Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Peste 600 de cazuri la ATI nu înseamnă că nu mai sunt locuri la ATI

Locurile rezervate la ATI pentru covid sunt 1050 în toată România.
Plus locurile ATI care nu sunt pentru covid.

A spune că nu mai sunt locuri la ATI și că acum medicii vor ajunge să decidă cine trăiește și cine moare, când capacitatea a ajuns la 60 la sută, asta mi se pare:

  1. isterie, ceea ce denotă lipsă de profesionalism;
  2. inducere premeditată a panicii, ceea ce e infracțiune ce se pedepsește cu închisoarea.

Alegeți voi.

În altă ordine de idei, ce ar mai trebui să ni se spună și nu ni se spune e: care sunt bolile, pe lângă covid, ale celor care ajung la ATI pentru „covid”?
Câți au dobândit covidul din focarele spitalicești, venind să se trateze de alte boli?- ceea ce este vina și responsabilitatea directă a ”erorilor din linia întâi”. (Bogdan Alexandru Duca)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *