Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Olimpiada bizară: Medaliat la 83 de ani!

Cum adică, medaliat olimpic la vârsta de 83 de ani? Imposibil așa ceva. Dar, iată că, citind mai jos, vedem în mod clar că este adevăr și numai adevăr.
Medaliile olimpice, fie de aur, argint, ori bronz au fiecare povestea lor.
Dacă mergem de la confecționare până la omul care o va purta pe piept vom afla, despre aproape fiecare, povești fascinante.
Trebuie doar să te preocupe asemenea subiecte.

La Câmpina, un fotoreporter s-a prezentat cu nume și prenume, iar la final a mai spus că este căutător de povești.
Mi-a plăcut formula și am încercat să o folosesc atunci când a fost prilejul.

Marius Cozmiuc (28 de ani) a câştigat, alături de Ciprian Tudosă, medalia de argint la JO 2020 de la Tokyo, în proba de dublu rame. Distincţia tocmai a ajuns în Bucovina, în locul în care a crescut.
Argintul, una dintre cele patru medalii luate de România la actualele Jocuri Olimpice, a fost pus, acum câteva zile, la gâtul bunicului lui Marius, Moşu’, cum îi spune vicecampionul olimpic.

Moşu’ este cel care l-a crescut pe marele nostru campion şi în mâinile căruia, după fiecare concurs important, sportivul îi aşează medaliile obţinute la toate competiţiile. De la cele naţionale, la cele europene și mondiale.
Plus încă una de acum, cea olimpică. Cea mai importantă, pe care i-a aşezat-o la gât cu ocazia zilei de naştere, 83 de ani!

„Astăzi este ziua bunicului meu drag! De când am început acest sport și până în prezent, de fiecare data când ajungeam acasă, mergeam la Moșu’ (așa ii zic eu) sa ‘mă laud’ cu medaliile câștigate! Moșu’ a ținut în mâini zeci de medalii de la campionate naționale, balcanice, europene și mondiale, dar azi, când a împlinit 83 de ani, a ținut în mâini cea mai valoroasă medalie, cea olimpică! Sunt foarte bucuros și mândru că i-am făcut această bucurie!
La multi ani, moşul meu drag! Să fii sănătos și să îți dea Dumnezeu ani mulţi alături de noi! Te iubim!”, a scris Marius pe contul său de Facebook.

Recunoașteți, vă rog frumos, că este o istorie interesantă. Din Japonia până în Bucovina.
Așa a ajuns medalia pe pieptul unui om de 83 de ani. Mulți înainte!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *