Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

„Povești cu cai”, spectacolul cu care Circul Metropolitan deschide stagiunea în aer liber

O parte dintre cei mai renumiți maeștri ai călariei au repetat intens în aceste zile și sunt gata de spectacol. Vineri seara, la ora 19, Circul Metropolitan București deschide stagiunea de vară  cu spectacolul „Magia Circului-Povești cu cai”. Următoarele spectacole au loc în 4, 5, 10, 11 și 12 iulie.

În afară de cai și călăreți, acrobații, mai cunoscuți în afara țării, vedete în festivaluri internaționale, promit o reprezentație de zile mari.
Artișii circului vor juca toată vara în zona special amenajată pentru public în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15. Timp de aproximativ 70 de minute, iubitorii artei circului, mari și mici, sunt invitați să admire evoluția vedetelor arenei – acrobați recunoscuți în toată lumea, maeștri ai călăriei, jongleri talentați și comici irezistibili. Programul și regulamentul spectacolelor sunt disponibile accesând pagina de Facebook a Circului Metropolitan București sau website-ul https://circulmetropolitan.ro/. Copiii mai mici de 2 ani vor fi ţinuţi în braţe şi nu va fi necesară achiziţionarea unui bilet. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începerea reprezentației; după această oră, biletele îşi pierd valabilitatea.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obţinută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii/ anulării spectacolului de către organizator. Pe durata desfăşurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

„Din cauza condiţiilor impuse de legile în vigoare suntem nevoiţi să respectăm distanţa obligatorie de 2 metri, astfel că biletele vor putea fi rezervate doar în pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri şi/sau 4 locuri”, au anunțat reprezentanții Circului Metropolitan.

Vineri, de la ora 17:00, Anca Florea, manager general al Circului Metropolitan este invitata lui Ion Cristoiu la cristoiuTv, chiar înainte de premieră.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *