nu se infectează și nici nu transmit boala, au închis școlile. I-au ferecat pe copii într-o lume artificială, aparent pentru protejarea celor vulnerabili.Pe lângă distrugerea educației și puternica afectare psihică, pentru obișnuirea celor mici cu „noua” lume. E o pregătire pentru metavers.Apoi, în toamna anului 2020,școlile au fost deschise, dar cu condiția purtării măștii, desigur nu pentru sănatatea fizică și mintală a copiilor. Dacă masca oprește transmiterea bolii, de ce nu au procedat așa de la început? Nu numai cu activitatea din școală, ci și cu activitățile adulților? Pentru că aceasta a fost strategia:izolarea,în scopul pregătirii apoi pe plan mental a inocularii cu serul „salvator, sigur și eficient”. Au deschis, dar bucuria copiilor a fost scurtă, pentru că au închis din nou. După care, în primăvară, au deschis . Dar,mai întâi, doar învățământul special.De ce? De acolo, virusul și – a luat o vacanță, așa cum spunea cineva în alt context..Din toamna lui 2021 s-a retras obligativitatea purtării măștii de către copii în școlile speciale. Și așa, din lumea on-line, mulți copii au revenit în școală. Pentru că mamele lor îi protejau de efectele nocive ale purtării maștii. Ei se protejau singuri, oricum. Pe cei cu forme grave nu era chip să – i faci să stea cu ea pe față. De ce? Pentru că nu pot fi dresați. În contrast, marea majoritate a copiilor (care sunt normali) pot fi. Vă mai amintiți ce ni s-a spus? „Copiii se obișnuiesc mai ușor cu greul.” Și nici nu are copii.
      Dar noi, mamele celor normali ,cum ii protejam? Am fi putut să ne opunem și învațămantului on-line, și obligativității purtării măștilor de către copii, dacă am fi făcut-o de la început. Dacă TOATE am fi avut aceeași convingere și curaj. Ceea ce este imposibil.
      Presupunând că masca ar fi eficientă (realitatea ne demonstrează că nu este), de ce copiii trebuie să o poarte dacă nu se infectează?Dacă nu se infectează, atunci ce pot transmite? Oricum se știe că nu oprește transmiterea. Atunci de ce trebuie purtată? Nu voi insista asupra consecințelor asupra activității didactice a purtării măștii. Nu este nevoie să fii specialist în educație ca să – ți dai seama de asta. Știu că sunt mulți adulți care sunt obligați să poarte masca la muncă, timp de 8 ore sau mai mult. Dar AICI E VORBA DE COPII. IAR MASCĂ LE FACE UN IMENS RĂU. Animalele își apără puii, cu prețul vieții. Noi, oamenii, de ce nu o facem? Am văzut că aveți pisici. Ați surprins vreodată o pisică în momentul în care își apără câinii? Vrea să pară mare, înfricoșătoare și își curbează spinarea, își umflă blana și emite un fel de sunete amenințătoare, ce aproape că nu pot fi descrise în cuvinte.
      Ar fi bine să încercăm toți purtarea măștii timp de 8 ore pe zi,pentru a ne da seama cum este pentru copii…Copilul meu, în clasa a VII-a, „petrece” în fiecare zi 6 ore la școală, într – o zi are chiar 7,iar în autobuz, spre și de la școală petrece 2 ore. Copiii sunt certați de marea majoritate a profesorilor dacă – și dau masca jos.Masca face doar rău.Este un mijloc de tortură și de înrobire. Un exercițiu de supunere.
      Apoi au închis din nou școlile și au condiționat apoi deschiderea, de data aceasta, de rata de vaccinare a profesorilor. Acum presiunea în școli este asupra profesorilor. Următoarea condiționare va fi legată de vaccinarea copiilor. Este evident, trebuie doar să urmărim succesiunea logică. Ce mai urmează? „Să-i salvăm pe copii de părinți”. Nici nu e nevoie de o nouă Constituție, că doar nu se împiedică de cea actuală… E suficientă o ordonanță de urgență. Nu mai este oricum valabilă Constituția. Starea de alertă a fost declarată nulă, dar hotărârile date in justiție nu se respectă în acest caz(al plandemiei). În schimb, ministrul Rafila spune că respectă legile. Care legi? Evident, ordonanțele care sunt impuse de cei ce conduc lumea.
      2. La început, în 2020,le-au luat și locurile de joacă din parcuri, care au fost închise cu lacăt sau încercuite cu benzi ce nu permiteau accesul. V-ați pus întrebarea „de ce?” Pentru că s-a dorit izolarea lor, să nu se mai joace ÎMPREUNĂ . Așa că se jucau în fața scărilor de bloc, având interzis la locurile special amenajate, cu leagăne, tobogane, și altele… A fost greu pentru copii, mai ales pentru cei mici, pentru copiii cu diverse probleme-autiști sau deficienti mintal. A fost greu și pentru părinți. Cum să-i explici unui copil faptul că nu are voie la locul de joaca?
      Spațiile de joacă dintre blocuri, deja îngrădite, au fost închise. Cu lacăt. Pentru spațiile mari, s-au găsit alte soluții.Pentru ca să vedem că nu este de glumit cu așa ceva, polițiștii au fost „plantați” acolo pentru a le păzi cu strășnicie…Mai mult decât atât, în unele situații(parcul Brâncoveanu – Lumea Copiilor din București) ,pentru ca obiectivul să
      fie îndeplinit cu succes, au fost dotați cu mijloace ajutătoare, ce facilitează deplasarea:cai și
      mini-automobile. Acestea din urmă păreau mult mai potrivite pentru joaca celor mici. Părea că parcul devenise locul de distracție al polițiștilor.
      Acum sunt aproape de atingerea obiectivului final: obligativitatea vaccinării
      copiilor și ,precursor acestuia ,condiționarea accesului copiilor în școală de acest lucru. Pentru că acum se poate. Unii părinți au fost gata de la început, alții au fost pregătiți prin această perioadă pentru acest lucru. Deocamdată, pentru a merge la activități sportive sau în vacanță cu părinții.
      Dar copiii au o viață înainte. Iar noi, părinții trebuie, întâi de toate, să gândim. Unii dintre noi știam de dinainte de punctul zero, adică martie 2020, că se va instaura „noua ordine mondială „, alții și – au dat seama pe parcurs. Sper că tot mai mulți dintre cei care au crezut toate minciunile oferite prin mass-media vor gândi, se vor trezi la realitate și vor acționa. Sper, iarăși, că nu e prea târziu.
      CE LUME LĂSĂM COPIILOR NOȘTRI? CEA MAI CUMPLITĂ ÎNCHISOARE? Să nu uităm că suntem responsabili pentru viitorul lor. Trebuie să fim uniți, chiar dacă am fost în mod deliberat împărțiți în două tabere, vaccinați sau nevaccinați.
      Și să nu uităm că suntem români!

  • Dinamica Anotimpurilor, stiinta care se ocupa cu clima la nivelul Universului,
    e de fapt…Dinamica Fibonacci, stiinta acestui mileniu.

    Ea se exprima prin superpozitii,
    una va fi folosita de ăia ai Cerului, ailalta de ăia ai Pamantului.

    Insa ea…e clara treaba, ..e Daruita cuvegala consideratie:)

    Nu stiam ca Dinamica Fibonacci se va nastevasa brusc si mai ales ca ea e…atat de simplu de…scris:))))

  • @…tot cu inflatia
    Marea Revolutie e manifestarea desavarsita a unui ‘ razboi mondial’.
    Deci starea potrivita acestor vremuri e…’starea de revolutie mondiala’.
    insa…mai intai e nevoie de o noua Definitie a ‘razboiului’, ca aia veche e expirata, nu mai face fata vremurilor.
    nici vorba sa fie alta starea potrivita.

  • Marea majoritate a persoanelor care au dreptul de a vorbi in spatiul public declara ca sunt vaccinati si se vor vaccina de cate ori li se va cere. Dar de ce aceste persoane, voci publice dar si noi cei vaccinati nu ne consideram persoane pagubite, am crezut ce au spus unii „specialisti” si conducatori. Unde este imunitatea promisa, un vaccinat este mai periculos in transmiterea bolii, un vaccinat poarta mai corect masca impusa, o incinta nu poate fi ocupata decat 30% de vaccinati, la intrarea in majoritatea tarilor se cer teste si la vaccinati si la nevaccinati. Un pasaport verde este mai restrictiv decat pentru cel care nu il are, va trebui reinnoit periodic, altfel pierzi un drept. De ce oare noi cei vaccinati nu gratis, ci si din banii celor nevaccinati nu putem sa cerem ca cei care ne-au mintit sa plece si poate exista o alta strategie, pe care s-o aplice altii. De ce exista atata nemernicie din partea unui medic sa invoce aparitia diabetului la copii nevaccinati, cand diabetul va exploda la persoanele vaccinate. Ar fi cazul ca si medicii curati sa aiba un cuvant si sa decida.

  • Maestre, în primăvara lui 2020, doamna Christine Lagard susținea că statele lumii nu mai pot susține sistemele naționale de pensii.
    Ca la comandă, a debutat pandemia.
    Privind retrospectiv vom constata că persoanele ”vulnerabile” erau fix persoanele considerate ”consumatori de prisos”: persoanele peste 65 de ani, adică pensionarii încuiați în case de arafații Sistemului și abia acum, copiii.
    Necesitatea indicării copiilor ca fiind vulnerabili noilor variante covid, ține de necesitatea sporirii producției de vaccin ăn beneficiul Big Pharma și folosirea celor aflate în stoc.
    Revenind la vaccinuri: fiecare organism este un mecanism a cărui funcționare este strict controlată de fluxurile energetice, studiate de câteva mii de ani în China.
    Tratatele de acupunctură nu sunt cărți de colorat meridianele energetice, ci manuale care explică și rezolvă dezechilibrele organismelor umane.
    Conform tratatelor de acupunctură, fiecare organism are propria ”schemă electrică”, iar aici apar primele întrebări privind aplicarea dozelor de vaccin identice , unor persoane diferite, indiferent de greutate sau istoricul medical diferit.
    Pare de înțeles că vaccinurile, fiind în faza de experiment, pot da efecte adverse, fără a cunoaște câte și care din dozele livrate, sunt doze de tip placebo.
    Fabricanții știu bine unde au expediat loturi de vaccin, placebo sau nu, precum și concentrația de substanțe active.
    Închipuiți-vă, maestre, că aparatura electrică aflată în orice gospodărie, este supusă unei tensiuni în afara prescripțiilor tehnice ale fabricantului…
    Cam așa se întâmplă cu vaccinarea anticovid a persoanelor deja vulnerabilizate de propriile comorbidități, supuse unui efort concomitent de autoreglare la cerințele induse corpului uman de vaccin.
    La nivel de UE, se discută deja că doza patru numită Booster, ar supraîncărca corpurile omenești cu anticorpi, cu niște consecințe nestudiate suficient.
    Pe românește, o supratensiune aplicată corpului, pe cale să-i ardă circuitele.
    În altă ordine de idei, repetarea dozelor de vaccin sunt picături ”chinezești” ce vor fi resimțite cu siguranță pe termen mediu și lung.
    Mă tem că autoritățile OMS, ONU și UE, se așteaptă mai degrabă la efecte pe termen scurt și mediu, de aceea descurajează vaccinarea cu doza a patra.
    OMS și ONU sunt îngrijorate de procentul redus de vaccinare a unor țări amărâte, cu cetățeni slab calificați, considerate poate, ”țări de prisos”, ca nu cumva să rămână ”cu ele pe cap”, în vreme ce anumite țări dezvoltate, vaccinate zdravăn, să ”beneficieze” de efecte adverse ce le-ar putea diminua drastic tocmai populația activă, peste populația ”consumatoare de prisos” alcătuită din bătrâni și copii.
    Mă mai tem că aceste prime doze de vaccin dau un soi de dependență asemenea drogurilor, iar Big Pharma își calculează pașii pentru a lansa pe piață vaccinuri ”terminale”, injecții folosite în țările ce au aprobat deja eutanasierea voluntară.
    Pe de altă parte, existența unei largi game de vaccinuri anticovid, cu eficacitate si formule chimice diferite, pentru care producătorii nu sunt responsabili în cazul unor efecte ireversibile și a legilor lacunare în această privință, mă duc cu gândul la Marea Resetare Mondială în general și la HORORCAUSTUL instituțional din România celor deja doi ani de pandemie, HORORCAUST posibil prin aplicarea inadecvată a unor dispoziții medicale cu tentă impus-nazistoidă, decât o aplicare strict medicală bazată pe rațiune, bună comunicare și colaborare.
    Din păcate, maestre, fac parte dintr-o generație în care, asemenea Dumneavoastră, sunt obligat să fiu optimist în perspectiva unui viitor previzionat a fi mai rău ca prezentul.
    Îmi cer scuze pentru postarea prea lungă, dar întrebarea Dvoastră privind mutarea țintei vaccinărilor de la oamenii în vârstă pe copii, merită efortul unei explicații mai largi.
    În ce privește termenul ”HORORCAUST” românesc, vi-l pasez maestre, cu rugămintea să-l exploatați ca făcând parte din viața noastră de zi cu zi, fără a minimaliza termenul apropiat ca rezonanță, dar mai îndepărtat în ce privește intreresele de moment al societății românești.

    • Erata
      În loc de :”pisica își apără câinii”,
      „pisică își apără puii de câini”.

  • Maestre, …Gata!
    am terminat de scris cea mai complexa stiinta din Univers:))))

    ( cu toate ca are doar doua capitole si cinci ‘rinduri’…cu tot cu degetul mare:))),
    este completa!:), asta e faza tare de tot la aceasta noua stiinta, insa Fundamentala stiinta si a carei Matrice tocma am asternut-o pe…masa. )

    nimic nu mai poate fi adaugat acestei stiinte. de acum ea poate fi doar….descoperita, recunoscind.

  • Dinamica Anotimpurilor Universului.
    Caz particular: Dinamica Anotimpurilor Căii Lactee si rolul omenirii in influentele de tip butterfly generate in Dinamica Anotimpurilor Universului.

    Cap 1. Natura si Pacea una sint si Viata sint. Natura este Calea, Pacea este Adevarul, iar Viata este vesnica.
    Cap.1 este Inceputul SI Sfarsitul acestei stiinte. Pentru ca Zero este Totul, nu Nimicul, pentru ca Zero este Totul SI Nimicul.

    Cap 2. adica Pluralul Cap 1. In acest capitol se gaseste Sinele Cap1.
    Cunoasterea acestui capitol este sinonima cu ‘cunoasterea de sine’.

    ‘cunoasterea de sine’ este una cu Dinamica Anotimpurilor.
    Astfel, Dinamica Anotimpurilor Universului se suprapune peste ‘dinamica anotimpurilor omului’.
    Cunoscind dinamica anotimpurilor omului cunosti Dinamica Anotimpurilor Universului,…si invers.

    prin urmare putem vorbi despre Dinamica Anotimpurilor, adica despre clima, daca si numai daca o legam ombilical de ‘dinamica anotimpurilor omului’.

    expertii in Clima sint cei, …si numai aceia!, care recunosc Anotimpurile omului.

  • daca tot ma apus sa detaliez valentele noii stiinte, creca se cuvine un… cuvint inainte.

    aceasta stiinta foloseste ca esenta, pentru prima data in istoria stiintelor, Daruirea.
    ce este Daruirea?
    Pluralul, in Univers, se manifesta prin superpozitii.
    Cifra 2, Pluralul, povesteste despre Daruire SI Acumulare.
    Pe aceasta planeta momentan e la moda Pluralul- aripa Acumulare, adica Doi inseamna Unu+Unu.
    Insa in Univers la moda e Pluralul-aripa Daruire, adica Doi este in sinele lui Unu. Mai intai o celula iar apoi, din ea, intreg organismul.

    prin urmare in prima ‘celula’ a acestei Stiinte se gaseste…intreaga stiinta.

    iata esenta acestei Stiinte: Natura este Pacea.

  • :))))) păi daca Dana e climatolog pă global, da’ pă vechi, iar tu, Maestre, esti climatolog de tip nou, …creca tot pă global, că suna chiar tare:)),
    io ce sa mai fiu, Maestre?!:))
    tre sa ma gindesc….

    …,
    Gata! m am gandit:)) :
    Maestre, Climatologia…a expirat, nu mai e buna de nimic. Io mă apuc sa inventez un nou mod de a descifra dinamica climei, integrand o in…dinamica climei la nivelul galaxiei:)), pornind de la…efectul butterfly:)

    acuma,…daca tot mi am descoperit talentul de inventator al noii stiinte care studiaza clima la nivel galactic, …ma primiti si pe mine in echipa?:))))
    hai, ca n o sa mi ia mult sa detaliez ițele noii stiinte:)))

    poate va imbie numele noii stiinte:)))):
    Dinamica Anotimpurilor Universului. Caz particular: Dinamica Anotimpurilor Căii Lactee si rolul omenirii in influentele de tip butterfly generate in Dinamica Anotimpurilor Universului.

    Maestre, problema e cu muuuult mai complexa, pentru ca omenirea influenteaza, indirect, dinamica Anotimpurilor Universului, asa ca…chiar nu e de glumit:))), aceasta stiinta e…fundamentala:) ( culmea, chiar asa si e:)))) )

  • Felicitări!Sunteți cel mai bun din toate timpurile.Ar trebui să vă ridice o statuie.Ați fost primul și sunteți cel care m-ați ajutat psihic să trec plandemia(și familia mea).Vă mulțumesc,respect!Faceți lucruri bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *