Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Omenia unui șofer de TIR. Avocatul Dan Chitic a rămas fără cuvinte

Pe pagina sa de Facebook avocatul Dan Chitic a povestit cum un simplu om l-a lăsat fără cuvinte. Redăm mai jos textul avocatului:

„Astăzi mi-a fost dat să trăiesc o întâmplare care îmi da încă puterea sper:
Undeva pe autostrada A3 am avut un incident tehnic – semnal de roata Sparta sau dezumflată. M-am oprit, m-am uitat… nimic grav. Alarma (aproape) falsă.
Însă la coborâre mi-a căzut portmoneul.
Abia la tribunal am realizat lipsa lui.
Nu cei 550 lei și 50€ care erau înăuntru îmi rupeau inima, deși… dar refacerea tuturor actelor, cozile, stresul mă înspăimântau deja.
2 ore mai târziu primesc un telefon.
“Sunt Florin Stelu Dinu, sunt sofer de tir și am găsit portmoneul Dvs …”
Am rămas fără cuvinte.
Acum, când va scriu toate astea am intrat deja in posesia portmoneului. Cu acte! Și toți banii!!! “Găsitorul” nu a acceptat nicio recompensa. Nimic! Doar un mulțumesc!

Sunt absolut impresionat.
Ii mulțumesc și pe aceasta cale domnului Florin Stelu Dinu și ii rămân profund recunoscător… pentru ca este și este cum este!
Și Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca in România mai avem astfel de Oameni!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Omenia unui șofer de TIR. Avocatul Dan Chitic a rămas fără cuvinte”

  • Dane, pe Florin l-a trimis Dumnezeu ca sa-ti multumeasca pentru ceea ce faci pentru noi toti. Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog