Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Oana Bîzgan: „CCR a decis astăzi că înăsprirea pedepselor pentru agresiuni sexuale este constituțională, inițiativa merge la promulgare”

Deputata Oana Bîzgan a scris pe pagina ei de Facebook despre decizia Curții Constituționale:

„Vești bune de la Curtea Constituțională!
CCR a decis astăzi că înăsprirea pedepselor pentru agresiuni sexuale este constituțională, inițiativa merge la promulgare.
Decizia Curții reprezintă o altă victorie în ce privește protejarea drepturilor copiilor și combaterea abuzurilor sexuale și a traficului de minori.

Victorieee! 🤘
Legea care prevede creșterea pedepselor pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor este constituțională și merge la promulgare.
A fost o așteptare grea pentru mulți dintre supraviețuitorii unor astfel de fapte, dar astăzi putem să le transmite un mesaj clar: că agresorii sexuali vor merge la închisoare și că răspunderea penală pentru viol și act sexual cu un minor va fi imprescriptibilă.

Decizia de astăzi este un pas uriaș înainte pentru protejarea copiilor și a tuturor victimelor violenței sexuale. Primul a fost creare Registrului Infractorilor Sexuali, astăzi am făcut un altul, iar lupta continuă”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog