În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Oana Bîzgan: „CCR a decis astăzi că înăsprirea pedepselor pentru agresiuni sexuale este constituțională, inițiativa merge la promulgare”

Deputata Oana Bîzgan a scris pe pagina ei de Facebook despre decizia Curții Constituționale:

„Vești bune de la Curtea Constituțională!
CCR a decis astăzi că înăsprirea pedepselor pentru agresiuni sexuale este constituțională, inițiativa merge la promulgare.
Decizia Curții reprezintă o altă victorie în ce privește protejarea drepturilor copiilor și combaterea abuzurilor sexuale și a traficului de minori.

Victorieee! 🤘
Legea care prevede creșterea pedepselor pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor este constituțională și merge la promulgare.
A fost o așteptare grea pentru mulți dintre supraviețuitorii unor astfel de fapte, dar astăzi putem să le transmite un mesaj clar: că agresorii sexuali vor merge la închisoare și că răspunderea penală pentru viol și act sexual cu un minor va fi imprescriptibilă.

Decizia de astăzi este un pas uriaș înainte pentru protejarea copiilor și a tuturor victimelor violenței sexuale. Primul a fost creare Registrului Infractorilor Sexuali, astăzi am făcut un altul, iar lupta continuă”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii