Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Operațiunea „Scoaterea USRPLUS de la guvernare” continuă

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Operațiunea „Scoaterea USRPLUS de la guvernare” continuă”

  • Noua Europa e…un Efect!
    Nimeni n o sa mai ‘lucreze’ pentru UE.
    Toti se vor concentra pe rezolvarea problemelor care apar, ca sistemele sociale vor incepe sa crape …dind semne ca vor ceda.
    Rezolvand aceste probleme…se naste si Noua Ue, ca Efect.
    o Noua UE nu poate fi o Cauza pentru care sa lupti, ci doar un Efect!

  • Atunci cind povestea cu Metropola-Noul Sat-Noul Stat va deveni activa, procesul se va cataliza prin sine insusi, deci va genera migratie….cum nu s a mai vazut pe planeta.( deci tocmai daia devine posubila manifestarea statelor-natiuni, ca…oricum cetatenii vor fi atrasi de…beneficii greu de refuzat.

    acu vedem…sate goale.
    Stațașa!:))), sa vedeti cum arata…statele goale:)

  • Deci priblema e…ce va face spre ex Ro atunci cind oferta va deveni activa, si, spre ex, 1.000.000 de europeni…muncitori, la o adica fix cu experienta, vor fi invitati…definitiv!, in Anglia?!…cu medici care sa i trateze cu tot?!, si cu un pachet de beneficii de…n ai cum sa l refuzi?
    …nu de alta, dar daca GB nu face ceva de genul asta…va muri vazand cu ochii!:))

  • mai intai e Istoria Viitorului si dupaia vine si Prezentul, ca o oglindire a acestei Istorii fundamentale.

    Uniunea Europeana asa cum e ea acușica e…papa!
    mai intai pentru ca e ciunga.
    atunci cind GB a iesit din poveste UE a ramas fara…o mana. si cum UE e un Intreg, reconfigurarea din temelii e implacabila, ca Intreg ciung…cine a mai pomenit?!:))

    pe de alta parte Globalizarea a expirat, asa ca a venit vremea apelor care se retrag in matca lor, deci a statelor-natiuni ( insa procesul reprezinta, in fapt,…cea mai adanca unificare a dinamicilor, posibila.)

    prin urmare o noua UE se va manifesta, teoretic, una in care statele natiuni se manifesta in lipsa vreunei reactiuni, adica statele vor fi lasate sa se miste liber…din punct de vede al natiunilor care inca mai mișuna in sanul statelor.

    Diferentele de potential becesare…miscarii, deci vietii UE se vor naste prun…cea mai complexa migratie petrecuta pe aceasta planeta, iar ea va aspira punctiform, la nivel de Metropole, ..tot ce e ‘capabil’, urmand ca diferenta de potentual sa se manufeste…natural, pentru ca un plus in dreapta e un minus in stanga.

    spre ex un milion de cetatenibai UE care sa migreze definitiv in Anglia, care la rindul ei ii primeste cu bratele deschise…nu pare a fi deloc ceva SF, ci…ceva de bun-simt.
    iar statele ramase golase, ca urmare a migratie ăsteia atat de potenta…ce vor face?! …pai io creca vor cere ele insele migranti dun alte tari…cu potentual mai mic decat ale lor:)

    ..deci nicio mirare daca Germania va aspira 100000 de ingineri, brusc, in conditii plenare, adica..cu cetatenie germana cu tot, la pachet.

    …nu mai intereseaza pe nimeni Globalizarea. Ea e un proces…mort, lipsit de potential. la moda e…Unificarea, iar ea aduce o noua definitie pentru…Stat,…adica pentru noul sat: Metropola.

    Va fi mai important, in curind, sa apartii unei Metropole decat unui stat, fie el chiar…Franta, Germania, …Austria…etc.

    Deci in Franta va cistiga cel care e pentru statele-natiuni si pentru o UE care are la temelie orice altceva decit ingredientele folosite la manifestarea statelor-natiuni.

    …creca nu va fi nicio mirare nici daca o Metropola anunta ca are nevoie de 500.000 de cetateni…de cea mai buna calitate, oferind un pachet de beneficii…de vis!:))
    e…,creca, singura cale prin care se manifesta un nou sistem de vase comunicante definit din start cu diferente debpotential…suficient de capabile pentru a sustine o noua etapa fulminanta de dezvoltare in stil fibonacci.
    :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *