Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Prăbușirea imaginii publice a PSD: De la partid care stîrnea teamă, la partid care stîrnește rîsul

Deși în direct la România9 a lui Ionuț Cristache, comentînd printre altele atacul lansat împotriva noastră de Digi 24, unitatea militară numărul unu din Presa SRI, pentru că, vezi Doamne! am rîs de Majestatea Sa, Klaus Iohannis, Mereu Întîiul, despre președintele României putînd vorbi doar cei care și-au clătit în prealabil gura cu agheasmă, am urmărit știrile și imaginile transmise de presă de la Ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Slavă Domnului că nu sînt PSD-ist!
Dar ce spun eu?
Slavă Domnului că am fost critic pînă acum cu PSD!
Slavă Domnului, așa cum am anunțat, că n-am votat-o pe Viorica Dăncilă, pentru că n-am fost la vot în al doilea tur!

Dacă aș fi fost PSD-ist, aș fi luat-o la fugă din studioul emisiunii și m-aș fi ascuns în WC, încuindu-mă pe dinăuntru și strigînd într-una, deși nimeni nu bătea la ușă, Ocupat! Ocupat!
Așa rușine aș fi încercat dacă aș fi fost PSD-ist.
Ba mai mult, mi-ar fi fost rușine și dacă aș fi lăudat vreodată în ultimii ani PSD.
Marți, 26 noiembrie 2019, jumătate de noapte, am asistat la punctul maxim al prăbușirii de imagine a PSD.

În epoca Liviu Dragnea, PSD era un partid de bandiți, ca imagine publică.
Stîrnea ură și, deseori, teamă.
A venit la șefie Viorica Dăncilă.
Pînă duminică, 24 noiembrie 2019, seara, PSD a fost, ca imagine publică, un partid condus de o „Proastă”.
Și dacă ai fi fost Einstein și te-ai fi prezentat ca PSD-ist sau doar ca simplu simpatizant, ți s-ar fi spus că ești analfabet.
De duminică, 24 noiembrie 2019, seara, PSD a devenit, în imaginea publică, un partid de telenovelă turcească.
Stîrnind rîsul mai ceva decît o declarație de iubire pe Kanal D.

Să recapitulăm.
Duminică, seara, după publicarea exit-poolurilor, mă așteptam ca Viorica să-și anunțe public demisia din fruntea PSD.
O dată cu ea, așteptam să-și anunțe demisia și ceilalți membri ai conducerii restrînse.
Mă așteptam la asta, pentru că:

 1. Scorul, dar mai ales prestația Vioricăi Dăncilă între două tururi, au sporit, în loc să micșoreze, imaginea proastă a PSD. Ziceam înainte de turul întîi că pentru PSD ideal ar fi să nu intre în turul al doilea. Știam că perioada dintre cele două tururi era gîndită de Generalii lui Klaus Iohannis ca una de punere a PSD, prin intermediul cozilor de topor din partid, din rîndurile consulanților și apropiaților Vioricăi Dăncilă, în situații jenante, penibile, pentru a adînci imaginea de partid condus de o „Proastă”. Prin urmare, demisia ar fi răsturnat imaginea penibilă a Vioricăi Dăncilă, propulsînd-o printre politicienii demni, cu coloană vertebrală. Mulți dintre cei care au votat-o s-ar fi simțit mîndri. Mulți dintre cei care n-au votat-o ar fi regretat. Gestul ar fi mărturisit un politician puternic, responsabil, care nu se cramponează de funcție.
 2. Experiența lui Mircea Geoană și Victor Ponta ne arată că rămînerea în fruntea PSD după înfrîngerea la prezidențiale pune pe șeful partidului în raport cu președintele ales al țării într-o situație de inferioritate ca imagine. Opinia publică nu uită că președintele PSD a fost învins de adversarul de la Cotroceni. Viorica Dăncilă pierduse la scor umilitor în fața lui Klaus Iohnannis. Cum să mai poată face Opoziție credibilă la Klaus Iohannis? Cum să mai fii demn în fața unuia care ți-a învinețit ochiul?!
 3. PSD avea nevoie de un nou început. Acest nou început impunea o lovitură de imagine răsunătoare. PSD era primul partid postdecembrist care dovedea că demisia de onoare funcționează și în România tranzacționistă.

Viorica Dăncilă n-a demisionat. Discursul din seara celui de-al doilea tur a ținut să justifice asta prin prezentarea înfrîngerii drept o victorie. Nu discut sofismul. Spun însă că era vorba de o poziție asumată public, la oră de maximă audiență. Viorica Dăncilă a cerut votul românilor pentru a ajunge președintă. În zilele de luni și marți, ea a fost o posibilă președintă a României. Ratase duminică seara să ne arate că merita să fie președinta României. În această postură, înceoînd de luni dimineața, Viorica Dăncilă trebuia să apară în public și să spună ce vrea. Fie să susțină că nu demisionează, argumentînd de ce, fie să anunțe că demisionează, justificînd de ce.

Viorica Dăncilă, fost premier al României, candidat intrat în turul al doilea, președinta celui mai puternic partid din țară, se închide în casă. Pînă marți seara, la ședința CExN nu știm nimic direct despre ea. Nu știm de la ea nici măcar dacă mai e în țară. Știm despre ea doar ceea ce apare pe surse și ce spun alții. Că a fost la ea acasă Marcel Ciolacu pentru a negocia demisia în schimbul unei fripturici. Că a fost de acord să demisioneze după ce i s-a oferit ceva. Că a fost la ea acasă și Eugen Teodorovici. Că acesta a făcut-o să se răzgîndească. Luni toată ziua demisiona. Marți toată ziua nu demisiona. Știam asta nu de la ea, cum ar fi trebuit dacă ne gîndim că putea fi președinta României, ci de la alții. Admițînd că era vînătă de plîns, putea să nu apară în public. Avea la dispoziție facebookul, comunicatul de presă, pentru a ne informa direct cu poziția ei.

Marți seara, ședința CExN. La intrarea în sediu, Viorica Dăncilă, brusc apărută, refuză să facă vreo declarație. Era obligată să spună românilor dacă va demisiona sau nu, ce va face la ședință. Nu era o jună lăsată gravidă de frizerul mahalalei și prin asta mută de rușine. Era președinta PSD. Pe parcursul ședinței, toate știrile erau că nu va demisiona. După miezul nopții, se află că a demisionat. În schimbul funcției de președintă la organizația de femei.

Ședința CExN e un bun prilej pentru presă de a vorbi de noaptea cuțitelor lungi, de sfîșieri, de plînsete, de luări de păr, de înjurături.
Cei de acolo fuseseră demnitari, oameni care conduseseră România.
Imaginea creată în opinia publică era de țațe de pe maidan.
Își dădeau poalele peste cap.

Ședința a fost astfel punctul culminant al prăbușirii PSD.
De la partid care stîrnea teamă la partid care stîrnește rîsul.
Dacă Viorica Dăncilă ar fi demisionat duminică seara, această imagine n-ar fi existat.
PSD ar fi stîrnit respect.
Să mai spună cineva c-au greșit cei care, ca mine, n-au mers la vot, deși ar fi trebuit să fie împotriva lui Klaus Iohannis.
Da, dar ar fi trebuit s-o voteze pe Viorica Dăncilă.

N.B. În tot răul e și un bine. Imaginea de partid penibil dă peste cap planurile lui Klaus Iohannis de a nu face nimic altceva în noul mandat decît să declare că se luptă cu PSD. Cum să te lupți cu Prostul Satului?!

Acest editorial a apărut în ediția print și online a cotidianului Evenimentul Zilei.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

50 comentarii pentru articolul „Prăbușirea imaginii publice a PSD: De la partid care stîrnea teamă, la partid care stîrnește rîsul”

 • Miky ,

  nu fi grosier ! Nu sunt în dialog cu tine în special ! Ai impresia cà Istoria începe cu tine sau cu mine ?
  Socialistii au avut un rol social pozitiv ! Ar trebui sà sti(i) doar putinà istàrie !Eu fac distinctia între Socialism si Fascisto-comunism !
  O societate în care la manifestatii se vine cu SPÂNZUR0TORI KU KLUX KLANICE ARE PROBLEME CU DREPTURILE OMULUI !
  Nu Socialistii au manifestat în Piata Victorie cu SPÂNZURATORI
  SI AU URLAT PRIMITIVI,? DEZBR0CATI ÏN PIELEA GOALA SI ARATÎNDU-LE JANDARMILOR CREIERUL LOR DINTRE PICIOARE !
  Pronuntà-te doar cînd sti(i) DESPRE ce vorbesti !

  • Dar, din câte văd, n-ai înțeles ce-am vrut eu sa spun! Oricum „viitorul’ Europei, cel puțin al estului, va fi SOCIALIST, dar … de tip nou (Renew ?!?)
   Însuși Soros e socialist!
   Deci, revenind, poți să-i votezi liniștită!
   Ai văzut că știu istarie!

 • Care dintre CHEFI asistă, Duminică, la parada de la Arcul de Triumf, care la Alba Iulia ?

 • Ce-ai facut SANEPIDE, te-ai detonat??? 😀 😀
  Cum ziceai acum 3 zile (??!):
  ¨Iar delirezi, Nikola 
  Eu nu sunt persoana careia crezi tu ca-i adresezi aceste înjuraturi murdare¨
  ¨Ti-am zis sa te calmezi, d-le Nikola, pentru ca ma confunzi¨ 
  ¨Eu nu sunt Geo. Lasa prostiile … ¨
  Binenteles ca gestul era normal sa fie insotit de o justificare patetica, in care incerci probabil sa te faci din rahat, bici!
  Nu m-am obosit sa-ti citesc elucubratiile, areciez tutusi efortul! 🙂

  • Ha, ha, ha…hai ca am tras un pic cu ochiul.
   Ce faci baaa? ¨Da de stire tuturor¨???
   Manualul tau de limba romana a fost cumva Scrisoarea lui Neacsu? 😀 😀

  • ❗ În loc sa te ascunzi, iar sari sa comentezi?!
   Minti din nou, când, de fapt, ai citit totul, dar se adevereste înca o data ca am avut dreptate:
   pentru tine nu conteaza daca este corect ceea CE POSTEAZA cineva, ci conteaza CINE ESTE acel cineva, adulmecându-l prin maruntaiele blogului ca un copoi lipsit de caracter! Punct!
   .
   P.S. Daca te-ai fi abtinut, ar fi fost mai bine pentru tine, ai fi saltat ocazia de a te expune înca o data în fata tuturor la justa ta valoare. Si înca ce „valoare”! ❗

   • Bai prostane, vad ca tot incerci sa te erijezi in reprezentantul ¨tuturor¨, sa-i atragi pe toti de partea ta, sa-ti impartaseasca halucinatiile schizoide..
    Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama, paduche inutil??

    • Iar minti, Cristina si sandman m-au bagat în seama, comentând chiar, restul au citit si se abtin, sa fii convins de asta!

     • Da, am vazut cum te-a bagat Sandman… 😀
      Sa-ti dea o smetie peste mestecatoare, ca bateai campii!

     • Iar minti cu nerusinare ❗
      sandman, m-a contrazis referitor la faptul ca tu încalci legea, râcâind în datele postacilor de pe cristoiublog, dar a lasat sa se înteleaga ca a citit povestea „distinsului” domn Nikola si a zis ca nu vrea sa comenteze.

     • Si nu fii trist, ca sa devii mai popular pe acest blog, sa aiba timp toti sa citeasca ce persoana deplorabila esti, pot sa reiau zilnic postarea de azi a lui SANEPID ❗

     • NU FI

     • Keep dreamin´baby.. 😀
      Auzi mai, izmana? Nu te jurai acu o saptamana ca nu mai scrii p-aici?
      Atata valoreaza cuvantul tau, nevertebrato?
      Sau ai zis ca tine sa te strecori pe usa din dos ca slugile, sub o alta denumire?

     • ¨pot sa reiau zilnic postarea de azi a lui SANEPID¨
      Pai ce facusi Garcea, vorbesti despre tine la persoana a treia?
      Sau sunteti mai multi intr-unul singur? Like in DID (dissociative identity disorder ):grin: 😀

     • Uite ca m-am razgândit! Nu trebuia sa plec, ca sa fii tu satisfacut ca ti-ai atins scopul ticalos de a ma alunga de pe blog. O sa postez în continuare pe aici, când am eu chef, ca nu cred ca-i blogul lui tac-tu! Si o sa postez mai ales când o sa trebuiasca sa-ti dau câte o lectie de buna-crestere, pentru ca esti în mare deficit la acest capitol!

     • Pai normal, cata greutate putea sa aiba cuvantul unei nevertebrate?
      Te-a mai mirosit unul de-atunci si a zis ca nu te crede. 🙂
      Esti la fel de previzibi ca o musca, odata ce ai inceput sa mananci rahat, nu te mai poti opri si nici nu poti ascunde ceea ce esti!
      Chit ca tu vrei sa fii perceput ca un cavaler pe cal alb, tot se va gasi cate unul sa te intrebe : da´cu ochii aia bulbucati ce e?? 😀

    • Ce-i asta turmentatule: ¨Minti din nou, când, de fapt, ai citit totul¨???
     Baietica, esti bine tati?
     Hai, da-te jos de pe cal, ca te mai joci si maine! 😀

     • Si-acum, hai, pa, nu mai pierd timpul cu tine, sper ca ai tras ceva foloase din lectia pe care ti-am predat-o azi! ❗

     • He,he,he…ai infrant din nou, viteazule!! 😀

 • bethas !

  nu-ti obosi privirile cu tocuri si blacheuri , sunt cîteva greseli de ortografie !

 • Prostul satuluia fost si Enstein care nu a vorbit pînà la cinci ani
  si a fost un elev mediocru pînà la sfîrsitul liceului !

  Prosti potr fi o tacticà a naturii , reactii întîrziate , ràspunsuri
  proaste dea adevàrate în substanta lor cu timpul !
  Deci , o mare parte a presei plud generalii u vânato pe Viorica Dàncilà !
  A fost pus la cale un plan de compromitere a Candidatei Dàncilà de càtrea floarea bàrbàteascà a Opozitiei si Seviciilor !
  Fàrà nici o jenà !
  Sutre de persoane avînd la dispozitie toate mijloacele de insultà golàneascà !
  O femeie tinînd piept acestei divizii de indivizi inteligenti si
  politicosi !
  ïnvinsà la alegeri la un scor anuntat din varà !
  De cele mai oneste Institute de sondaje !
  „Proasta „Viorica Dàncilà umilità si batjocorità de crema inteligentei !
  Ea este ridicolà , penibilà , proastà !
  Dan Barna care nu a intrat în turul 2 été bine merci presedintele USR ! El nu si-a dat demisi cu cei 15% ! El e viteaz, NORMAL , un presedinte de prtid care stie ce vrea !
  Domnul Cristoiu votat pentru el !

  Dacà privim cu atentie , ce vedem? Un domn care fce o vizità la domiciliu unei doamne si îi „propune” cu degetul la tîmplà sà
  disparà din tîrg , sà plece „la femei” !
  Coincidenta este prea mare între dorinta Guvernantilor si gestul fàfut de acest domn Presedintele Camerei Deputatilor si coleg de partid cu Doamna Dàncilà !
  Nu candidata PSD a pierdut alegerile prezidentiale !
  Clasa politicà în totalitate s-a dovedit a fi intolerantà si grosolnà cu o FEMEIE ! S-a pierdut o mare ocazie de a aràta lumii cà ÎN ROMANIA se respectà normele de convetuire !
  Nu , domnule Cristoiu , nu apartenenta sau votul PSD ist v-ar fi cpromis ! PSD a btinut guvernarea în 2016 cu 46% din voturile electratului !

  NU cu 28% Partidul National Liberal la europaramentare !
  8 (opt) ore de serviciu , concdii plàtite , asistenta medicalà gratuità nu sunt OPERA VREUNUI PARTID LIBERAL CI OPERA PRTIDELOR SOCIALISTE DIN EUROPA !
  Partidele Liberale se pot”làuda” cu reprimàrile !
  Ascultati glasuu revnsard si amenintàtor cu puscària a emanatilor Partidului Liberal !

  • Votează-i tu, pe „socialiști”, eventual la „localele anticipate”, sau la „parlamentare”, dacă ții atât de mult la EI, și REFORMELE lor ! Nu te mai obosi, că oricum, nu te bagă nimeni în seamă !
   Poate Favicon, sau „litera”aia grecească!

 • Dar Barna? El de ce n-a demisionat? Doar a obținut un scor mai mic decât USR-ul la europarlamentare!

  • El era unul dintre „actorii” care au jucat în acest „film”!

  • Pt că el juca in „filmul” de care aveau nevoie serviciile ! Dacă nu era el n-aveau
   de unde să transfere voturi la Veorica, pt a intra în turul II ! Cu „girafa” KWJ ar fi avut DERANJ MARE, in turul II ! ?


 • În atentia d-lui Nikola si a altora care doresc sa fie bine informati ❗
  Despre actiunile de COPOI ale d-lui Nikola si ofurile lui ❗

  Dau de stire tuturor ca Nikola este postacul pe care nu-l intereseaza CE SE SCRIE pe acest blog, ci, asa cum a dovedit-o el însusi, individul este interesat sa afle CINE SCRIE pe blog, sapând în datele site-ului cristoiublog cu o râvna demna de o cauza mai buna ❗

  • Despre ceea ce am facut eu si despre ceea ce a facut d-l Nikola ! (Sunteti liberi toti sa judecati.)
   –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
   A existat o perioada când personajul Gabi Serban, infesta acest blog cu postarile lui murdare adresate în mod special femeilor, pe care le agresa zi de zi cu vorbele lui obscene. Ei bine, d-l Nikola, nu numai ca nu lua atitudine împotriva sociopatului, ci îl sustinea tacit prin replici prietenoase si aparent nevinovate, schimbate cu un hartuitor de cea mai joasa speta.
   ❗ Asa s-a nascut SANEPID, stimatilor! Cineva trebuia sa-l puna la punct pe Serban, pentru ca orice persoana cu bun-simt era deranjata de postarile scârboase ale acelui individ. Nu ca Nikola, cel care i-a dat nas unui nenorocit care se adresa femeilor cu vorbe obscene explicite!
   Ei, bine, aparându-l si sustinându-l în mod tacit pe Serban, personajul NIKOLA, falsul deontolog al blogului, în loc sa ma sustina în „deratizarea ” pe care o începusem împotriva daunatorului Gabi Serban, a sarit pur si simplu la beregata mea, suparat nevoie mare ca i-am atacat prietenul.
   Asa a început MECIUL meu absurd (absurd, în ceea ce ma priveste) cu Nikola, falsul deontolog al blogului. ❗

   • ❗ Zilele trecute, a avut loc un episod mizerabil pe blog, similar, dar mult mai dur decât cele din serialul „Serban, hartuitorul”. Timp de vreo 36 de ore, un individ dubios, Butnaru, a balacarit-o într-un mod obscen de nedescris pe Ada, dând semne ca nu are de gând sa mai înceteze vreodata. Pentru ca sociopatul i se adresa Adei într-un mod atât de murdar cum rar mi-a fost dat sa vad, si pentru ca administratorul era în concediu, l-am reînviat pe SANEPID ca sa apar onoarea doamnei terfelita de un porc.
    Ei bine, cine credeti ca a intervenit si de data aceasta nervos peste postarea lui SANEPID?! A intervenit NIKOLA, oameni buni, care nu s-a obosit sa intervina cu doua vorbe ca sa-i atraga atentia sociopatului pentru vorbele murdare ce le profera la adresa Adei, ci… INCREDIBIL, DAR ADEVARAT, Nikola a avut din nou treaba cu mine, începând sa scormoneasca în datele blogului, sa afle el neaparat si sa transmita tuturor cine este acest SANEPID care a tinut neaparat sa curete blogul de cei doi sociopati, Serban si Butnaru. ❗

    • ❗ Deci, Q.E.D., copoiul Nikola în loc sa aprecieze si sa-l sustina pe SANEPID (sau cel putin sa ramâna neutru), scormoneste cu mânie proletara în datele blogului sa-l demaste pe cel care a avut tupeul sa ia apararea unei doamne. Asa, ca sa stiti si voi cine este ticalosul de SANEPID! ❗

     • ❗ Îti aduc aminte înca o data ca m-ai urmarit neîncetat pe acest blog, atacându-mi orice postare în termeni jignitori si ca atare, ti-am raspuns si eu cu aceeasi moneda. O data, când ai sarit peste cal, chiar te-am înjurat, nu te mai obosi sa minti ca ar fi fost altfel, ca nimeni nu te crede!
      Eu nu am vorbit cu nimeni pe acest blog în modul în care am vorbit cu tine, si am vorbit asa, ca sa ma adaptez stilului tau nerusinat de hartuitor fara limite!
      .
      NIKOLA, ascunde-te undeva în loc sa-mi dai vreo replica la aceasta postare! ❗

     • Orice incercare de aflare a IP-ului unei persoane care posteaza pe un site, ori pe o retea sociala poate fi considerata infractiune!

     • Cristina, asa i-am spus si eu lui Nikola zilele trecute, individul are noroc ca nu vreau sa-l „aranjez”!

     • Bateti campii amandoi. Blogurile deschise si in general orice spatiu nerestrictionat in mediul online este din punct de vedere legal considerat ca fiind spatiu public. Atunci cand va manifestati activ intr-un spatiu public (real sau virtual) orice informatie ce poate duce la identificarea voastra devine informatie publica. Atunci cand postati pe un blog deschis se cheama ca va manifestati activ in spatiul public. Nu va obliga nimeni sa faceti acest lucru. Dreptul la exprimare in spatiul public este prin natura lui anatagonic dreptului de a ramane anonim. Daca doriti sa ramaneti anonimi nu va manifestati in spatiul public. Este atat de simplu. Daca va manaca totusi degetele, nu aveti decat sa scrieti in zone private, marcate ca atare si cu acces restrictionat.

     • sandman, daca tu ai dreptate, tot ceea ce am scris fara sa aiba legatura cu postarea ta, ramâne valabil. Aici, nu „te manânca degetele”?

     • sandman, ti-am scris cu celalalt nick, ca sa stii cu cine ai de-a face, ca sa nu se mai oboseasca Nikola sa-ti explice.

     • Aici m-ai pierdut. Ce anume vrei sa spui?

     • Asteptam un comentariu despre ceea ce a scris SANEPID, adica, eu.

     • Inteleg acum. N-am simtit nevoia sa comentez cele afirmate anterior de tine. Dar la un moment dat ai lansat o oarece amenintare pe o motivatie falsa, care indirect ne priveste pe toti cei de batem campii in ograda Maestrului si am crezut de cuviinta sa nu las lucrurile sa o ia pe ulei. E tot ce am avut de spus pe subiect. Fiecare este liber sa creada ce vrea.

     • sandman, corect!

 • Am trecut pe la ikea, imi era dor de o banca. O stiam la locul ei, n am mai gasit o. Din intimplare am trecut si pe etajul nou, cu mobila care tine o vesnicie, si nici n avea pret.N avea pret, da era pentru camere pe masura.
  Fix in drumul meu, dau de banca mea. Cind sa ma.asez, sa ma odihnesc, ca doar pe ea ma odihnesc, striga unul de la ikea, magazinul universal, catre mine, ca sa
  mi ridic, adata, comanda speciala, pe masura camerelor, adica banca.
  Cind verific, asa era, Io mi o comandasem. Intr o alta viata, pe masura potrivita.E singura banca pe care nu stau singur, din tot magazinul universal. Linga cine? Ei, nu ma ntrebati asa ceva, ca habar n am. Ce stiu e ca are masura potrivita.

 • La brat cu eternitatea simt ca ma clatin.
  Uraaaa, am infrant!
  P.S. Maestrul imi spune ca ar trebui sa ma simt rusinat. Ma stradui si in zadar e stradania mea. Pesemne ca sunt nerusinat.
  P.P.S. Ramas fara PSD pe care sa dea vina pentru esecul in amor, un tanar frumos si liber a decis astazi sa-si puna capat zilelor pe linia de metrou. Din cauza lui Dragnea nici macar acest lucru nu i-a reusit. Ce sa spun…nasol.

 • Adevărul este că între cele două tururi, mai toți reprezentanții presei, dependenți sau indepedenți, au marjat în scrierile lor despre…Mama Națiuni.
  Deh! Nepotrivire de caracter.

  • Niciun candidat al PSD n-a vrut să-și dea demisia după „eșecul” de la scrutinul prezidențial decât…fugărit de cuțitele lungi, noaptea, ca hoții.
   😛

 • Ca PSD e acum prostul satului, tot ce se poate dar nici pe Ludovic nu poti sa-l compari cu Viktor Orban, Kaczinski sau Borissov ca te umfla rasul ca sa nu spun plansul. Cat despre omul din deal, ma abtin. Viitorul ne va demonstra ca suntem „guvizii” Kolhozului!

  • Cei din urmă vor fi cei dintâi, căci roata se mai și întoarce!
   Nu asta este adevărată remaniere a PSD-ului! Deocamdată asta e un fake!
   „Salvatorii” încă n-au apărut!
   Deocamdată își fac încălzirea în culise!
   Este vorba de Musty, Ucu și Puși!
   Cine sunt ăștia? Ei, cin’ să fie, … trei ardeleni de la Cluj!

   • Cu asa „salvatori” nu mai ai nevoie de dusmani!

   • Georgică!
    Tu ești cel care pronosticai (sub egida altui username) că la prezidențialele ce tocmai au trecut, o să apară unul din ceață ca fiind salvatorul națiunii?!?
    Ăăă?
    Zi-mi că mă înșel.

    • Nu eu, ci ăla care semna „multi văd puțini cunosc”! NU ERAM EU, CLAR ! Mai documentati-vă, voi ăștia care îi băgați pe toți în aceeași oală! N-am nevoie de … scuze, oricum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *