Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Operațiunea „Scoaterea USRPLUS de la guvernare” continuă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Operațiunea „Scoaterea USRPLUS de la guvernare” continuă”

 • Noua Europa e…un Efect!
  Nimeni n o sa mai ‘lucreze’ pentru UE.
  Toti se vor concentra pe rezolvarea problemelor care apar, ca sistemele sociale vor incepe sa crape …dind semne ca vor ceda.
  Rezolvand aceste probleme…se naste si Noua Ue, ca Efect.
  o Noua UE nu poate fi o Cauza pentru care sa lupti, ci doar un Efect!

 • Atunci cind povestea cu Metropola-Noul Sat-Noul Stat va deveni activa, procesul se va cataliza prin sine insusi, deci va genera migratie….cum nu s a mai vazut pe planeta.( deci tocmai daia devine posubila manifestarea statelor-natiuni, ca…oricum cetatenii vor fi atrasi de…beneficii greu de refuzat.

  acu vedem…sate goale.
  Stațașa!:))), sa vedeti cum arata…statele goale:)

 • Deci priblema e…ce va face spre ex Ro atunci cind oferta va deveni activa, si, spre ex, 1.000.000 de europeni…muncitori, la o adica fix cu experienta, vor fi invitati…definitiv!, in Anglia?!…cu medici care sa i trateze cu tot?!, si cu un pachet de beneficii de…n ai cum sa l refuzi?
  …nu de alta, dar daca GB nu face ceva de genul asta…va muri vazand cu ochii!:))

 • mai intai e Istoria Viitorului si dupaia vine si Prezentul, ca o oglindire a acestei Istorii fundamentale.

  Uniunea Europeana asa cum e ea acușica e…papa!
  mai intai pentru ca e ciunga.
  atunci cind GB a iesit din poveste UE a ramas fara…o mana. si cum UE e un Intreg, reconfigurarea din temelii e implacabila, ca Intreg ciung…cine a mai pomenit?!:))

  pe de alta parte Globalizarea a expirat, asa ca a venit vremea apelor care se retrag in matca lor, deci a statelor-natiuni ( insa procesul reprezinta, in fapt,…cea mai adanca unificare a dinamicilor, posibila.)

  prin urmare o noua UE se va manifesta, teoretic, una in care statele natiuni se manifesta in lipsa vreunei reactiuni, adica statele vor fi lasate sa se miste liber…din punct de vede al natiunilor care inca mai mișuna in sanul statelor.

  Diferentele de potential becesare…miscarii, deci vietii UE se vor naste prun…cea mai complexa migratie petrecuta pe aceasta planeta, iar ea va aspira punctiform, la nivel de Metropole, ..tot ce e ‘capabil’, urmand ca diferenta de potentual sa se manufeste…natural, pentru ca un plus in dreapta e un minus in stanga.

  spre ex un milion de cetatenibai UE care sa migreze definitiv in Anglia, care la rindul ei ii primeste cu bratele deschise…nu pare a fi deloc ceva SF, ci…ceva de bun-simt.
  iar statele ramase golase, ca urmare a migratie ăsteia atat de potenta…ce vor face?! …pai io creca vor cere ele insele migranti dun alte tari…cu potentual mai mic decat ale lor:)

  ..deci nicio mirare daca Germania va aspira 100000 de ingineri, brusc, in conditii plenare, adica..cu cetatenie germana cu tot, la pachet.

  …nu mai intereseaza pe nimeni Globalizarea. Ea e un proces…mort, lipsit de potential. la moda e…Unificarea, iar ea aduce o noua definitie pentru…Stat,…adica pentru noul sat: Metropola.

  Va fi mai important, in curind, sa apartii unei Metropole decat unui stat, fie el chiar…Franta, Germania, …Austria…etc.

  Deci in Franta va cistiga cel care e pentru statele-natiuni si pentru o UE care are la temelie orice altceva decit ingredientele folosite la manifestarea statelor-natiuni.

  …creca nu va fi nicio mirare nici daca o Metropola anunta ca are nevoie de 500.000 de cetateni…de cea mai buna calitate, oferind un pachet de beneficii…de vis!:))
  e…,creca, singura cale prin care se manifesta un nou sistem de vase comunicante definit din start cu diferente debpotential…suficient de capabile pentru a sustine o noua etapa fulminanta de dezvoltare in stil fibonacci.
  :))

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog