Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

O urgență națională: Guvernul Cîțu trebuie să cadă!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „O urgență națională: Guvernul Cîțu trebuie să cadă!”

 • Bună ziua d.le Cristoiu!
  Partidele din România sunt de fapt niște organizații de tip mafiot. Ele lucrează in interesul propriilor membrii nu al cetățenilor acestei țări.
  De curiozitate „rasfoiți” cv-urile senatorilor sau membrilor canerei deputaților si va veți lămuri din cibe este format oarlamentul si implicit cei care ne guvernează.
  Ne-am obișnuit cu acest gând ca in Romania nu se mai poate întâmpla nimic bun pentru cetățenii ei.
  Suntem împrumutați peste limita de avarie si de aici nu mai putem vorbi de investiții sau despre libertatea noastră.
  Suntem un popor de lași.

 • Klaus Iohannis doarme pe el de 7 ani! Vorbesc de el că doarme ca Președinte de țară, pentru că, altfel, e activ: zboară de la București la Sibiu de două ori pe săptămână, face sporturi multiple, se bronzează non-stop, fie vară, fie iarnă, semnează documente și citește de pe foaie sau prompter când și când, în momente neesențiale. Cum să ne mai mire ceva în legătură cu această lipitoare!? Mai e și premiat ca să-și umfle pieptul mai mult decât îl avea! Dar, poporul l-a ales, și-ncă de două ori, pentru că poporului i-a plăcut și a mai vrut! Fie lăudat acest popor! Amin!

 • Domnule Cristoiu,
  Primo. Nu știu ce v-a alarmat tocmai acum fiindcă țara este neguvernată de la alegeri.
  Din cele 8 luni, primele 4 au fost negociei pentru ciolan, iar următoarele 4 au fost cu alegerile interne în PNL.
  În tot acest timp țara a „mers de la sine”, adik a fost gestionaltă de funcționărimea din ministere, de birocrați.
  Secundo. Vaccinarea nu va merge în România deoarece toți reprezentanții Statului nu prezintă credibilitate.
  Nu mai dă nimeni doi bani pe ce zice Iohannis sau guvernul.
  Eu mă mir că cei de la AUR nu au intrat aseară la Cotroceni să înfigă steagul în moțul clădirii și să arunce pe geam scunul lui Iohannis.
  Chiar dacă se schimbă guvernul nu va aduce nici un „suflu” fiindcă PNL și USRPlus nu sunt capabili să gestioneze țara. Vor veni tot oameni prost pregătiți și rău intenționați, nu vor putea să treacă iarna.
  Iohannis este unicul răspunzător de toată situația din țară.
  De când este președinte tot ce a făcut a fost în dauna țării.

 • daca e urgenta nationala…apai sa cada, domne!:)))
  si o sa cada, cum sa nu cada. marti. ca se voteaza una din cele doua motiuni:)))))

  io sint cu superpozitiile, …se stie, creca:))
  asa ca…’o tara neguvernata’ se exprima prin superpozitii
  -una e: n-are guvern
  -cealalta: lipsesc definitiile.

  in cazul de fata eu privesc spre ‘lipsa definitiilor’, care e de folos acum. ca orice ‘forta’, pentru a actiona, are nevoie de un sistem compatibil, adica de unul care sa aiba cam aceleasi definitii cu ale fortei:))))

  deci guvern avem, insa ce i lipseste sint…definitiile:))
  adica avem un guvern…ca aburul:)))), ai pune mana pe el, dar…daca n-ai de un sa l apuci…ce sa faci?!:))))

  traiasca guvernul-abur!:))))))

  ce sa faci, domne, cu un guvern, pe vremea asta?!:)) daia o sa si pice la motiunea…de marti!:)))

  acest guvern tre sa pice!, jos cu guvernul-abur! :)))))

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Relaxati-va… 🙂

  Johannis si guvernu’ lu’ Cutu’ stiu ca nu-i nici o criza, de-asta-i doare pe toti in cot de ce se intampla. Ei stiu foarte bine ca totu-i vrajeala, ca doar ei au pus-o in „scena”. Chiar sunteti singuru’ care puneti botu’ la ce spune guvernu’ asta mincinos?…

  Apoi legat de „nelinistea” ca tara este neguvernata, vreau sa va spun ca sunt tari in EU care au stat fara guvern si juma’ de an si n-a fost nici o nenorocire prin asta, oamenii si-au vazut de treaba lor chiar daca nu era nimeni „prim-ministru”. Pur si simplu viata merge inainte si fara guvern. Da-i dracu’ pe toti. Ca oricum mai mult fura decat lucreaza. Spuneti-ne si noua ce a realizat Romania in ultimii 30 de ani de „guvernare”? Ca imprumuturi s-au luat gramada, de vandut s-a vandut tot ce s-a putut vinde, da’ de impadurit, de construit ceva?… La cati bani au intrat in Romanica in acesti ani ar fi trebuit sa fie raiu’ pe pamant. Si cand colo, ard oamenii de vii… si unde?… in spitale!… Chiar nu va spune nimic „soarta” acelor oameni nevinovati despre ce inseamna „guvernare” in Romanica?… Ca ma enervezi si eu deja!…

  Una peste alta, „guvernarea tarii” din ultimii 30 de ani a fost de fapt bataie de joc fata de romani!… Punct.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog